Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 283.

• Μάλλον θα χρειαστούμε έναν xiaomakia κάτοχο του global version να το κάνει, γιατί θα χάσουμε πολλές ώρες στη μελέτη! Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

polis4gr - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Υπάρχουν εντολές αλλά μπορείς και με miflash και επιλογή flash all and lock.” Κινέζικα μου φαίνονται όλα αυτά! Μάλλον πρέπει να αρχίσω το διαβασμα χαχαχαχαχαχα Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]” Για κλείδωμα του bootloader δεν βρίσκω αναφορά κάπου :p Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Έγραψα φίλε ότι μπορείς να επαναφέρεις τα samsung και ασους στη μαμά Ρομ χωρίς να φαίνεται ότι ξεκλείδωσες bootloader και να τα στείλεις για σέρβις εντός εγγύησης. Διαφωνείς? Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Όχι μην ανησυχείς.” Δεν με πείθεις χαχαχαχαχαχα στείλε κανένα λινκ από οδηγό. Δεν ξέρω που να πρώτο ψάξω εδώ μεσα Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Ναι κανονικά κανένα πρόβλημα. Δεν καταγράφεται πουθενά. Μόνο η Xiaomi το ξέρει.” Ναι δεν καταχωρείται η "αλλαγή" κάπου στη συσκευή λόγω αιτήματος στην xiaomi? Πέρνοντας την συσκευή το σέρβις δεν μπορεί να ελέγξει εάν έχω κάνει αίτημα και ξεκλείδωσα τη συσκευή? Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Μάλιστα. Αν σε παρηγορεί ξανακλειδώνει κιόλας.” Εάν το ξανακλειδωσω είμαι εντός εγγύησης? Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “polis4gr δεν ειναι δυσκολο. Ενα αιτημα κανεις για ξεκλειδωμα και μετα μεσω επισημης εφαρμογης ξεκλειδωνεις. Σε σενα παντως παιζει μια καλη πιθανοτητα να εχει οντως 800αρα αφου σου απαντησαν γραπτως.” Δεν είπα ότι είναι δύσκολο, απλά δεν θέλω να βρεθώ εκτος εγγυησης Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Στο asus zenfone 2 είχες 2 επιλογές για ξεκλείδωμα bootloader. Μια η επίσημη με αίτημα στην asus και μία ανεπίσημη με οδηγίες από xda. Στην 2η επιλογή επανέφερες το κινητό στην αρχική του κατάσταση και το εστελνες για σέρβις εντός εγγύησης. Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

@Thracia Στα samsung έκανες root με το odin και απαραίτητους drivers στο pc. Μετά αν ήθελες περνουσες custom recovery. Τελος αν ήθελες να αλλάξεις και rom το έκανες μέσω της recovery. Είχε counter για να μετράει τις αλλαγές rom, αλλά μπορούσες να τον μηδενισεις. Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Εδώ φαίνεται και η rom που φοραει μετά από μία ΟΤΑ αναβάθμιση 327918a43f3d567d8382171dec8b4a3d.jpg Xiaomi Redmi Note 4 Global

• αστο τότε. Καμιά σχέση τελικά τα xiaomi με τα samsung και asus που είχα, στο "πείραγμα" Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

@vaskef69 Εγώ το πήρα πάντως με 2 χρόνια εγγύηση καταστηματος. Αν πάθει κάτι τους το στέλνω πακέτο. Το στέλνουν αυτοί σε αντιπροσωπία στο εξωτερικό. Το ίδιο μου κάνει. Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Έχουμε εύκολα κανένα λινκ με οδηγό root/unroot γι'αυτό το μοντέλο (global version)? Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Όσο και να ψάχνετε δεν θα βρείτε διαφορες... Xiaomi Redmi Note 4 Global

• @epkakas εκτός από την τιμή χαχαχαχα Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Maniataros: “Σκέφτομαι να πάρω το global version από Ali .πρέπει να προσέξω κάτι στο shipping μπας και γλυτώσω το τελωνείο? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” 1.Αποστολη με china airmail, hankong post και γενικά ταχυδρομείο εξωτερικού, όχι κουριερ. 2. Να αναγράφει πχ mp4 player 40$ 3. Κάνεις τον σταυρό σου Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Quiz: Βρείτε τις διαφορες Infoquest 1621c593426c7a72208a87452bcd7a5c.jpg Skrutz 7e8bdb739a3c6351c0fe1f152f475c5c.jpg Xiaomi Redmi Note 4 Global

• @Giorgos Panopoulos όχι η 8.2.4.0 Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Αλήθεια για πιο λόγο κάποιος να φλασάρει ελληνική miui αντί να μείνει με την global stable που φοράει πχ και γιατί να μην πάει σε μία custom rom όπως είναι πλέον η lineage, η οποία θα απογειώσει και το κινητο??? Εάν ξεκλείδωνα το bootloader θα περνουσα αποκλειστικα clean android rom Xiaomi Redmi Note 4 Global