Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 283.
-
RE:
Μήνυμα@iJohnnyCash Μπα δεν έχεις πρόβλημα. Σε 10 λεπτά είσαι οκ. Δεν έχω διαπιστώσει bugs στην έκδοση αυτή. Έχει πιο γρήγορη απόκριση στο άνοιγμα εφαρμογών καρτέλες κλπ. Η ram είναι περισσότερο φορτωμένη όντως Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Leolipop: “Ηρθα σήμερα με τον μικρό στο άλσος Περιστερίου , πάω να ανοίξω τα δεδομένα και είδα ότι στο σπίτι μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση σε 8.5.4.0 ...” Μην σβήσεις την ειδοποίηση από το συρτάρι των ειδοποιήσεων γιατι δεν θα στην ξαναβγάλει. Βέβαια την κατεβάζεις και από το λινκ που παρέθεσα πριν και την περνάς manual. Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Keldron: “Δεν ξέρω εάν έχει ερωτηθεί σε προηγούμενες σελίδες, αλλά έχει λάβει κανείς ενημέρωση με android 7; (από έλεγχο ενημερώσεων στο κινητό κλπ..)” Κατέβασε το update της miui 8.5.4.0 (based on android nougat) από δω: miui_HMNote4XGlobal_V8.5.4.0.NCFMIED_c0c5733b02_7.0.zip Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Χαίρομαι που σε βοήθησα για έναν ακόμα λόγο: τα τέσσερα αυτά ιερά γράμματα ΠΑΟΚ @polis4gr” Αχαχαχαχα αλίμονο! ΠΑΟΚ - ΙΡΑΝ - ΚΑΜΠΟΤΖΗ - ΒΙΕΤΝΑΜ Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “στο παρακάτω νήμα Got new update of V8.5.4.0.NCFMIED Nightly..!!!! - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum έχει το link για download. (miui_HMNote4XGlobal_V8.5.4.0.NCFMIED_c0c5733b02_7.0.zip)” Ευχαριστώ για το link!bc2ce4982cebcc4051674328fea6be41.jpg Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Εάν είσαι με XTRV Stable όπως βλέπω στο προφίλ σου, δέκα χρόνια θα περάσουν και δεν θα την κάνεις. Θα κατεβάσεις την rom από το site/download/XTRV Stable βρίσκεις για την συσκευή σου. Την βάζεις χύμα στο κινητό. Θα μπεις σε TWRP λειτουργία πατώντας power+volume up. Μετά στο αρχικό μενού επιλέγεις instail - βρίσκεις την rom την επιλέγεις και θα περιμένεις να τελειώσει - wipe cache & dalvick - επανεκκίνηση. Μέσω της εφαρμογής Update μόνο όταν έχουμε official rom. @polis4gr…