Παράθεση από zt654: “Μήπως απλά δεν ενεργοποίησες το 4g της wind?” Η sim2 (wind) είναι καινούργια με ανταπτορα για nano μέγεθος. Πρέπει να ενεργοποιηθει από τη wind το 4g? Xiaomi Redmi Note 4 Global
Παράθεση από Thermaikos: “Εχετε βρει καποιο tempered glass που να ταιριαζει απόλύτα με το note4(snap+B20) χωρις να αφήνει κενά;” Έχω παραγγείλει αυτό. Μόλις το παραλάβω θα ενημερώσω 2.5D 9H Full Cover Tempered Glass Screen Protector Film For Xiaomi Redmi Note 4X | eBay Xiaomi Redmi Note 4 Global
Παράθεση από tollisth: “Για θήκη ότι βρίσκω για redmi note 4x τεριαζει κανονικά για την ευρωπαϊκή εκδοσή που πήρα δεν υπάρχει κάποια διάφορα σωστά?” Διαστάσεις - εμφάνιση RN4x=Global. Είναι ιδια. Xiaomi Redmi Note 4 Global
Μετά από 1 μήνα με το κινητό στα χέρια σας διαβεβαιώνω πως δεν υπάρχει μέρος στο νησί που να μην έχω 4g. Με το Asus zenfone 2 CN χωρίς Β20 δεν είχα ούτε στα μισά μέρη σήμα. Το κινητό αγοράστηκε από skrutzομαγαζο Xiaomi Redmi Note 4 Global
Παράθεση από paha1971: “Τελικά το δικό μου global edition με κωδικό 2016102 αγορασμένο από το eshop έχει σίγουρα την 800ατα μπάντα. Σε επαρχία σε περιοχές που δεν πιάνει καλά καλά cosmote η WIND έχει 4G παντού!! Υπερευχαριστημενος από το κινητό!!” Ναι ρε και γω με την ίδια sim, έχω 4g στο ιδιο σημείο που δεν είχα με το asus zendone 2 (CN), το οποιο δεν είχε την 800αρα Xiaomi Redmi Note 4 Global
Βοηθάει αυτό για τις μπάντες? Xiaomi Mi with Model Number 2016102 clears FCC | Trendy Techze8e5ff724c4a4aef688d20b55968cb94.jpg c9583e2e3205d1705b4d11f7f9105bf9.jpg Xiaomi Redmi Note 4 Global
Ρε μάγκες με την ίδια sim σε 4g (vodafon), στον ίδιο χώρο στην επαρχια, με το xiaomi έχω σήμα, ενώ με το asus zenfone 2 (CN) δεν είχα. Πώς ερμηνεύεται αυτό? Xiaomi Redmi Note 4 Global
@BanditGR Το τελευταίο που του είχα αλλάξει ρομ ήταν το s4 . Βλέπω άλλαξαν τα πράγματα. Πάντως δούλευα custom recovery μόνο. Μεσω odin .img περνούσα μόνο για τη μανίσια ρομ Xiaomi Redmi Note 4 Global
Ναι έτυχε πέρυσι να διαβάσω κάτι άρθρα για ξεκλείδωμα - φλασάρισμα ελληνικής rom για xiaomi συσκευή ενος φίλου και το παράτησα.. Στα samsung η δουλειά είναι ολη κι όλη μία σελίδα σε thread Xiaomi Redmi Note 4 Global