Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 70.
-
Παράθεση από teddukos94: “Εγώ παιδιά που την πάτησα και το αγόρασα πριν κάνω καμία έρευνα, ξέρετε έστω αν υπάρχει Global ROM με ελληνικά; η αν θα βγει μελλοντικά; ” Δεν την πάτησες καθόλου φίλε μου. Θα πας στο xda και θα περάσεις όποια θες από τις 7 ROMs που έχουν βγει. Είναι όλες Multilanguage, με ελληνικά εννοείται. Εγώ χρησιμοποιώ την LineageOS 16.0 Android 9 (Pie)
-
Xiaomi Redmi 4 Prime
ΜήνυμαΠαράθεση από kkots: “τα πλήκτρα αφής φωτίζονται στο redmi 4 prime? ” Οχι δεν είναι φωτιζόμενα.
-
Παράθεση από makis1024: “Να αφαιρέσεις τις αυτόματες ενημερώσεις από τις ρυθμίσεις του Play Store και να μην ειδοποιεί για νέες ενημερώσεις. XTRV the Greek miui definition ” Αυτό το έχω κάνει, εννοώ όταν μπαίνω μέσα στο playstore να μην το εμφανίζει διαθέσιμο για ενημέρωση. Μήπως με Titanium να μπορέσω να το αποσυνδέσω από το playstore? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26944/
-
Έχω την τελευταία Dev Rom XTRV/GTV_6.12.29 MIUI V8 στο Redmi 4 Pro και έχω τα εξής 2 θεματάκια: 1. Μου βγαίνει συνέχεια η ειδοποίηση "Δυστυχώς η εφαρμογή Υπηρεσίες Google Play έχει σταματήσει". Έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά αλλά πάλι βγαίνει συνέχεια... Δε μπορώ ούτε μήνυμα να γράψω γιατί είναι συνέχεια εκεί! 2. Στην εφαρμογή "Καιρός" μου βγάζει συνέχεια "αδυναμία σύνδεσης στο δίκτυο" και όταν σύρω προς τα κάτω για update γράφει "Data expired" είτε είμαι συνδεδεμένος μέσω wi-fi είτε μ…
-
Παράθεση από tsarlam: “Καλησπερα ηρθε και το δικο μου, το φορτισα,του περασα dev κινεζικη και το ξεκλειδωσα...ακολουθω αυτον τον οδηγο για να περασω twrp και ελληνικη ρομ...ομως μου βγαζει error στο σημειο που δινω εντολη για να φλασαρει τo image της recovery ...to image το πηρα μεσα απο το zip της rom....τι κανω λαθος ρε παιδια !!! ” Το image όπως το πήρες από το zip της rom έχει την ονομασία "twrp", το μετονόμασες σε "recovery"?
-
Παράθεση από pixy84: “Καλησπέρα και χρόνια πόλλα. Επειδή είμαι έτοιμος να κάνω τη παραγγελία θα ήθελα πριν να ρωτήσω τους ήδη κατόχους (ή όποιον ξέρει) κάποια πραγματάκια. -Πόση ώρα κάνει για μια πλήρη φόρτιση; -QC3.0 υποστηρίζει; -FM radio έχει; Αυτά για αρχή έχω και κάποιες σχετικά με τις ROM (καινούριος γαρ) αλλα για να μη κάνω ένα κατεβατό απο ερωτήσεις ξεκινάω με αυτές ” Fm Radio φυσικά και έχει. Πλήρη φόρτιση δεν ξέρω γιατί δεν το έχω κάνει από 0% για να σου πω. QC3 απόσο ξέρω δεν υποστηρί…
-
Edit: Bootloop.
ΜήνυμαΈνα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά για τη βοήθεια τους! Το κινητό μου αναστήθηκε με απενεργοποίηση υπογραφών και φλασρισμα μέσω miflash !
-
Edit: Bootloop.
ΜήνυμαΠαράθεση από ThemKids: “Καλησπέρα παιδιά, Καλές γιόρτες και ευτυχισμένο το νέο έτος. Σήμερα παρέλαβα το θήριο και δεν ήθελα και πολύ και την έκανα την μ@λ@κί@ μου. Πήγα να το κάνω recovery (volume up + power button) και μόλις πάτησα το download όταν άνοιξε το κινήτο, μου έβγαλε στο pc κάτι για malfunctioned device και το κινητό έκλεισε και τώρα δεν ανοίγει. Διαβάζω, διαβάζω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω. Δεν είχα xiaomi, ούτε κάποιο android, γενικά είμαι noobας με αυτά αλλά από τε…
-
Παράθεση από geoanto555: “οκ.. όταν πας σπίτι κανεις απενεργοποίηση υπογραφων και φλας με miflash ” Το έκανα χτες το βράδυ, απλά δεν είχα κάνει απενεργοποίηση υπογραφών και μου έβγαλε πρόβλημα αποθηκευτικού χώρου. Μετά έκανα απενεργοποίηση υπογραφών αλλά είχε πάει αργά και δεν το ξανάκανα. Λες να πιάσει τώρα? Να φλασάρω την fastboot rom?
-
Παράθεση από geoanto555: “Μπες σε download mode και πες μου πως το βλεπει στην διαχείριση συσκευων. ” Το βλέπει σαν QUSB_BULK με θαυμαστικό. Απλά είμαι στο pc της δουλειάς και δεν έχω τους σωστούς drivers...
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από fforward72: “Δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται... ” Τι εννοείς; Μαύρισε η οθόνη και δεν κάνει τίποτα;Βάλτο στην φόρτιση για καμια ώρα. ” Στο mi logo κολλημένος από χτες, με τις τελείες να εναλλάσσονται και να μην ανοίγει ποτέ. Μπορώ να μπω fastboot mode και για να μπω Recovery mode μπαίνω μόνο μέσω Download mode και όχι απευθείας με Vol- και power button.