Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 263.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από z953rr: “παιδια να αναφερω κατι που με εξεπληξε με την διαρκεια της μπαταριας,προκειται για το tweak PROJECT GENESYS. δεν ξερω που ακριβως επεμβαινει στο kernel,αλλα στο mi note moy ,κανει θαυματα στη διαχειριση μπαταριας,χωρισ να λαγκαρει το τηλ.πειραματιστικα με τις ρυθμισεις στα extra του κ η συσκευη κραταει,κ κραταει τοσο ωστε να καθησω να γραψω το ποστ.το λινκ στο xda για να καταλαβετε πως λειτουργει NEWâ [ PERFORMANCE ] PROJECT SKYNET Ge⦠- Pg. 291 | Android Development an…
-
RE: About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από ALXIOA: “Παράθεση από Octaviastikos: “εχεις wind μήπως;” κοσμοτε” Εγώ ξέρεις τι έκανα όταν μια φορά έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων? Μου έβγαζε και εμένα το ίδιο πράγμα, ότι ο κωδικός δεν είναι σωστός.. Μπήκα στο i.mi.com και πατησα το "ξέχασα τον κωδικο", άλλαξα τον κωδικό και μετά συνδέθηκε κανονικά... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕγώ αν βάλω τέρμα φωτεινότητα δεν θα βγάλει ούτε 3,5 ώρες οθόνη... Και με μια κάρτα σιμ ε? Είναι μεγάλη διαφορά για ίδιες συσκευές... Λες να φταιει ότι δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση της ρομ? Με την ελληνική τα πράγματα ήταν καλύτερα... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από z953rr: “Ερώτηση.το mi note pro περιλαμβάνεται στις συσκευές που θα πάρουν σύντομα miui 8?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι.. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτοί που έγραφαν εδώ μέσα για αυτή την ρομ, πως έβγαζαν 6 και 7 ώρες οθόνη... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕγώ δεν έχω θέμα με θερμοκρασία... Όταν φλασαρα την ρομ έκανα μόνο wipe dalvic/cache χωρίς factory reset, υπάρχει περίπτωση να φταιει αυτό? Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφια όπως την δική μου? 13920aa8e3a6f15315e669c9ba8e5ff6.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚαλημέρα. Μπορεί κάποιος που έχει την ρομ του @gkalen να μου πει τι sot βγάζει? Εγώ με φωτεινότητα στο μισό δεδομένα ανοικτά μέχρι το μεσημέρι και μετά wifi, κανένα μισάωρο κλήσεις, πάνω από 4,5 ώρες δεν μπόρεσα να δω,οταν με την ελληνική την Dev έχω δει και 5,5 ώρες.... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμα@AbyssD ίσως και να κάνω λάθος, αλλά με την φωτογραφία που ανέβασε κάποιος στο official site της xiaomi,στο νήμα που ξεκίνησες εσύ, κατάλαβα ότι το modem δεν θα υποστηρίξει τις μπάντες και όχι η οποιαδήποτε ρομ... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από AbyssD: “Παράθεση από pavlidisc: “Και τι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό το οποίο δεν θα δουλεύει στην Ελλάδα αν η συσκευή ειναι 501; ” Κρινοντας απο τα δικτυα με την Official Rom δεν θα δουλευει το 3G και το 4G” Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι δεν θα δουλεύει (το 3g/4g)με όποια ρομ και να βάλεις?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΑγορασμένο από vickmall το δικό μου... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13901/ Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμα89d997bc14022b06d17602b2ada2fa9a.jpg Το ίδιο και σε εμένα.. Τα κουτιά πιστεύω είναι σε όλους ίδια, άσχετα με τι συσκευή έχουν μέσα... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από sakis0547: “Εμένα από το πρωί που έβαλα την ρομ του @gkalen κάνει συγχρονισμό το Gmail, Η εφαρμογή Gmail δεν ανοίγει. Έχω κάνει wipe dalvik/cache, και επανεκκίνηση, δεν άλλαξε κάτι.... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δοκιμασες απεγκατασταση της εφαρμογής και εγκατάσταση ξανά ?? Τσεκαρες μήπως θέλει ενημερωση στο playstore ??” Απεγκατασταση δεν μπορώ να την κάνω.... Εντάξει έκανα κατάργηση ενημερωσεων και τώρα είναι ενταξει @gkalen προ…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕμένα από το πρωί που έβαλα την ρομ του @gkalen κάνει συγχρονισμό το Gmail, Η εφαρμογή Gmail δεν ανοίγει. Έχω κάνει wipe dalvik/cache, και επανεκκίνηση, δεν άλλαξε κάτι.... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: GTV-6.5.5.
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Μου "έσκασε" το Mi Home και οι MI-Tαπετσαρίες με αυτό το update... Επέστρεψα πίσω στην 6.4.28, για να το έχω αύριο "σώο" και θα ξαναδοκιμάσω... Άλλος με το ίδιο ή άλλο πρόβλημα με τη 6.5.5.?????” Εμένα μόνο το mi ταπετσαρίες.... 1 φορά μόνο τώρα δουλεύει καλά.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Original Xiaomi Hybrid Dual Drivers Earphones Mi In-Ear Headphones Pro
sakis0547 - - HeadPhones
ΜήνυμαΕίχες μήπως κάποια άλλα ακουστικά της xiaomi να μας πεις εντυπώσεις, για να εχουμε ένα μέτρο σύγκρισης? Ψήνομαι και εγώ για αγορά... Είχα τα piston 2... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια παρατηρηση/ερώτηση... Στο πρόγραμμα mi flash τικαρουμε το flash all η το flash all except storage? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από sakis0547: “Και που την βρίσκουμε αυτή την ρομ? Από μπαταρία τι λέει? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” λογο δουλειάς φουλ 4g και WiFi 16-17 ώρες και 7 περίπου οθόνη” 7 ώρες οθόνη???? Σίγουρα δεν κάνεις λάθος?? Εγω με μια κάρτα σιμ πάνω από 5,5 ώρες δεν έχω δει.... Δώσε και λινκ της ρομ... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚαι που την βρίσκουμε αυτή την ρομ? Από μπαταρία τι λέει? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tilos4523: “καλησπερα ομαδα! Επειδη ειμαι καινουργιος και στο κοσμο της xiaomi και του adroid θα ηθελα λιγο τα φωτα σας!!! Εχω στη κατοχη μου το mi note prο με περασμενη τη developer rom 6.4.14 και μολις μου εστειλε η xiaomi οτι πηρα εγκριση για ξεκλειδωμα του bootloader. Ηθελα να ρωτησω , για να βαλω την ελληνικη ρομ κλπ , πρωτα ξεκιναω με το ξεκλειδωμα του bootloader και μετα ακολουθω τον οδηγο στη 1η σελιδα του οδηγου?Επισης το οτι ολες οι ρομ εχουν ενσωματομενο τη TWRP δεν σημαι…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΣτην πρώτη σελίδα είναι αφού πατήσεις το wipe... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕ κάνε το μέσα από recovery Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk