Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 130.

• μετα το φλασαρισμα της 7.4.27 , πατησα για reboot και μου εβγαλε πρωτα μια ερωτηση: woyld you like to install the official TRWP App? the app can check for new TRWP versions και απο κατω prompt to install TRWP app if not installed με τσεκ και install as a system App και αυτο με τσεκ και απο κατω αυτων do not install και τελος το βελακι που κανουμε swipe to install TWRP App να υποθεσω οτι παταω το do not install ?

• οκ @geoanto555 για τα δικαιωματα που λες το ειχα κανει , οταν εβαλα αυτην που εχω τωρα επειδη ειχα κανει και τα data πριν το φλασαρισμα της. μετα εκανα και τον οδηγω που εχει εδω στο φορουμ. στην αρχη ερχοντουσαν κανονικα οι ειδοποιησεις απλα τωρα τελευταια το παρατηρησα , ομως δεν ειμαι σιγουρος εαν απο την αρχη μου εβγαζε μονο μεχρι 10 ειδοποιησεις στο τουιτερ. τελος παντων ... αργα το βραδυ θα κατσω να περασω την 7.4.27 και αν ειναι θα επανελθω.

• καλησπερα ... εχω κατεβασει την 7.4.27 ρομ , ενω εχω τωρα την 7.4.14 , για να την περασω , κανω την διαδικασια που εκανα καθε φορα ? - κατεβαζω την rom στον κινητο ή στον υπολογιστη και την κανω copy/paste στο κινητο (οπου να 'ναι) - μετα παταω το power button για να μου βγαλει τις επιλογες που εχει και παταω το recovery - υστερα κανω dalvik και cache wipe - και τελος κανω flash την rom το ερωτημα ειναι μηπως να κανω κατι αλλο , γιατι εχω κατι θεματακια με τις ειδοποιησεις τωρα τελευταια οπως ει…

• Παράθεση από haris8: “καλησπερα.... ( εχω την 7.4.14dev) εδω και μερικες μερες δεν μου βγαζει ειδοποιησεις απο το playstore οταν υπαρχουν ενημερωσεις εφαρμογων τις οποιες τις βλεπω οταν μπω να ελεγξω εγω. οπως επισης και στο twitter ή θα καθυστερισει ή δεν θα βγαλει μερικες , σε αυτους που εχω βαλει για να ειδοποιουμαι. ακομη στο θεμα της μπαταριας αυτο που εχω παρατηρησει , και στις προηγουμενες ρομ που ειχα , εαν κατα την φορτιση το αφησω να παει 100% να σβησει το λαμπακι φορτισης και το αφησω…

• καλησπερα.... ( εχω την 7.4.14dev) εδω και μερικες μερες δεν μου βγαζει ειδοποιησεις απο το playstore οταν υπαρχουν ενημερωσεις εφαρμογων τις οποιες τις βλεπω οταν μπω να ελεγξω εγω. οπως επισης και στο twitter ή θα καθυστερισει ή δεν θα βγαλει μερικες , σε αυτους που εχω βαλει για να ειδοποιουμαι. ακομη στο θεμα της μπαταριας αυτο που εχω παρατηρησει , και στις προηγουμενες ρομ που ειχα , εαν κατα την φορτιση το αφησω να παει 100% να σβησει το λαμπακι φορτισης και το αφησω λιγο ακομη μετα μου κ…

• ερωτηση ... οι ρομ που βγαινουν καθε εβδομαδα. πως μπορουμ να δουμε τις διαφορες που εχουν απο τις προηγουμενες?

• αν ειναι ...τοτε να κατεβασω την τελευταια που εχει βγει και να φλασαρω αυτην. αλλα πως ακριβως γινεται αυτο που λες , παταω πανω στο φακελο της ρομ και μου ανοιγει φακελους με τι εχει μεσα?

• του εκανα τωρα , αλλα παλι τιποτα

• καλησπερα .... εχω κανει εγκατασταση την εφαρμογη otetvgo και οταν παω να δω ενα καναλι δεν με αφηνει , γραφει οτι η συσκευη ειναι rooted. το SU το εχω κανει απεγκατασταση απο την προηγουμενη rom που ειχα (τωρα εχω την xtrv7.3.30). εκανα απεγκατασταση την εφαρμογη του οτε και την ξανα εβαλα αλλα τιποτα. καμια λυση?

• ειναι στο gmail .. οποτε δεν εχω προβλημα. προχωραω και βλεπω

• να πω την αληθεια ...την προηγουμενη φορα που εκανα φλας για να παω στην 7.2.9 δεν εκανα μπακ-απ .... αλλα δεν θυμαμαι να εκανα και τα data εαν δεν ξανα κανω τι προβλημα θα υπαρξει?

• να τα κανω μια και καλη ....για σιγουρια αν ειναι ... μην ξανα γυρναω

• το ξερω πως κανω μια βαρετη ερωτηση .... αλλα ειμαι με xtrv beta1 7.2.9 dev και για να βαλω την τελευταια 7.3.30 κανω dalvik και cache wipe πριν την αναβάθμιση και τελος κανω flash την rom ... σωστα?

• εχω και εγω cosmte tv go ... το ειχα ξεχασει και τωρα που ειδα πιο πανω που αναφερθηκαν την εβαλα . οταν επελεξα να δω κατι μου εβγαλε εικονιδιο για αποστολη σε ενα πενταψηφιο και πιθανη χρεωση ? τι παιζει ξερει κανεις? ποσο ειναι ? και ειναι μονο για μια φορα?

• παιδια εχω την 6.12.29 .... για να περασω την τελευταια ... τι ειναι πιο καλο? να περαστει με απλο update απο το miui?17532-redmiprogiude12-jpg ή μεσω twrp?

• το κατεβασα και εγω και μου εβγαλε κα εμενα το ιδιο με το που ανοιξα την εφαρμογη. μηπως εννοειτε αλλο cpu spy? εχω την 6.12.29 dev ακομη

• μας εβαλε σε προβληματισμους η @nifitsa_kakia εχω παραγγειλει και εγω αυτην και την περιμενω ακομα απο της αρχες Δεκεμβριου με postNl Nillkin Full Body Protective Case for Xiaomi Redmi Pro-6.99 Online Shopping| GearBest.com να ανησυχω για το θεμα με το μαγνητακι ? κανεις αλλος που να εχει τετοια θηκη?

• Γεια σας, έχω καιρό να γράψω . Λίγο του ότι απολάμβαναν το κινητό και λόγο δουλειάς ( αυτή την στιγμή δουλεύω ). Καταρχήν έχω κάνει της ρυθμίσεις που έχει στον οδηγό εδώ για να λαμβάνουμε τις ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές,αλλά στο Τουίτερ που εχω και σε αυτούς που θέλω να λαμβάνω όταν κάνουν τουιτ δεν μου βγαζει από όλους έχω την 6.12.29 dev . Ακόμη κοίταξα για γραμματοσειρά να αλλάξω και έχει μόνο το default. Και τελευταίο για να βάλω την τελευταία τον πρέπει να περάσω και της ενδιάμεσες ;

• ataka-me-stamatise-i-trohaia-600x314.jpg

• μιας και αναφερετε για ταυτοτητες ωστε να παραλαβετε τα δεματα σας. στο ταχυδρομειο της πολης μου και στα δυο κινητα που ηρθαν , το ενα δικο μου και το αλλο φιλου μου , μου τα εφεραν στο σπιτι και μαλιστα τα παρελαβε ο πατερας μου παρολου που ητανε και συστημενα.