Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-54 από 54.
-
Ρε παιδιά μάλλον είμαι πολύ ηλίθιος και κάτι δεν κατάλαβα σωστά. Έκανα αίτηση για κωδικό για ξεκλείδωμα του bootloader πριν 2 βδομάδες. Ήρθε πριν 3-4 μέρες το μήνυμα ότι εγκρίθηκε η αίτησή μου αλλά δεν ήρθε ακόμα κανένας κωδικός και το unlock tool χρειάζεται κωδικό λέει. Τί να κάνω; Είναι λογικό να έχει εγκριθεί εδώ και 4 μέρες η αίτηση και να μην έχει έρθει ακόμα ο κωδικός;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από anpho81: “Εμένα μου ήρθε το μήνυμα σήμερα ότι your unlock request has been approved αλλά δε μου ήρθε κωδικός. Και όταν ανοίγω το miflashunlock tool αφού κάνω log in μου ζητάει τον κωδικό. Τί κάνω; ” θα το λάβεις στο mail Που έχεις δηλώσει στο Mi-Account ή σε SMS στο κινητό σου στον αριθμό τηλεφώνου που δήλωσες. ” Α οκ. και πόσο καιρό παίρνει αυτό;
-
Παράθεση από yakamuki: “Παιδια, δεν ξερω για σας, αλλα εμενα προσωπικα ο "κινεζος" ο γλυκουλης μου εχει αναψει τα λαμπακια. Παρηγγειλα το κινητο την προηγουμενη Τριτη, μου εστειλε tn την ιδια μερα, με την SF Express (μαλλον το ταχυδρομειο του χωριου του), και ακομα και σημερα το κινητο κανει τουρ στην Ευρωπη με Νταλικα! Μονο απο Μαλτα δεν εχει περασει, και τωρα είναι Ουγγαρία! Και ένας φίλος μου που παρήγγειλε προχτες απο τον ιδιο, του το εστειλε με dhl, και σημερα είναι Αθήνα! Τα ίδια λεφτά δώσ…
-
Παράθεση από Gio K: “Παράθεση από anpho81: “Αυτήν πέρασα κι εγώ εν αναμονή του sms... Μέχρι τότε υπάρχει κανένας τρόπος να την κάνουμε root ή όχι; η Sphinx είναι ήδη rooted αλλά δε δουλεύει το fingerprint sensor και γι αυτό προτίμησα αυτήν, αλλά αυτή δεν είναι rooted, και όσο να 'ναι, ένα Titanium Backup χρειάζεται. ” σε ποια sphinx δεν δουλευε το fingerprint? v2b? μονο αυτη δεν δοκιμασα. το εψαξα για root δοκιμασα και το geniusroot προγραμμα μαζι με το apk αλλα τιποτα, εβαλε ο αδερφος μου compl…
-
Παράθεση από Gio K: “Παράθεση από ninjamoz: “Xiaomi.eu 6.1.11 Global EU Rom flash with SP Flash Tool - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ποια ακριβως rom δινουν εδω? ” αυτη εβαλα μολις και εχει ελληνικα!!!!! δεν μου εχει ερθει ακομα ο κωδικος μα ξεκλειδωσω bootloader, η ευρωπαικη weekly/dev ειναι. απλα modified se flashboot χωρις root η τπτ αλλο , οπως βαζεις τις Sphinx ετσι και αυτη ” Αυτήν πέρασα κι εγώ εν αναμονή του sms... Μέχρι τότε υπάρχει κανένας τρόπος να την κάνουμε root ή όχι; …
-
Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από anpho81: “Από την Πέμπτη που μου έχει στείλει το tracking number ο "φίλος" μας μέχρι και σήμερα μου βγάζει στο site της DHL ότι δεν υπάρχει το πακέτο με το συγκεκριμένο tracking number. Αυτό τυγχαίνει συχνά ή να αρχίσω να ανησυχώ; Επίσης θεωρώ αυτή τη συζήτηση με τα ελληνικά λίγο υπερβολική. Μια χαρά μπορείς να βάλεις στο πληκτρολόγιο τα ελληνικά και να γράψεις στα ελληνικά. Απλά η rom είναι στα αγγλικά. Δηλαδή κανείς δε μπορεί να διαβάσει αγγλικά και να περιηγη…
-
Από την Πέμπτη που μου έχει στείλει το tracking number ο "φίλος" μας μέχρι και σήμερα μου βγάζει στο site της DHL ότι δεν υπάρχει το πακέτο με το συγκεκριμένο tracking number. Αυτό τυγχαίνει συχνά ή να αρχίσω να ανησυχώ; Επίσης θεωρώ αυτή τη συζήτηση με τα ελληνικά λίγο υπερβολική. Μια χαρά μπορείς να βάλεις στο πληκτρολόγιο τα ελληνικά και να γράψεις στα ελληνικά. Απλά η rom είναι στα αγγλικά. Δηλαδή κανείς δε μπορεί να διαβάσει αγγλικά και να περιηγηθεί στα μενού στην αγγλική γλώσσα; εγώ προσω…
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από takisfrag: “Λύσεις με DHl εννοώ !! ” Αποσύρω το "Άκυρο"!Τι λύσεις υπάρχουν με DHL? ” Λοιπόν το έχω αναφέρει ξανά αλλά δεν έχω πρόβλημα να το πω πάλι εγώ προσωπικά ψωνίζω μόνο από εδώ :store No.342812 Aliexpress μπες να δεις ,είναι εγγύηση όλα μου έρχονται με DHL σε 5 περίπου μέρες μέσω Αγγλίας χωρίς τελωνεία και περιττά εξοδα!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το γνωρίζω ρε παιδιά. Έχω ξαναπαραγγείλει από Κίνα. είναι…
-
Παράθεση από caeser: “Τώρα κατάλαβα... Ελπίζω και εύχομαι και εγώ να μην έχεις θέμα... Πληροφοριακά να σου πω, ότι απο τον Yeso παρέλαβα στις αρχές Δεκέμβρη μέσα σε 6 ημέρες συνολικά, ένα Note TD, με την DHL, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα (χωρίς τελωνείο δηλαδή). Αυτό όμως δεν σημαίνει όμως ότι πάντα έτσι συμβαίνει... Στη DHL κυνηγάνε ΠΟΛΥ το τελωνείο, επειδή έχουν κάποιο κέρδος, οπότε πάντα αποτελεί "κίνδυνο"... Εαν θέλουμε να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο του τελωνείου, ΠΑΝΤΑ.... μα ΠΑΝΤΑ, επ…
-
Έβαλα επιλογή για να σταλεί με fast shipping με έξτρα 10 ευρώ και του έστειλα μήνυμα να διαλέξει την κατάλληλη μέθοδο ούτως ώστε να μην έχω πρόβλημα με τελωνεία κτλ. Αλλά είχε κάνει την αποστολή με DHL προτού διαβάσει το μήνυμα μου. Μου απάντησε μετά, μου ζήτησε συγνώμη και είπε ότι είχε προλάβει να το στείλει πριν δει το μήνυμά μου, μου ανέφερε πως το έβαλε σαν μεταχειρισμένο με τιμή 25$ και ελπίζει να μην έχω κανένα θέμα. Θα δείξει στην πορεία τι θα γίνει. Η αλήθεια είναι ότι περισσότερο εγώ φ…