Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 736.

• Παράθεση από demakhs: “αν δε βάλεις όμως το google photos στην αυτόματη εκκίνηση και πλήρη δικαιώματα, δε συγχρονίζει όταν σβήνει η οθόνη ή με την εφαρμογή του gmail, viber για παράδειγμα, δεν έρχονται ειδοποιήσεις, καινούρια μηνύματα κου του λου....μα πως να ζήσεις ως προϊστορικός homo sapiens εν έτη 2018 (κυριολεκτικά όμως σάπιενς, Λαρ'σαϊικα)!!! ” Κι όμως μου έρχονται κανονικά μηνύματα και από το viber και από το gmail εμένα! Τα είχα βάλει στην αυτόματη εκκίνηση αρχικά και κάποια στιγμή τα αφ…

• Παράθεση από ioaman: “Εμ πως χρησιμοποιεί τη μνήμη καλύτερα όταν εμένα μου αφήνει λιγότερη διαθέσιμη να υποστηρίξουν τις εφαρμογές που θα θελήσω να τρέξω... Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η μνήμη έχει ως ρόλο να χρησιμοποιείται όχι να μένει κενή να την καμαρώνουμε. Κατά συνέπεια ναι, το ότι μένει λιγότερη διαθέσιμη σημαίνει ότι γίνεται καλύτερη διαχείριση. Αν αρχίσεις να ανοίγεις εφαρμογές θα δεις ότι δεν θα μειωθεί αναλογικά η ελεύθερη. Με τίποτα φορτωμένο έχω γύρω στα …

• Παράθεση από Aurumnus: “Εγώ νόμιζα ότι όταν μιλάς, απενεργοπείται το internet από την κάρτα που μιλάς, γι'αυτό και έχεις τη 2η κάρτα για δεδομένα.Για να μπορείς να μιλάς και να έχεις ίντερνετ παράληλλα. Επίσης νόμιζα ότι δεν υποστηρίζουν και οι 2 SIM υποδοχές το 4G. Μόνο η 1η. Ποιες είναι αυτές οι ρυθμίσεις στις οποίες αναφέρεσαι; Και πως μπορώ να επιλέξω από ποια κάρτα θα τραβάει δεδομένα κάθε φορά που συνδέομαι στο ίντερνετ; ” Όχι δεν απενεργοποιείται. Αυτό που συμβαίνει είναι αν τυχόν έχεις σ…

• Παράθεση από Aurumnus: “Με δύο SIM, σε ποιο SLOT συμφέρει να έχεις τα Data και σε ποιο να μιλάς; ” Εξαρτάται τι εννοείς "συμφέρει". Από θέμα κατανάλωσης δεδομένων ή ταχύτητας δεν έχει απολύτως καμία διαφορά, και οι 2 υποδοχές μπορούν (το τονίζω γιατί ανάλογα τις ρυθμίσεις δεν τα κάνουν πάντα) να κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Από εκεί και πέρα θα σου έλεγα ότι "συμφέρει" να έχεις δεδομένα στην κάρτα από την οποία μιλάς συχνότερα, γιατί τα 2καρτα τηλέφωνα έχουν το μειονέκτημα ότι αν γίνεται κλή…

• Παράθεση από jopan74: “Το έχω στα χέρια μου εδώ και μια ώρα. Πρέπει να το ψάξω για ξεκλειδώματα αναβαθμίσεις κλπ κλπ. Πάντως που το άνοιξα το κινητό για να μου φύγει η έννοια.... 4G κομπλέ μέσα στη Χαλκίδα. ” Έχει γίνει μεγάλη παρανόηση σε αυτό το ζήτημα. Το ότι άνοιξες το κινητό κάπου και βλέπεις 4G σήμα, δεν σημαίνει οπωσδήποτε ότι υποστηρίζει Β20. Όπως επίσης ένα κινητό που διαπιστωμένα υποστηρίζει Β20, δεν σημαίνει ότι παντού ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχει κάλυψη θα πιάνει 4G! Η Β20 είναι μια…

• Παράθεση από cyberguy: “ξερει κανεις τα redmi note 4x στην ελληνικη αγορά (απο το eshop το παραγγειλα) με τι rom έρχονται? και εαν ειναι η έκδοση με την B20? ” Αν είναι με τα 16GB είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν υποστηρίζει Β20. Αν πρόκειται για το 32άρι ρώτα στο eshop αν έχει τα αυτοκόλλητα global κλπ.

