Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 373.
-
Αφού καταλάγιασαν οι servers την κατέβασα πρωί πρωί και όλα μια χαρά. Μόνο το SIM card isn't activated μου εμφανίζεται επανειλημμένα αν και το σβήνω, πριν ξαναεμφανιζόταν μόνο μετά από επανεκκίνηση.
-
Τα νέα της 6.10.13 που έρχεται: [Changelog - Global] MIUI 8 Global Beta ROM 6.10.13 Changelog Preview: Messaging, Automated Tasks Hi, MIUIers! Mods, MIUI Fan Site, MIUI Beta/Resources/Porting/News/Designer/Device/App Review/Photography Team members, do you recommend users to flash this week's update? Please vote here Here comes MIUI 8 Global Beta ROM 6.10.13 Changelog Preview! 1) Added 'Copy' buttons for message items in the Notification shade We often get verification code messages. In most cas…
-
Μια χαρά είδες !!!! Ήδη φλάσαρα και το περιμένω να ανοίξει. Edit: Όλα πήγαν μια χαρά. Τις ευχαριστίες μου στο μαγειρείοhappy0005.gif
-
Παράθεση από Thanos L.: “Ποτε βγαίνει ή ή MIUI 8 6.9.29;;; ” Άσε μας δουλεύουν οι Κινέζοι.........
-
Περίμενε αύριο βγαίνει η 6.9.28 λόγω εορτών National Day Arrangements National Day Holiday period: 1st, Oct to 7th, Oct. Global Open Beta: ROM version 6.9.28 will be released on 29th. Sept Global Closed Beta: ROM version 6.9.28 will be released on 28th. Sept China Open Beta: ROM version 6.9.28 will be released on 29th. Sept China Closed Beta: Suspended from 29th.Sept to 7th.Oct. China Closed Alpha: Suspended during the National Day period. 1.gif Today we are bringing you with the following recom…
-
Τελικά υπάρχει θέμα με τα widget, πρέπει να τρέξεις πρώτα την εφαρμογή για να δουλέψει και το widget. To κακό είναι οτι γίνεται πάντα μετά από επανεκκίνηση
-
Παράθεση από Petzi: “Μένει να δω το πρωί μπας και λύθηκε το πρόβλημα της σύνδεσης με το bluetooth του αυτοκινήτου. Ευχαριστώ παιδιά για την προσπάθειά σας! ” Δεν λύθηκε, τουλάχιστον σε μένα..
-
Παράθεση από Giannisagal: “πως μπορώ να το βάλω και γω στην οθόνη ωρε παιδιά να μου δείχνει αυτόματα χωρίς να το παταω?? ” Κατεβάζεις την εφαρμογή, την τρέχεις μια φορά, και μετά ακουμπώντας δυο δάχτυλα στην οθόνη κάνεις μια κίνηση σαν να τα κλεινεις, σου ανοίγει το μενού, πατάς + widget και επιλέγεις ποιο θες.
-
Παράθεση από user_1024: “Ορθόδοξο Ημερολόγιο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μια χαρά δουλεύει, περίμενε να σου πώ Edit: αφού κατεβάσεις την εφαρμογή και βάλεις το widget βλέπεις αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19870/ βγάλε το widget τρέξε την εφαρμογή από το εικονίδιό της μια φορά και μετά ξαναανέβασε το widget τότε θα δεις αυτό.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19871/
-
για πείτε μια εφαρμογή που δεν δουλεύει το widget να δοκιμάσω
-
Παράθεση από chrispre913: “Δεν μου δουλεύουν 2 windgets ενα εορτολόγιο και ένα what up cosmote τις διεγραψα και τις ξανα κατέβασα πάλι το ίδιο. Ενα άλλο με καιρό που έχω έσβησα το windget το ξανά έβαλα και δουλεύει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε Redmi Note 3 πάντως το widget του what's up δουλεύει, αρκεί πρώτα να έχεις τρέξεις μια φορά την εφαρμογή σαν εφαρμογή όχι από το widget της. Επίσης το ξυπνητήρι δουλεύει μια χαρά και φτύνει και τα κουκούτσια, είτε είναι …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πείτε μας αν σας αρέσουν οι ταχύτητες στο νέο Host για τις ROM ... Σε εμένα πάντως φαίνεται να πετάει όσο αφορά τις ταχύτητες. ” Έκανα μόλις μια δοκιμή και φαίνεται πολύ καλό. Πάντα για τα δικά μου δεδομένα.. γιατί οι ταχύτητες που είδα εχτές όταν κατέβαζες τις rom... άσε μου έπεσε το σαγόνι
-
Όλα μια χαρά. Εκτός από το bluetooth , για μας που δεν δουλεύει στο αυτοκίνητο
-
OOPS! no mirrors found.