Καλησπέρα στην παρέα πλέον κάτοχος και εγώ. Το κινητό για τα λεφτά του είναι πολύ καλό .το έχω μια βδομάδα και σκέφτομαι να πάω σε Ρομ του φόρουμ αξίζει ; Ή να μείνω με την global
Παράθεση από NasDriver: “Λογικά θα έρθει κάποια στιγμή ” Το ελπίζω.... Παράθεση από venioni: “Πρέπει να μιλήσεις με το support center. Ειχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και αφού έληξε η προθεσμία του dispute μου επέστρεψε τα λεφτά το support center μετα απο δυο εβδομάδες, αλλά το πιο τρελό ειναι ότι τελικά το δέμα ήταν στην Ελλάδα και το παρέλαβα μετα από μια η δύο εβδομάδες. Προφανώς το ίδιο συμβαίνει και με εσένα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν εννοείς την eva πατά…
Δεν έχεις χρόνο για xtrv ; Σήμερα πήγα να ξεκλειδώσω αλλά με έβγαλε το ερρορ με τις ώρες οπότε πρέπει να περιμένω για xtrv. Θα την δοκιμάσω και εγώ την EEA Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου !
Καλησπερα έχω αγοράσει από AliExpress μια μπαταρία από τις 27 Μαρτίου η οποία δεν έχει έρθει όταν τελείωσε το protection άνοιξα dispute κ;ι ο πωλητής μου είπε να περιμένω 15 μέρες λόγο κορονοιου περίμενα τις 15 κλείνοντας αυτός το dispute και Μετα τις 15 Μέρες του ξανά στέλνω επειδή δεν ήρθε και μου λέει να περιμένω άλλες 3 για να επικοινωνήσει με το ταχυδρομείο περνάνε και οι 3 μέρες του ξανά έστειλα και τώρα δεν μου απαντάει γενικώς δεν μπορώ να ανοίξω dispute γιατί έβαλε ότι παραδόθηκε. Τι μπ…
Καλησπερα παιδια ο αδερφος μου εχει το mi note 10 και του επεσε και ραγισε το πισω γυιαλι/καπακι... ξερετε καποιο ανταλλακτικό για να το αλλαξω ? αυτο εδω skroutz.gr/s/22533607/%CE%9A%C…Note-10-10-Pro-Green.html ξερετε αν εχει και το γυιαλι πανω η μονο το αλουμινιο?
Με συγχωρεις...Στον υπολογιστη δεν δουλευει σε καμια θυρα..Σε ενα λαπτοπ που εχω το αναγνωριζει κανονικα! Στον υπολογιστη τιποτα ουτε στο device manager! Μπορει να φταιει οτι ειναι windows 10 home?
Εκείνη τα έχει παίξει εντελώς δεν ανοίγει το κινητό για αυτό και πήγα σε άλλη μπαταρια...σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Επίσης το κινητό δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή δεν φαίνεται ούτε στο device manager