• Έχει Β20 οπωσδήποτε με βάση την ονομασία του. Εκτός αν λέει ψέματα το μαγαζί.

• Παράθεση από jopan74: “Καλησπέρα στην ομάδα και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που έχετε κάνει εδώ μέσα. Κάτοχος ενός lenovo A6000 εδώ και δυο χρόνια, αποφάσισα να αγοράσω καινούργιο κινητό και κατέληξα σε xiaomi. Είμαι ανάμεσα σε δυο μοντέλα. Το Redmi Note 4 (4/64 snapdragon 625) και Redmi Note 4X (4/64 snapdradon 625). Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η διαφορά τιμής που βρίσκω στο skroutzadiko αυτή τη στιγμή που γράφω. Συγκεκριμένα το Redmi Note 4 παίζει απο 174€+ ενώ το Redmi Note …

• Παράθεση από Coffeman84: “Καλησπέρα. Αγόρασα χθες το Redmi 4x απο Skroutzομαγαζο Θέλω να κάνω μια ερώτηση σε εσάς τους ιδικούς γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη... Έχω επιλέξει τα Ελληνικά ως γλώσσα, αλλά στις επαφές όταν θέλω να ψάξω μια επαφή από την λίστα, πάω δεξιά στο αλφάβητο να επιλέξω αρχικό γράμμα και δεν έχει Ελληνικά μόνο αγγλικά.... Στο link που δίνω έχω το ίδιο πρόβλημα με τον Ρώσο... Υπάρχει λύση για αυτό? Έκδοση έχω την MIUI Global 9.1.1.0.ΝΑΜΜΙΕΙ σταθερή Ευχαριστώ Builtin app "contac…

• Αγορά Redmi Note 4 με Snapdragon

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από admen: “ αν δεν υπαρχει τετοια τιμη παει να πει οτι δεν υποστηριζει b20 ” Όχι. Πάει να πει ότι δεν συνδέεται εκείνη τη στιγμή σε κεραία με Β20.

• Αγορά Redmi Note 4 με Snapdragon

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από thanospl: “οκ, ευχαριστώ. Ελπίζω να το πάρουν πίσω, γιατι το πιο πιθανό είναι να μην έχουν με την Global .... ” Υποχρεούνται να σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω αν δεν έχουν.

• Καλά η ειρωνία δεν νομίζω να προσφέρει κάτι. Εγώ απλά θέλω να χρησιμοποιώ και να εκμεταλλεύομαι τις λειτουργίες του κινητού μου. Δεν είμαι "χομπίστας" ούτε με ενδιαφέρει να το κουβαλάω για να το καμαρώνω και να ανεβάζω screenshots με το πόσο μεγάλο sot ή πόσο μεγάλο σκορ στο antutu μου βγάζει όπως κάνουν κάποιοι... Όταν λαμβάνω ένα email και είμαι μακριά από το σπίτι/γραφείο θέλω να έχω ειδοποίηση άμεσα όπως συμβαίνει με ένα sms. Όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο θέλω να συνδέω το bluetooth άμεσα χωρίς…

• nougat με miui 8

theopan - - RedMi 4A (Rolex)

Μήνυμα

Παράθεση από n3m0: “Καμία διαφωνία, απλά πίστευα ότι μαζί με το nougat θα έπαιρνε και miui 9 .... ” Καθόλου παράξενο. Η ίδια ακριβώς πορεία ακολουθήθηκε και στα santoni και mido. Δεν πήραν κατευθείαν τη miui 9/nougat από miui 8/marshmellow. Δόθηκαν πρώτα 1-2 τελευταίες miui 8 σε nougat πριν δοθεί miui 9 με nougat.

