Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 343.
-
Αναμενουμε για Redmi Note 3. Συγχαρητήρια παιδια
-
Ολα καλά από μένα σε redmi note 3. Ευχαριστουμε πολύ. Περιμένουμε την custom rom
-
Ολα καλά σε redmi note 3. XTRV θα έχει και για μας??
-
Την κατεβαζω και την δοκιμαζω.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tzemelini: “Να ρωτήσω και εγώ για hennesy!!!! Να περιμένουμε κάποιο link?? ” Δεν υπάρχει ROM για το RedMi Note 3 (Hennessy) για αυτή την εβδομάδα. ” Παράτησαν κιόλας την συσκευή μας εκεί στην Κίνα??Απο περιέργεια και μόνο ρωτάω?
-
Καλημέρα παιδιά, για hennessy υπάρχει κάποιο νέο??
-
Αναμένοντας την νέα hennessy.....Μπράβο προκαταβολικά σε όλους.
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από Petran3: “Καλημέρα και από εμένα. Μια απορία, μετά την εγκατάσταση της τελευταίας ROM 6.9.29 (Ελληνική) για κάποιο λόγο έφυγε το super user από το Google play που ήταν έτοιμο για αναβάθμιση εδώ και πολλές ROM. Τόσο καιρό δεν το έκανα αναβάθμιση και είχα ξετσεκάρει την αυτόματη αναβαθμιση. Αλλά για κάποιο λόγο τώρα το έχει αναβαθμισμένο. Τι να κάνω;; pls Μην μου πείτε να κάνω factory reset για να βάλω την καινούρια dev σήμερα. Να κάνω κατάργηση εγκατάστασης τ…
-
Καλημέρα και από εμένα. Μια απορία, μετά την εγκατάσταση της τελευταίας ROM 6.9.29 (Ελληνική) για κάποιο λόγο έφυγε το super user από το Google play που ήταν έτοιμο για αναβάθμιση εδώ και πολλές ROM. Τόσο καιρό δεν το έκανα αναβάθμιση και είχα ξετσεκάρει την αυτόματη αναβαθμιση. Αλλά για κάποιο λόγο τώρα το έχει αναβαθμισμένο. Τι να κάνω;; pls Μην μου πείτε να κάνω factory reset για να βάλω την καινούρια dev σήμερα. Να κάνω κατάργηση εγκατάστασης του superuser??
-
Παιδια τώρα παρατηρώ ότι ενώ κατεβαζω κάτι στο chrome όταν μπαίνω στην εφαρμογή Downloads δεν το βλέπω εκεί. Κατεβαινει κανονικά ομως
-
Την κατεβαζω και δοκιμαζω
-
Την κατεβασα. Όλα καλά μέχρι τώρα. Μπράβο παιδιά!!!
-
Ολα καλά και από εμένα. Μπράβο παιδιά!!
-
Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να δούμε MM εννοείς (Lollipop έχουμε τώρα), χωρίς να ξέρω πολλά και εγώ.Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος.
-
ολα καλά και για μένα.Μπραβο παιδιά
-
κατεβαζω και δοκιμαζω...
-
Downloading και από εμένα. Ευχαριστούμε παιδιά για όλα. Μακάρι να έρθει και 6.0 για Redmi Note 3 (Αν και δεν το νομίζω)
-
Κατεβαινει και θα δοκιμαστεί.Ευχαριστουμε για όλα!!!!
-
Κατεβαζω και δοκιμαζω.... ευχαριστουμε για όλα
-
Κατεβαζω και εγω. Ευχαριστουμε μάγειρες!!!