Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-58 από 58.
-
Mπορεί μια ενημέρωση λογισμικού να επηρεάσει την διάρκεια της μπαταρίας της συσκευής?
rawfi - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΤο ίδιο αναρωτιέμαι για την 8.5.4.0 που μόλις μου ήρθε στο mido.... Θα δείξει ο καιρός Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μπορω να εχω δυο φοιτητικα νουμερα σε διαφορετικους παροχους το καθενα;
rawfi - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Παράθεση από rawfi: “Παράθεση από derveni: “Γιατί να χάσεις τα προνόμια ? Πας πολύ απλά στο κατάστημα και τους λες θέλω SIM έχω φοιτητικό πάσο για το φοιτητικό πακέτο πολύ απλά. ” Ισχυει μου ακούγεται λογικο. Απλα ως τωρα νομιζα πως υποτίθεται πως επιτρεπεται μονο από ένα παροχο. Ενας φιλος μου ειπε πως δεν παιζει να είναι με αποκλειστικοτητα η φαση, για αυτό ειπα να το ψαξω περεταίρω. ” Αν βρεις άκρη στείλε μου σε παρακαλω πμ να ξέρω! ” Ευχαρίστως ψηλε να σου στειλω, λογικα…
-
rawfi - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Γιατί να χάσεις τα προνόμια ? Πας πολύ απλά στο κατάστημα και τους λες θέλω SIM έχω φοιτητικό πάσο για το φοιτητικό πακέτο πολύ απλά. ” Ισχυει μου ακούγεται λογικο. Απλα ως τωρα νομιζα πως υποτίθεται πως επιτρεπεται μονο από ένα παροχο. Ενας φιλος μου ειπε πως δεν παιζει να είναι με αποκλειστικοτητα η φαση, για αυτό ειπα να το ψαξω περεταίρω.
-
rawfi - - Ο καφενές μας
Μήνυμαόχι τιποτα άλλο αλλα βολευει τρελα μονο και μονο από τα λεπτα ομιλιας και τα bonus που συγκεντρώνονται
-
rawfi - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝασαι καλα φιλε θα ρωτησω, αν και λογικα μαλλον δεν θα εχει αλλαξει και κατι. =============== Αυγ 7th 2017, 12:54pm =============== Παράθεση από derveni: “Με το φοιτητικό πάσο μπορεί να πάρει από μια κάρτα SIM αλλά από διαφορετικό παροχο. Είναι τσεκαρισμένο από το πάσο του γιου μου. ” δηλαδή μπορω να παω κανονικα να βγαλω wu φοιτητικο χωρις να χασω τα προνομια από cu?
-
rawfi - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε δελεαζει πολύ αν γινεται, μιας και εχω ηδη cu, να βγαλω και ένα φοιτητικο wu αφου δικαρτο πλεον. Για αυτό αμα ξερει κανεις αν γινεται αυτή η πατεντα, ας μας δωσει τα φωτα του.
-
Παράθεση από 8@nos: “Ενημερωτικά πάντα,λέγοντας "σκρουτζομάγαζα", το skroutz είναι απλά μια μηχανή αναζήτησης που σημαίνει ότι βρίσκεις και καταστήματα που ανήκουν στο δίκτυο της Infoquest ” ασφαλως και μαλιστα επισημασμένα αυτά που ανηκουν σε επισημο μεταπωλητή, αλλα τι να κανουμε προτιμάμε αρκετοι,και βαζω και τον εαυτο μου μεσα, χαμηλοτερο κοστος με το ρισκο της εγγυησης από ανεπισημους μεταπωλητες...
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από rawfi: “μου εχουν τυχει περιεργα σκηνικα οσον αφορα την εγγυηση σε άλλες συσκευες οποτε πλεον λειτουργω σαν να μην υπαρχει, γιατι απ'οτι εχω καταλαβει εξαρτάται από την ''καλη'' θεληση του πωλητη το αν θα σε καλυψει οντως με την εγγυηση η αν θα σου καταλογησει τις βλαβες σε προσωπικη σου υπαιτιοτητα... ” Εξαρτάται 100% από το κύρος της εταιρίας και δεν έχει καμία σχέση με τον πωλητή ή μεταπωλητή.Πίσω από μία σοβαρή εταιρία δεν χωράνε φαντασιώσεις. Ο πωλητής …
-
Ενδιαφέρομαι να αγορασω το Redmi 4χ με snapdragon και πανω στην αναζητηση παρατηρησα πως το Redmi note 4 με snap είναι πιο κατω σε τιμη και δελεαστηκα. Η ερωτηση μου είναι τελικα υπαρχει διαφορα αναμεσα τους; Οι ρομ που προορίζονται για 4x είναι συμβατεσ με το 4 με snap; Και εν τελει τι να προτιμησω;