παιδια να ρωτησω κατι ... εχθες το βρδυ ειχα βαλει για φορτιση το κινητο και οταν εφτσε 100% μετα το εσβησα , αυτο στης 11 . και το πρωι που ξυπνησα για να παω στην δουλεια στης 5 , με το που το ανοιξα η μπαταρια ηταν στο 97% . ειναι λογικο αυτο?
Παράθεση από demakhs: “Με nl post k να γλιτώσεις τελωνείο?? Από χλωμό, έως κατασπρο!! ” σημερα παρελαβε ο φιλος μου το κινητο που περιμενε με postNL απο της 17-11-16 και ευτυχως το γλειτωσε το τελωνειο
και κατι ακομη στις επαφες μου εχει βγαλει και ονοματα απο το φειςμπουκ που ειχα πολυ παλια(ειναι κλειστο εδω και πολυ καιρο) τις κανω διαγραφη η υπαρχει καμια λυση . εαν τις κανω διαγραφη σε καποιο συγχρονισμο θα τις ξανα βαλει?
παιδια να αναφερω ενα "θεματακι" που διαπιστωσα πριν λιγο. στις επαφες που φορτωσε απο μονο του (απο το google acount) στα τηλεφωνα δεν εχει μπροστα το +30 , εστειλα μνμ στον ξαδερφο μου και οταν αυτος μου απαντησε ηρθε ξεχωριστα δλδ το αναγνωρισε σαν αλλον αριθμο. εχω την xtrvbeta1-6.12.29
παιδα καλησπερα .. πέρασα εχθές την τελευταία ελληνική rom από εδώ ... Μέχρι στιγμής όλα καλά ... Απλά στην εφαρμογή του twitter σε ορισμένους που ακολουθώ και έχω βάλει ειδοποιήσεις δεν μου τις βγάζει
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. αυτον κανω .... και λεει για Θα μπούμε στο menu wipe/advanced wipe/τικ σε dalvik art cache,cache,data και swipe to wipe.. αλλα μου ειπαν να κανω φορματ ντατα για καλυτερα ... τα λογια του Atha Kappas Ολες οι sd κανουν, το format data που εχει στην αρχική οθόνη του twrp θα κανεις, μετα κανεις reboot to recovery και μετα τα υπόλοιπα οποτε μπακ ?
@demakhs εχθες που περασα την chine dev εκανα ελεγχο για bootloader και ηταν ακομη ξεκλειδωτος , μου απαντησαν εδω οτι αυτο μπορει να συμβει . οποτε τωρα ειναι να κατεβασω twrp και την rom κατα προτημιση ελληνικη ....εσυ ελληνικη εχεις ? αν ναι ειναι οκ ?
πριν λιγες μερες το πηρα , ειχε μια μουλτικινεζια , εχθες περασα china dev και σημερα θελω νααπερασω μια ελληνικη απο εδω των παιδιων . η δικια σου που λες τι ειναι αγγλικη? ελληνικα? για την μπαταρια που λεω , ειναι γιατι καπου ειχε αναφερθει οτι με καποια rom που περασαν εφτιαξε καπως , τους εδειχνε οτι η κεραια "ετρωγε" την μπαταρια
παιδια πριν παω στο κατεβασμα καποιας Ελληνικης rom , ποια ειναι καλη και πιο σταθερη διχως να παρουσιαζει προβληματα , ειδικα για αυτο που υπηρχαν αναφορα για την μπαταρια. να παω στην τελευταια XTRV 6.12.29 η σε GTV 6.11.3 ? επισης εχω sd card την εβαλα στο κινητο και οταν κατεβασω την rom , συνδεω το κινητο (ανοιχτο) και την περναω στην sd (φενεται λογικα ξεχωριστα ο χωρος αποθυκευσης) ετσι?
εχω ανοιξει ενα dispute στο paylpal για μια αγορα , το οποιο στην ουσια σε βαζει σε μια επικοινωνια με τον πωλητη. μιας και ακομα δεν εχουν απαντησει και κοντευουν οι μερες για να κανω claim , τι κανω μετα ? παταω πιο κατω που εχει με μπλε γραμματα "Escalate to PayPal" ? και κατι ακομη επειδη η θηκη που ειχα παραγγειλει για το redmi pro δεν βλεπω να ερχετε , ποιο σαιτ κανει πιο γρηγορα , ενδιαφερομαι για nilkin ολοσωμη και να ειναι σε καλη τιμη
το εβαλα σε fastboot μετα το συνδεσα στο pc (usb2) και στην διαχειριση συσκευων φενεται(αν τα λεω σωστα) Adroid Phone-->Adroid Bootloader Interface διχως θαυμαστικο οι driversWindows 10 MTK VCOM USB Preloader Drivers που μου ειπες , εχει τρια αρχεια , ολα τα κατεβαζω?