Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 283.
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν προκάλεσα αναστάτωση στο νημα ας διαγράψουν οι admin τα μνμ. Ευχαριστώ και παλι Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από polis4gr: “@caeser δλδ είδες καραμπινατη διαφορά στη καταναλωση μεσα σε 2 ωρες? Μήπως να το δουλευες 24-48ωρες με την ιδία χρήση που έκανες στην XTRV για ασφαλέστερα συμπεράσματα? Xiaomi Redmi Note 4 Global ” Την ουσιαστική διαφορά θα δει κάποιος όταν φορτώσει 220 εφαρμογές στη συσκευή και θα τρέχουν στην αυτόματη έναρξη 11 απο αυτές συνεχώς και φυσικά θα είσαι 24/24 online... αλλά τότε είναι που το lineage δείχνει τις αδυναμίες του... Επειδή σε "γυμνό" λειτουρ…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από KappaLambda: “Παράθεση από polis4gr: “Παιδιά λέω να δοκιμάσω Lineage os όπως είχα και στα 2 προηγουμενα κινητά μου. Τα βήματα όπως κατάλαβα είναι: 1. Εγκατάσταση adb fastboot drivers 2. Ξεκλείδωμα bootloader 3. Φλασαρισμα custom recovery TWRP 4. Ενα Backup για τον φόβο των Ιουδαίων 5. Format cache/dalvik, system, data (όχι internal storage) 6. Φλασαρισμα Lineage + gapps? Root (super su) + lazyflasher δεν χρειάζονται? Αν κάποιος πέρασε custom rom Los ας με βοηθήσει. Ευχαριστω Xiaomi …
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαEDIT: Διαδικασία μετάβασης απο miui 8.5.4.0 (android 7) σε Lineage 14.1 (android 7): 1. Εγκατάσταση adb fastboot drivers 2. Ξεκλείδωμα bootloader 3. Φλασαρισμα custom recovery TWRP 4. Εισαγωγή στη TWRP μέσω adb 5. Ενα Backup για τον φόβο των Ιουδαίων 6. Format cache/dalvik, system, data (όχι internal storage) 7. Φλασαρισμα Lineage rom + gapps pico 8. Reboot Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Εσύ το βλέπεις έτσι από την ζήλια σου.” Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
RE:
Μήνυμα@zt654 Γνήσιο είναι φίλε και το καλύτερο... δωράκι μου το έκαναν. 20€ στο ebay έχει. 1€/1.000mAh Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dimitris47: “Παιδία έχω μπερδευτεί.Ψάχνω να αγοράσω το Xiaomi Redmi Note 4 Global από το skroutz αλλά δεν ξέρω αν είναι όντως το global version αναφλερει μόνο ότι είναι το Xiaomi Redmi Note 4.Λέτε να το πάρω από το banggood που λέι ξεκάθαρα ότι είναι το global version; (Ψάχνω το global version διότι με ενδιαφέρει να έχει την 800άρα μπάντα του 4G)” Αρκετοί το πήραμε από youhou.gr (ίσως να ήμουν και ο πρώτος :p ) Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από iJohnnyCash: “@polis4gr, η πτώση της απόδοσης θεωρείς ότι είναι hardware ή software, θεωρείς τυχαίο ότι και οι δυο μας είχαμε περίπου την ίδια εποχή το πρόβλημα;” Καθαρά software.. Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
@iJohnnyCash όντως η επιτυχημένη ανάγνωσή του δακτυλικου αποτυπωματος έχει πέσει. Σε μένα με πέταξε το fingerprint και στη προηγούμενη έκδοση global stable 8.2.10.0. μετά το update σε 8.5.4.0 συνοδευόμενο με factory reset λειτούργησε κανονικά μέχρι που έβαλα πάλι την εφαρμογή της Πειραιώς. Έτρεχε καμιά βδομάδα και στη συνέχεια σταμάτησε πάλι. Προφανώς με factory reset θα ξαναλειτουργήσει εκτός εάν θέλει να σκαναρω το .. κwλ@δάχτυλ@ ναουμε! Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
Έχω πρόβλημα με το fingerprint παιδιά. Απενεργοποιηθηκε μία βδομάδα αργοτερα αφοτου το συνεδεσα με την εφαρμογή της τράπεζας Πειραιώς. Αρχικά κόλλησε το κινητο σε μαύρη οθόνη. Στη συνεχεια εσβησα τη συσκευή κρατώντας πατημένο το power button. Άνοιξα το κινητό και δεν δούλευε το fingerprint. Το διέγραψα, πέρασα νεο δακτυλικό αποτύπωμα, το δέχτηκε, αλλά δεν λειτουργεί. Φοράω 8.5.4.0 stable. Το ίδιο μου έκανε και στην 8.2.10.0. Μετα το upgrade σε nougat + factory reset δουλεψε μέχρι που το ξανασυνε…
-
RE:
ΜήνυμαDeleted
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Darap21: “Παράθεση από KappaLambda: “Παράθεση από Darap21: “Έβαλα το Swiftkey τελικά.. Πολύ καλό κ εύχρηστο.. Να ρωτήσω κάτι ακόμα..Πως μπορώ τα τραγούδια που έχω στο pc να τα κόβω για ringtones υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? ” Πάρα πολλά αν δεις στο play store. Δοκίμασε αναζήτηση με Ringtone maker και θα σου βγάλει. ” Στον υπολογιστή αν υπάρχει όχι στο κινητό.. Κατέβασα στο κινητό το ringtone maker αλλά δεν τα αποθηκευη κάπου ώστε να τα ακούω και να τα διαλέγω” Αυτό δουλεύω. Μια χαρά τα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ANDREAS54: “@NasDriver. OXI. Είναι ανενεργό. Όλα αυτά μετά την αναβάθμιση σε Nougat.” Σε μένα ενεργοποιείται, αλλά έχω κάνει factory reset μετά το update σε 8.5.4.04e3fe03641f8dfac85828b0074f5ae2d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk