Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Κανε για αρχή ενα factory reset (ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις, αντίγραφα κ επαναφορά) κ βλέπουμε....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@mula Θα πρέπει να πηγαίνεις από dev σε dev και από stable σε stable, ίδιας έκδοσης Android και κοντινές σε ημερομηνία κυκλοφορίας. Τότε μόνο κάνεις wipe Dalvik Cache και Cache. Ναι η μία "κάθεται" ουσιαστικά επάνω από την άλλη, απλά "καθαρίζει" η cache των εφαρμογών για να γίνουν optimize με τη νέα έκδοση που περνάς.
Αλλιώς πρέπει να κάνεις factory reset.Ο/H KappaLambda έγραψε:
Ο/H mula έγραψε:
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk -
Παρακαλώ μια απλή ερώτηση:
Μόλις μου έγινε το ξεκλείδωμα Bootloader από την Xiaomi (για το Redmi Note_4 - Mido).
Θέλω προς το παρόν να μείνω με Stable-Rom, ώστε να μου έρχονται οι αναβαθμίσεις αυτόματα.
Η ερώτησή μου είναι, για το αν μπορώ να περάσω TWRP , χωρίς να χάσω την αυτόματη αναβάθμιση της Stable-Rom, από την xiaomi. -
Ο/H Darap21 έγραψε:
Ο/H KappaLambda έγραψε:
Ο/H Darap21 έγραψε:
Έβαλα το Swiftkey τελικά.. Πολύ καλό κ εύχρηστο.. Να ρωτήσω κάτι ακόμα..Πως μπορώ τα τραγούδια που έχω στο pc να τα κόβω για ringtones υπάρχει κάποιο πρόγραμμα?
Τι εννοείς το ringtone maker δεν τα αποθηκεύει? Εμένα μια χαρά τα αποθηκεύει.
Απλώς σε αντίθεση με άλλα κινητά, στο miui παρατήρησα ότι και να τα έχω σε φάκελο με ονομασία Ringtones δεν τα βλέπει αυτόματα. Πρέπει να κάνεις εσύ πρόσθεση χειροκίνητα
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Ο/H mula έγραψε:
Ναι για ίδιες μιλουσα και γω ωστε να περναω καθε φορα την νεα αρωμα για παραδειγμα.απλα το να κάθεται η μια επάνω στην άλλη νομίζω δεν ειναι καλο.τουλαχιστον ετσι είχα διαβάσει πολυ πολυ παλια και σε αλλες ρομ . Σας ευχαριστώ για την απάντηση!
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
=============== Αυγ 22nd 2017, 4:58pm ===============
Ο/H geo221 έγραψε:
Παρακαλώ μια απλή ερώτηση:
Μόλις μου έγινε το ξεκλείδωμα Bootloader από την Xiaomi (για το Redmi Note_4 - Mido).
Θέλω προς το παρόν να μείνω με Stable-Rom, ώστε να μου έρχονται οι αναβαθμίσεις αυτόματα.
Η ερώτησή μου είναι, για το αν μπορώ να περάσω TWRP , χωρίς να χάσω την αυτόματη αναβάθμιση της Stable-Rom, από την xiaomi.
Σε κάποια φάση, είχαν κυκλοφορήσει κάποια recovery (θυμάμαι χαρακτηριστικά το ZCX) τα οποία προσέφεραν την επιλογή MIUI-OTA, στις ρυθμίσεις τους. Δεν πρόκειται για κάτι το "μαγικό" φυσικά. Απλά με τικαρισμένη αυτή την επιλογή, το TWRP θα προσπαθούσε, πριν περάσει ένα επίσημο update, να κάνει restore το αρχικό boot image καθώς και το /system partition, αντίγραφα του οποίου κρατάει με την πρώτη εγκατάσταση αν δεν κάνω λάθος. Λογικά σε αυτή την περίπτωση χάνεις και το TWRP, το οποίο αντικαθίσταται με το stock recovery και άντε ξανά μανά να το επαναφέρεις μέσω fastboot και να ξαναφλασάρεις lazyflasher.
Συμπερασματικά λοιπόν, δεν συνίσταται ιδιαίτερα η εγκατάσταση επίσημης αναβάθμισης σε Xiaomi συσκευές, με κάποιο άλλο recovery πέρα του stock (εννοείται ότι οι λύσεις Mi Flash/Sp flash με μια fastboot και ΟΧΙ recovery ROM, παίζουν πάντα, ως εναλλακτικές). -
-
Ο/H geo221 έγραψε:
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk -
Καλησπέρα παιδιά εγώ γύρισα πάλι στην 7.7.20 με backup από twrp γιατί έχει κάτι θέματα ακόμα η 7.8.17 την άλλη εβδομάδα πάλι δοκιμή!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Darap21 έγραψε:
Ο/H KappaLambda έγραψε:
Ο/H Darap21 έγραψε:
Έβαλα το Swiftkey τελικά.. Πολύ καλό κ εύχρηστο.. Να ρωτήσω κάτι ακόμα..Πως μπορώ τα τραγούδια που έχω στο pc να τα κόβω για ringtones υπάρχει κάποιο πρόγραμμα?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anbu.ringtonemaker
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
Παρακαλώ τη γνώμη σας: (Για Backup - Restore) - Από (το Mi-3) προς το (Redmi Note_4).
Μπορεί να γίνει μεταφορά (όλα με μια κίνηση) ;
Αλλά μάλλον δεν γίνεται , διότι έχω (το Mi-3 που έχει Dev-Miui) - Android-6 και (το Redmi Note_4) που έχει Stable Miui και Android-7.
Προβλέπω ότι θα μπορέσω να μεταφέρω μόνο τις τηλεφ. επαφές μέσω Google με συγχρονισμό. -
Ο/H geo221 έγραψε:
Παρακαλώ τη γνώμη σας: (Για Backup - Restore) - Από (το Mi-3) προς το (Redmi Note_4).
Μπορεί να γίνει μεταφορά (όλα με μια κίνηση) ;
Αλλά μάλλον δεν γίνεται , διότι έχω (το Mi-3 που έχει Dev-Miui) - Android-6 και (το Redmi Note_4) που έχει Stable Miui και Android-7.
Προβλέπω ότι θα μπορέσω να μεταφέρω μόνο τις τηλεφ. επαφές μέσω Google με συγχρονισμό.
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα