Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 373.

• Συμφωνώ, στην αρχή το ξεσκίζεις μέχρι να το στήσεις και μεχρι να το γνωρίσεις, τώρα το αφήνεις σε αναμονή και δεν το πολυπειράζεις για να πάρεις πιο πολύ χρόνο και τελικά στο standby καταναλώνεται η περισσότερη μπαταρία. Αλλά μου έκανε εντύπωση όπως προείπα η πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση των data από το wifi.

• Παράθεση από geoanto555: “@giasoy εσύ είδες ποτέ στο κινητό σου 10 ώρες sot και αν ναι με τι χρήση; Εννοώ σε 2 μέρες χρήση κλπ; Εγώ για παράδειγμα είμαι σταθερός σε 4-5 sot και 5-6 μέρες χρήση.7.2.2.0 ” @geoanto555 είχα δεί όταν το πρωτοπήρα 9 ώρες και κάτι με μια sim (τώρα είμαι με 2 sim) με το πρώτο update που είχε δώσει τότε η Αγγλοκινέζικη, δεν θυμάμαι πια rom ήταν, περίπου 10-20 Μαρτίου για να έχεις μια εικόνα.

• Παράθεση από jerry007: “Καλημέρα παιδιά, Εχω καταντήσει φορτικός με το θέμα αυτονομίας της μπαταρίας και διαβάζω ότι και άλλοι έχουν παράπονο με την τελευταία GTV Dev. Την φοράω Αυτό που παρατηρώ είναι ότι με την ίδια χρήση που 4 dev πίσω το κινητό μου έβγαζε 1.5-2 μέρες πλέον πασχίζει να βγάλει 20 ώρες. Δεν έχω battery drain από κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή όπως Shell η Google services. Από το πρωί στις 6.30 που το έβγαλα από το ρεύμα με μισή ώρα browsing σε tapatalk και reddit μέσω WiFi με αυτ…

• Παράθεση από Bill00: “ Να υποθέσω ότι χρησιμοποιείς Nova ή κάποιον άλλο; Το έχει η miui αυτό, και σε μένα συμβαίνει και στο προηγούμενο xiaomi που είχα. Μια λύση είναι να κάνεις πρώτα ένα backup τον Nova, και μετά το ολικό χωρίς Nova. Θα χαθεί πάλι κάτι,αλλά με ένα πάτημα στα Widgets θα τα επαναφέρεις πιο εύκολα ” Δεν έχω κάποιον launcher, τον μαμά έχω και με τη μαμά εφαρμογή παίρνω backup. Αφού λες οτι στο έκανε και σε άλλο xiaomi, OK! άλλο ένα bug

• Εεεε τότε έτσι όπως τα λές σίγουρα κάτι τρέχει, και εμένα έχει εμφανιστεί 2 φορές το Google Services αλλά μετά από επανεκκίνηση έστρωσε.

• Παράθεση από komatoza: “Στην τελευταία ελληνική stable η μπαταρία έπεσε δραματικά. Από εχθές με σύνολο 27 ώρες είμαι τώρα με 48% και η οθόνη 1:40, όλα ανοιχτό WiFi data Bluetooth και εχθές δοκίμασα και έκλεισα τα πάντα άφησα μόνο σήμα κινητής σε 2g από 2 την νύχτα μέχρι 11 το πρωί και απο 59% με πήγε σε 49%. Δηλαδή το κινητό δεν κοιμάται καθόλου το βλέπω και στα στατιστικά της μπαταρίας και καταναλώνει πολύ σε αναμονή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δες στην Χρήση μπ…

• Παράθεση από filthydwarf: “internet explorer είναι ο μαμα browser μόνο στα windows εγώ πάντως και στο κινητό προτιμώ chrome ” Εντάξει... λόγω ταχύτητας, μη βαράτε

• Παράθεση από lallasgr: “Αν και εγώ δουλεύω τον μαμά νομίζω ότι ένας πολύ καλός εναλλακτικός είναι ο ES FileExplorer (Διαχειριστής αρχείων ES)[ES Global-εταιρία] ” Σε file manager κι εγώ τον ES FileExplorer δουλεύω αλλά ρώτησα για internet explorer εννοώντας τον browser..

• Επειδή τελευταία ο μαμα internet explorer μου έχει κάνει κάτι νερά, με ποιον άλλο explorer είσαστε ευχαριστημένοι?

• Μετά από backup από "Τοπικά αντίγραφα" (οχι cloud) όλα τα widget των εφαρμογών που είχα στην οθόνη χάθηκαν. Μου έχει τύχει άλλη εφαρμογή backup όπως το titanium πχ σε ρωταγε αν κάποια εφαρμογή έπρεπε να τερματιστεί για να την πάρει backup αλλά να σβήσει το widget της για ποιό λόγο? άβυσσος η ψυχή του xiaomi

• Παράθεση από piniata7: “Παιδιά, όσοι έχετε την τελευταία ελληνική Stable (ή και προηγούμενες). Αν, ενώ είναι κλειδωμένο το κινητό το κάνετε rotate σε landscape mode και έπειτα προσπαθήσετε να το ξεκλειδώσετε μέσω fingerprint sensor, σας ξεκλειδώνει και κλειδώνει πάλι; Εμένα μου το κάνει 8 στις 10 φορές. Στην αρχή δεν το κάνει εύκολα (θέλει κάποιες προσπάθειες) αλλά αν το κάνει μια, το κάνει πολύ πιο συχνά στη συνέχεια. Καμιά φορά το πρόβλημα εμφανίζεται και σε portrait (αν έχει γίνει πριν αυτό π…

