Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 373.

• @geoanto555 δοκίμασα αυτό, ναι μεν δουλεύει και μπορείς να αλλάξεις γραμματοσειρά αλλά 2-3 που δοκίμασα δεν τα πάνε καλά με τα Ελληνικά οπότε.... Γενικά λόγω του νεαρού της ηλικίας του miui 8 και της ασυμβατότητάς του με τα προηγούμενα δεν υπάρχουν ακόμα θέματα ούτε γραμματοσειρές, πρέπει να περιμένουμε. Εδώ εντάξει forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17015/ αλλά εδώ;;;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17016/

• Ξέρω γω, προσπαθώ να περάσω μόνο γραμματοσειρά αλλά τα ίδια, βέβαια έχω βρει μια λύση που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Αν γίνεται θα ενημερώσω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

giasoy - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Πρέπει να γίνεις δημιουργός θεμάτων απ ότι κατάλαβα για να σε αφήσει να τα βάζεις...” Είδες που στα λεγα...... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από giasoy: “Το θέμα του το έστειλες, να δω αν θα μπορέσει να το βάλει..... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα το καταλάβεις σε λίγο....” Για πες, έχω ρωτήσει πολλές φορές πως γίνεται να παρακάμψουμε το "θέματα από τριτες πηγές δεν υποστηριζονται" αλλά δεν μου έχει απαντήσει κανένας....... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Vir Mix Theme N1” Το θέμα του το έστειλες, να δω αν θα μπορέσει να το βάλει..... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από geoanto555: “Αν δεν έχεις backup δυστυχώς πρέπει να κάνεις advanced wipe/dalvik,cache,data σε επιστροφή.Εγω την έκανα restore από twrp.. @tkvkp μιλάμε ότι κατέβαζε λεπτό και 1%... ότι να ναι.. ” εγω το εκανα με την κλασσικη διαδικασια παντως και ολα καλα ωρε παιδια. ” Κι εγώ μόνο με wipe dalvic και cache γύρισα πάλι στην 6.6.21 και όλα καλά.

• Καλημέρα και καλό μήνα !!!. Τελικά και μετά από factory reset η μπαταρία στην 6.7.28 έχει θέμα, σε 6 ώρες flight mode η πτώση στην μπαταρία ήταν 12% ενώ πριν περίπου 1%, ξανά πίσω στην 6.7.21. Το θέμα είναι γενικό αν δείτε και στο miui.com υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16985/

• Με clean install τελικά σταμάτησε το battery drain και πλέον μπαίνει σε deep sleep.

• Μετά από μια μέρα χρήσης δυστυχώς είναι η πρώτη φορά που δεν μπαίνει σε deep sleep Έχω κάνει wipe έχω κάνει επανεκκινήσεις αλλά τίποτα. Θα ξαναφλασάρω την ίδια και αν συνεχίσει πάω στην προηγούμενη. Η λέτε με clean install να στρώσει; Κοιτάξτε στο γράφημα της μπαταρίας ενώ η κατανάλωση δείχνει 0 παρόλα αυτά σε flight Mode αυτές τις ώρες έχασε πάνω από 10% Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

giasoy - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από fanatic: “Έβαλε κανείς την 6.7.28 να μας πει εντυπώσεις; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Η 6.7.28 οσον αφορά την εγκατάσταση όλα πήγαν μια χαρά, τώρα από εντυπώσεις.. σε λίγες ώρες Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αφού έκανες wipe κάνε και μια επανεκκίνηση και πιστεύω θα είσαι ΟΚ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από ovelikios: “Εκτός από ένα περσινό θρεντ για άλλη συσκευή, δεν έχω δει κάποια άλλη αναφορά. Η IPS οθόνη μας στο Note 3 δεν τα πάει καθόλου καλά με polarized γυαλιά ηλίου (πράγμα που δεν συμβαίνει με τις AMOLED). Όταν φοράω γυαλιά ηλίου η οθόνη μού φαίνεται σχεδόν μαύρη. Είδικά στην πλοήγηση στο αυτοκίνητο o χάρτης είναι σχεδόν αόρατος. Δεν έχω κάνει ακόμα πειράματα με διαφορετικες γωνίες κλπ, αλλά είναι κάτι πολύ εκνευριστικό. Και αναπάντεχο. To έχει παρατηρήσει άλλος; Λύσεις; (σε ξέ…