• Παράθεση από fuorigioco1981: “EDIT έκανα optimize και έκανε πολλές αλλαγές που δεν ήθελα όμως! έσβησε τα developer options, ενεργοποίησε άλλες ρυθμίσεις που δεν ήθελα πχ το cleaner μου λέει να σβήσω και αρχεία που χρειάζομαι. EDIT 2 ενεργοποίησα την επιλογή για don't keep activities αλλά στην εναλλαγή εφαρμογών κάνει κάτι περίεργα που δεν μου άρεσαν! ” Κι εγώ παρατήρησα ότι παίρνει πρωτοβουλίες που δεν θέλω το optimization και τελικά ξετικάροντας το ένα ξετικάροντας το άλλο καταλήγω να έχω εντελ…

• Παράθεση από Thanasis1972: “τα έκανα αυτά αλλά πάλη με βγάζει Your device isn't supported by Mi Unlock ” Κατέβασε την τελευταία έκδοση του tool από τη σελίδα που μπαίνεις για το ξεκλείδωμα.

• Παράθεση από 8@nos: “Πρέπει να το δεις απ'όλες τις πλευρές... Ναι μεν ο 625 είναι 14nm στα 2GHz, άρα είναι πιο γρήγορος και λιγότερο ενεργοβόρος λόγω αρχιτεκτονικής και φυσικά θερμαίνεται λιγότερο αλλά ο 435 είναι χρονισμένος στο 1.4GHz! Το mido έχει μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη ανάλυση. Άρα όλα αυτά εμένα μου δείχνουν ότι πάνω κάτω τα δύο αυτά κινητά πρέπει να έχουν την ίδια αυτονομία αν όχι λίγο καλύτερη το santoni λόγω οθόνης. Φυσικά εξαρτάται και από το είδος χρήσης (εφαρμογές). Για να το δ…

• Παράθεση από 8@nos: “Το mido δεν γίνεται να έχει καλύτερη αυτονομία απ'το santoni, λόγω του ότι έχει μεγαλύτερη οθόνη(και όχι μόνο). Καλά για το nikel δεν μιλάω καν ” Κι όμως γίνεται και είναι γνωστό. Ο λόγος είναι το SoC. Το mido έχει 625 στα 14nm και το santoni 435 στα 28nm. Ο 2ος λένε ότι είναι σημαντικά πιο ενεργοβόρος από τον 1ο.

• Παράθεση από fuorigioco1981: “τι να πω... η είμαι τόσο γκαντέμης (που δεν το νομίζω γιατί ΤΕΣΣΕΡΑ xiaomi redmi note 4 πέρασαν από τα χέρια μου) η δεν ξέρω γιατί και στα τέσσερα με όλα ανοιχτά 4g κλπ, στο 50%είχα 4 ώρες οθόνης. στο 30 άντε να είχα 5.5 ώρες! πως στο καλό γίνεται να φτάνετε 10ωρα δεν μπορώ να το καταλάβω!!! εμένα καταρχήν κάθε ώρα αναμονής χάνει 1%.ΚΑΙ ΣΤΑ 4 ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΥΤΌ. έχω το miui battery optimization στο on(recommended) τι δι@ολο φταίει;;; εννοείται δικαρτο αλλά και η γυναίκα μ…

• Root δεν έχω δυστυχώς. Έβαλα όμως το app που είπες και μου εντόπισε ένα .apk. Δες αν κατεβαίνει και δοκίμασε αν σου κάνει. WPS Office_cn.wps.moffice_eng.apk - Google Drive