• Παράθεση από DaRk_dOg: “Δεν χρησιμοποίησα μέχρι τώρα "γυμνή" miui μονάχα με τα κινέζικα store κ δεν έχω άποψη. Προσωπικά παιδιά χρησιμοποιώ πολλά apps της google οπότε την έχω "παντρευτεί"! Πάντως συγκριτικά με άλλες συσκευές μου (έχω περάσει κ απο 3 nexus) βλέπω πολύ καλή συμπεριφορά σε θέματα αυτονομίας. Sent from my LG-V400 using Tapatalk ” Και εγώ σε σχέση με προηγούμενα κινητά από άποψη αυτονομίας είμαι ικανοποιημένος, αλλά από 9 και κάτι ώρες με μια sim, τώρα έχω 6 ώρες περίπου με δυο sim.…

• Παράθεση από pavlidisc: “ΣΙΓΟΥΡΑ θα γίνει αυτό...σταδιακά θα βελτιώνεται...αλλά μην περιμένεις απο το Android να εκμεταλλευτεί την συσκευή σου (ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή) στο έπακρο. Είναι πρακτικά αδύνατο. Και να κάνω και τον "κακό" τώρα: Οι Κινέζοι (γενικά) τα πάνε καλά στο hardware..τι καλά δηλαδή...τα δίνουν όλα και άλλα τόσα και πάρε κι άλλα...και πάρε και ραμ...και πάρε και πυρήνες...και πάρε και μεγκαπίξελ...και ότι άλλο έχετε ευχαρίστηση ο Κινέζος θα το δώσει απλόχερα. Πλησιάζει η ώρα ό…

• Παράθεση από pavlidisc: “Πως νομίζεις οτι μπορεί ένα ανοιχτού κώδικα software, που δεν γράφεται για συγκεκριμένο hardware αλλά το παίρνει όποιος θέλει και το κοτσάρει όπου θέλει..., να εκμεταλευτεί το hardware μία εκ των χιλιάδων συσκευών που το φοράνε;;;; Ψάχνεσαι για κάτι το οποίο στο Android δεν υφίσταται. Είναι αδύνατον να γίνει και δεν θα γίνει ΠΟΤΕ. Φιλικά ε...;-) ” Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου!!! όσον αφορά γενικότερα το Android. Περιμένω όμως στις επόμενες αναβαθμίσεις μια καλύτερη διαχείρησ…

• Παράθεση από DaRk_dOg: “Παράθεση από giasoy: “Και εκεί που νομίζεις οτι κάτι πάει να στρώσει, άντε πάλι παίρνουν μπροστά οι υπηρεσίες Google και σου σκίζουν την μπαταρία σε μερικές ώρες Μια το Shell μια η Google μια το ένα μια το άλλο, να δούμε πότε θα έρθει η μέρα που θα πούμε ότι το software αυτού του κινητού θα τείνει να γίνει έστω αξιοπρεπές και να πλησιάσει λίγο τις δυνατότητες του hardware, γιατί για να γίνει αξιόπιστο και να τις εκμεταλευτετεί πλήρως μάλλον δεν το βλέπω..... ” Αυτό δεν έχ…

• Δεν παίζεται η Xiaomi yeso521.com/xiaomi-water-tds-tester.html Καλή επιτυχία.

• Και εκεί που νομίζεις οτι κάτι πάει να στρώσει, άντε πάλι παίρνουν μπροστά οι υπηρεσίες Google και σου σκίζουν την μπαταρία σε μερικές ώρες Μια το Shell μια η Google μια το ένα μια το άλλο, να δούμε πότε θα έρθει η μέρα που θα πούμε ότι το software αυτού του κινητού θα τείνει να γίνει έστω αξιοπρεπές και να πλησιάσει λίγο τις δυνατότητες του hardware, γιατί για να γίνει αξιόπιστο και να τις εκμεταλευτετεί πλήρως μάλλον δεν το βλέπω..... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15069/ forums.xi…

• Κατάλαβα........ Και εγώ που έλεγα να φύγω από την stable και να πάω σε dev μάλλον με βλέπω να κάθομαι στα αυγά μου.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είμαι στην τελευταία 7.3 Ελληνική και θέλω να πάω στην dev 6.5.24, μετά από καθαρή εγκατάσταση όμως. Έχω πάρει backup τα πάντα, αν ακολουθήσω τον οδηγό του @caeser από εδώ υπάρχει θέμα με το κλείδωμα του bootloader ;;; Να προσέξω τίποτα άλλο;

• Παράθεση από toumpanosk: “καλο μήνα στην παρεα. Το παρήγγειλα το έστειλαν την περασμένη Πέμπτη και μου βγάζει το μήνυμα 2016-05-31 19:51 The item is pre-advised Τι σημαίνει? ” Σημαίνει οτι το έχουν έτοιμο για παράδοση αλλά δεν το έχουν στείλει ακόμα