Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 283.

• @ANDREAS54 nougat είναι φίλε. Μην μπερδεύεις έκδοση MIUI με έκδοση androidcab8ac70fc61339f69f988913f8a48d4.jpg Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Όχι δεν κλείνει εφαρμογές για να εξασφάλισει μνήμη ραμ. Φυσικό είναι να απασχολεί περισσότερη μνήμη αφού είναι android 7. Το ίδιο γινόταν και στο asus zenfone 2 που το ειχα βαλει 7αρι. Πάντως είναι πιο γρήγορο αναμφίβολα Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

polis4gr - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

@iJohnnyCash Μπα δεν έχεις πρόβλημα. Σε 10 λεπτά είσαι οκ. Δεν έχω διαπιστώσει bugs στην έκδοση αυτή. Έχει πιο γρήγορη απόκριση στο άνοιγμα εφαρμογών καρτέλες κλπ. Η ram είναι περισσότερο φορτωμένη όντως Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Leolipop: “Ηρθα σήμερα με τον μικρό στο άλσος Περιστερίου , πάω να ανοίξω τα δεδομένα και είδα ότι στο σπίτι μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση σε 8.5.4.0 ...” Μην σβήσεις την ειδοποίηση από το συρτάρι των ειδοποιήσεων γιατι δεν θα στην ξαναβγάλει. Βέβαια την κατεβάζεις και από το λινκ που παρέθεσα πριν και την περνάς manual. Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Keldron: “Δεν ξέρω εάν έχει ερωτηθεί σε προηγούμενες σελίδες, αλλά έχει λάβει κανείς ενημέρωση με android 7; (από έλεγχο ενημερώσεων στο κινητό κλπ..)” Κατέβασε το update της miui 8.5.4.0 (based on android nougat) από δω: miui_HMNote4XGlobal_V8.5.4.0.NCFMIED_c0c5733b02_7.0.zip Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Χαίρομαι που σε βοήθησα για έναν ακόμα λόγο: τα τέσσερα αυτά ιερά γράμματα ΠΑΟΚ @polis4gr” Αχαχαχαχα αλίμονο! ΠΑΟΚ - ΙΡΑΝ - ΚΑΜΠΟΤΖΗ - ΒΙΕΤΝΑΜ Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “στο παρακάτω νήμα Got new update of V8.5.4.0.NCFMIED Nightly..!!!! - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum έχει το link για download. (miui_HMNote4XGlobal_V8.5.4.0.NCFMIED_c0c5733b02_7.0.zip)” Ευχαριστώ για το link!bc2ce4982cebcc4051674328fea6be41.jpg Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Αυτό το update μου είχε ερθει729b1ac8aeacda55640c6354ca489d36.jpg Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Εάν είσαι με XTRV Stable όπως βλέπω στο προφίλ σου, δέκα χρόνια θα περάσουν και δεν θα την κάνεις. Θα κατεβάσεις την rom από το site/download/XTRV Stable βρίσκεις για την συσκευή σου. Την βάζεις χύμα στο κινητό. Θα μπεις σε TWRP λειτουργία πατώντας power+volume up. Μετά στο αρχικό μενού επιλέγεις instail - βρίσκεις την rom την επιλέγεις και θα περιμένεις να τελειώσει - wipe cache & dalvick - επανεκκίνηση. Μέσω της εφαρμογής Update μόνο όταν έχουμε official rom. @polis4gr…

• To γ@μημενο γιατί δεν μου ξαναβάζει την αναβάθμιση?? Το γύρισα και σε indian αλλά τιποτα Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Πέταξα την ειδοποίηση του update από το συρτάρι ειδοποιήσεων και τώρα δεν μου την βγάζει χαχαχαχαχα Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Είμαι με δεδομένα στο κινητό. Μόλις κουμοωσω σε wifi θα το περασω Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Mου ήρθε αυτό το upgrade τώρα. Φοράω global stable 8.2.10.0. Διάβασα ότι στη παρούσα φάση μόνο global beta θα δοθούν. Έχω ξεκλειδωτο bootloader γι'αυτό μου ήρθε?d8c51506f43b58cd308cd8e36c306098.jpg Xiaomi Redmi Note 4 Global

• @BanditGR τελικά γίνεται να αλλάξεις ταπετσαρία και οθόνη κλειδώματος στο luncher της google. Πηγαίνεις κανονικά στη συλλογή, επιλέγεις φώτο, πατάς τις 3 τελιτσες κάτω δεξια (περισσότερα) και την ορίζεις όπως θες. Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Κατεβαζω από το επίσημο φόρουμ του miui themes και δεν μου εγκαθιστά κανενα βγάζοντας αυτό το μνμ2bd429b7d5b08a9e8fd90bb86d33b536.jpg Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Η πλάκα είναι ότι το κινητό της κόρης μου ένα LG των 75€ κατέγραψε ήχο καμπάνα χαχαχαχαχα Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Όχι δεν το πέρασα στο pc. Ο ήχος ήταν άθλιος και στο Live streaming του FB. Αμφότερα τα έχω διαγράψει. Θα δοκιμάσω τις ρυθμίσεις που είπες. Σε ευχαριστώ Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Χθες τράβηξα βίντεο σε συναυλία και ο ήχος ήταν άθλιος.... Ακούγονταν σαν να έψαχνα σταθμό στα βραχέα!!! Xiaomi Redmi Note 4 Global

• MIUI9 is based on Android 7 (Nougat) Xiaomi Redmi Note 4 Global