• Απ΄όσο ξέρω ακόμα δεν υπάρχουν πολλά themes για την miui 8, υπάρχει τρόπος να περάσουμε άλλη γραμματοσειρά πχ από το Vir Mix Theme N1 χωρίς να βγάζει "Θεματα από τρίτες πηγές δεν υποστηρίζονται"

• Ελληνικός οδηγός για επαναφορά αισθητήρων που δεν δουλεύουν σε Redmi Note 3 Pro Έχει αναφερθεί ότι όσοι έρχονται από unofficial ρομ οι παρακάτω αισθητήρες δεν δουλεύουν : Gyroscope, Accelerometer και Magnetic sensor. Τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είναι πρόβλημα software ή hardware της Xiaomi αλλά οφείλεται στο αρχείο persist.img το οποίο είναι corrupted και έρχεται με τις rom που κυκλοφορούν από τους μεταπωλητές. Βασική προϋπόθεση για να πάτε παρακάτω είναι να έχετε περάσει μια official rom και να …

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από bzanios: “.......................... Το θέμα με το fingerprint υπάρχει και σε μένα και φαίνεται να είναι παρόμοιο (αν όχι ίδιο) με αυτό που είχε παρουσιαστεί και σε παλαιότερη έκδοση σε MiUi 7. Η αναγνώριση του αποτυπώματος δουλεύει απλά δεν μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις του για προσθήκη - αφαίρεση αποτυπώματος. ..................... ” Έχεις δίκιο δεν είναι το ίδιο πρόβλημα, αλλα παρόμοιο. Την άλλη εβδομάδα θα είναι εντάξει ” Ναι όταν είσαι Ελληνικά δεν μπα…

• Παράθεση από sakis0547: “Αυτή μου δουλεύει καλά.. 2f89fca0cf4ecc84f68072925dd8f9ac.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πως το πέρασες εμένα αφού κάνει έλεγχο μου λέει οτι "Θεματα από τρίτες πηγές δεν υποστηρίζονται"

• Παράθεση από occam: “Άπαξ και αναβαθμίσεις το supersu από το playstore μια φορά (το οποίο έχω κάνει και γω γιατί δεν ηξερα), μετά κάθε Παρασκευή που θα βάζεις την καινούργια dev δε θα φαίνεται το εικονίδιο στο launcher και θα πρέπει να το εγκαταστήσεις ξανά από το playstore (παρ' όλα αυτά το κινητό συνεχίζει να είναι root γιατί οι εφαρμογές που το χρειαζονται δουλεύουν κανονικά αλλά προφανώς οι καινούργιες δεν μπορούν να σου ζητήσουν έγκριση και δε δουλεύουν με δικαιώματα διαχειριστή). Οπότε η σ…

• Παράθεση από vrs5: “Παράθεση από giasoy: “Είναι για τους μαγνητικούς αισθητήρες γυροσκόπιο και επιταχυνσιόμετρο. Επειδή ο proximity sensor συνήθως δουλεύει με ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ίσως περιλαμβάνεται, δεν είμαι σίγουρος. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να πω οτι καταλαβα; ΟΟΟΟΧΙΙΙΙ δεν θα το κανω. Να σκασω απο το κακο μου ειμαι ετοιμος μια φορα Το θεμα ειναι αν τελικα υπαρχει περιπτωση να διορθωθει η οχι, υπαρχει; Παναγιωτη να γινει δοκιμη η δεν εξιζει στην λυση που…

• Είναι για τους μαγνητικούς αισθητήρες γυροσκόπιο και επιταχυνσιόμετρο. Επειδή ο proximity sensor συνήθως δουλεύει με ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ίσως περιλαμβάνεται, δεν είμαι σίγουρος. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk