Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 736.

• ερώτηση για paypal

theopan - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Πήγαινε εδώ: PayPal.Me και φτιάξε μια διεύθυνση για να τη δίνεις και να πληρώνεσαι χωρίς να αποκαλύπτεις το email σου.

• Παράθεση από 8@nos: “Δεν με κατάλαβες.... άλλο τι βλέπεις στις ρυθμίσεις και άλλο τι γίνεται..... είναι αυτό που σου έγγραψα παραπάνω με το software και hardware......μπορώ να έχω ένα μηχάνημα που πατώντας ένα κουμπί να ανάβει κόκκινο φώς και πατώντας το δίπλα κουμπί να ανάβει πράσινο....αν όμως και οι 2 λάμπες είναι κόκκινες δεν θα έχει σημασία ποιο κουμπί πατάω, κόκκινο θ'ανάβει πάντα. Κατάλαβες τι λέω? Το είπα πολύ απλά πιστεύω.... ” Όχι φίλε, είναι RGB το led του santoni. Το hardware υποστηρ…

• Παράθεση από fotisbasm: “Ερωτηση : η γνησια θηκη flip cases dot (με το καπακι με τις τρυπουλες) , αυτη που πουλανε στα public ,plaisio (info quest) δουλευει στο Note 4?????? επειδη απο οσο ξερω αλλου εχει τον μαγνητη το 4Χ με το 4 , το γνωριζει κανεις????? ” Όλα τα αξεσουάρ που πουλάει το δίκτυο της infoquest κάνουν. Mido (Note 4 global version) πουλάει η infoquest και ας το έχει βαφτίσει λανθασμένα και σε αντίθεση με όλους τους άλλους "4Χ".

• Παράθεση από VaggelisD66: “Με factory reset όλα καλά. Με την επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας στο MI Cloud επανήλθαν όλα τα αρχεία μου, οι εγκατεστημένες εφαρμογές, οι φάκελοι και η οργάνωση των οθονών. Μόνο τους κωδικούς και τα δαχτυλικά αποτυπώματα έπρεπε να ορίσω ξανά καθώς και κωδικούς σύνδεσης στις διάφορες εφαρμογές. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τα μηνύματα του Viber π.χ. (αν χρησιμοποιείς) σου επανήλθαν με το restore από το mi cloud;

• Παράθεση από Greg greg: “Έχει διαφορά στο χρόνο φόρτισης μεταξύ απλού φορτιστή και qc? Αν ναι τότε υποστηρίζεται μάλλον και ήταν θέμα ρομ όπως και με τα χρώματα του notification led. ” Είναι φορτιστής αυτοκινήτου και δεν έχω δοκιμάσει να το φορτίσω ως τώρα 0-100% για να ξέρω με σιγουριά. Η αίσθηση που μου δίνει όμως είναι ότι φορτίζει σχετικά γρηγορότερα.

• Τι προσφέρει επί της ουσίας ρε παιδιά το VoLTE και το θέλετε τόσο; Γιατί όπως διαπιστώνω το handover από 4G σε 3G όταν έρχεται κλήση είναι πρακτικά ακαριαίο σε σχέση με παλιότερα 4G τηλέφωνα που είχα. Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που το καθιστά χρήσιμο;

• Ταπεινά (πολύ ταπεινά ) και με τον κίνδυνο να γίνω κουραστικός με την επανάληψη παραθέτω 2 φωτογραφίες που τράβηξα μόλις τώρα απλά ως τροφή για αναζήτηση: IMG_20171012_010638.jpg Screenshot_2017-10-12-01-05-38-090_com.miui.home.png Η πρώτη δείχνει το βολτόμετρο που έχω συνδέσει στο qc 2.0 φορτιστή μου. Η 2η ss από το τηλέφωνο που δείχνει την "αστραπή" μέσα στον κύκλο (σήμα του QC) το οποίο μου εμφανίζεται πλέον από τη μέρα που έκανα την αναβάθμιση στην global stable 8.5.2.0 (στην 8.2.12.0 και πί…

• TWRP σε Redmi 4X (Santoni)

theopan - - Recoveries

Μήνυμα

Δούλεψε άψογα και κράτησε όλα τα δεδομένα. Έχω ξανά stock recovery με΄χρι να χρειαστεί ξανά custom. Ευχαριστώ. Εδώ: Xiaomi MIUI Official Forum βρήκα και έναν κατάλογο με τις τελευταίες fastboot roms για όλες τις συσκευές. Έχει και την 8.5.2.0 global stable τελικά για το santoni.

• Παράθεση από maxamch68: “Καλησπέρα, Διάβασα με προσοχή αυτά που γράφετε παραπάνω, αλλά έχω την ακριβώς αντίθετη γνώμη. Έβαλα την νέα έκδοση το Σάββατο, και λειτουργώ ακόμα το τηλέφωνο με τον Microsoft launcher και γενικά τον βρίσκω πολύ πιο εύχρηστο από όλους τους άλλους που έχω κατά καιρούς δοκιμάσει (nova, miui). Μπορεί να φταίει η ηλικία, αλλά νομίζω ότι είναι ο καλύτερος (μέχρι τώρα!!!) ” Δεν κατάφερα να βρω ούτε πως ανοίγει ο dialer. Δεν έχει; Μόνο από τις επαφές κάνεις κλήση; Όχι βέβαια ότ…

theopan - - Recoveries

Μήνυμα

Για να μπορώ να εγκαθιστώ απλά ΟΤΑ γίνεται με πιο "ήπια" μέσα; Ή έστω το miflash δίνει δυνατότητα να εξαιρέσω τα userdata (να μην πειραχτούν εφαρμογές/ρυθμίσεις); Υ.Γ. Η global stable 8.5.2.0 δεν έχει βγει ακόμα σε fastboot;

theopan - - Recoveries

Μήνυμα

Εγκατέστησα τελικά μόνιμα χθες το TWRP της κοινότητας καθώς σε νέα προσπάθεια για απλό boot μέσω fastboot μου έβγαζε failed. Το έκανα flash και στη συνέχεια κόλλαγε το τηλέφωνο στο mi logo. Φλάσαρα (μέσω του TWRP) και το lazyflasher και τελικά κατάφερε να ξεκινήσει κανονικά. Αν θέλω να επανέλθω στην προτέρα κατάσταση με το stock recovery ώστε να δουλεύουν κανονικά τα ΟΤΑ τι κάνω; Κατέβασα την τελευταία fastboot rom που βρήκα για το santoni (8.2.10.0), θα γίνει η δουλειά φλασάροντας με εντολές fa…

• Για όποιον τον εγκαταστήσει και θέλει να τον ξηλώσει 5 λεπτά μετά και διαπιστώσει ότι δεν μπορεί γιατί είναι ανενεργή η επιλογή "κατάργηση εγκατάστασης" (εγώ αυτό έπαθα) ένα hint: Πρέπει στις ρυθμίσεις του Arrow Launcher (έτσι λέγεται) να κλείσει μια επιλογή για το double tap στην οθόνη που έχει. Μόλις το κάνει θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα απεγκατάστασης. Προφανώς αυτή ήταν που πήγε και έδωσε δικαιώματα device administrator στον launcher με αποτέλεσμα να μην γίνεται απεγκατάσταση. Η εντύπωσή μο…

• Παιδιά το μείζον θέμα είναι αν γίνονται ΟΤΑ ενώ υπάρχει root. Το TWRP δεν υπάρχει καν ιδιαίτερος λόγος να είναι φλασαρισμένο εφόσον με το απλό boot σε αυτό είναι μάλλον πλήρως λειτουργικό. Εκτός βέβαια αν κάποιοι δεν κάνουν άλλη δουλειά όλη μέρα από το να φλασάρουν (π.χ. ενώ βρίσκονται μέσα στο μετρό πηγαίνοντας στη δουλειά τους ).

• Παράθεση από derveni: “ Σημαντική ενημέρωση Λειτουργεί πάλι το find device της xiaomi με απόκλιση μερικών μέτρων (+) (-) 15 μέτρα μπορείτε να κάνετε τσεκ από το PC σας εδώ ========>>>> https://i.mi.com/ ” Όντως, φαίνεται να λειτουργεί πλέον. Καλύτερη μέση ακρίβεια από 15m απλά η θέση "πηδάει" πότε πότε εντός του οικοδομικού τετραγώνου βλέπω. Με το κινητό μέσα στο σπίτι βέβαια αν και στον τελευεταίο όροφο. Λογικό είναι.

• Επανεκκινήσεις

theopan - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από ilektrolvog: “ Αλλαγή συσκευής η όχι ??Τι λέτε?? ” Αλλαγή. Σχεδόν το αποκλείω να στρώσει με το fr. Ίσως σου το προτείνουν και μόνοι τους από το κατάστημα.

• Παράθεση από 8@nos: “Δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω σίγουρα αλλά λογικά πρέπει να γίνεται κανονικά το update απλά μόλις γίνει χάνεις twrp κτλ. και πρέπει να τα ξαναφλασάρεις απ'την αρχή. Άσε που μου φαίνεται λίγο απίθανο λόγω αυτών να φαίνεται στον updater τροποποιημένη η rom. ” Εδώ μου τα λέει διαφορετικά όμως ο MIUI_ART.Και τείνω να συμφωνήσω μαζί του θυμούμενος περιπτώσεις παλιότερων τηλεφώνων μου. Το root ίσως δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα και απλά ακυρώνεται και πρέπει να ξαναπερασ…

• Για Asahi Dragontrail έχω διαβάσει εγώ ότι μάλλον έχει τελικά. Αποφεύγει η xiaomi τέλος πάντων να προσδιορίσει τι ακριβώς τζάμι έχει δηλώνοντας απλά ότι έχει ανθεκτικό. Από την εμπειρία μου, καθώς πριν 1,5 μήνα περίπου μου γλύστρισε από το πόδι μου στο μπαλκόνι του εξοχικού στον 1ο όροφο και έπεσε σε μπετόν (3-4 μέτρα ύψος δηλαδή) φορώντας απλή ζελατίνα και ντυμένο με τη σκληρή Nillikin, μπορώ να πω ότι αντέχει όντως. Το άκουσα να κάνει 2-3 γκελ στο μπετόν και όταν κατέβηκα και περίμενα να βρω θ…

• Παράθεση από 8@nos: “ Αν το φλασάρεις στην official να ξέρεις ότι κάθε φορά που θα κάνεις update τη rom θα πρέπει να ξαναφλασάρεις από την αρχή twrp, supersu, dolby atmos. ” Με την ευκαιρία επειδή το ανέφερες, τελικά γίνεται OTA update των official roms στις οποίες έχουν περαστεί twrp, root κλπ. και απλά αυτά χάνονται με το update και πρέπει να περαστούν ξανά ή αποτυγχάνει και δεν γίνεταιι γιατί διαπιστώνει ο updater "πειραγμένη" rom λόγω αυτών; Δεν το έχω ξεκαθαρίσει αυτό ακόμα.

• Το "σκότωσες"... Format με το SP Flash Tools δεν κάνουμε ποτέ. Έτσι είχα διαβάσει παλιότερα σε tutorial για αυτό το πρόγραμμα κάποιου τεχνικού σε κάποιο forum. Θα χρειαστείς μάλλον πολλή βοήθεια και τύχη.