Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 387.
-
Καλά τι έχετε πάθει... Τι ηττοπάθεια είναι αυτή; Ποιο poco...; Μια χαρά θα τη φτιάξουν την κάμερα και μην σας πω ότι θα έχουμε καλούδια από το mi mix 3 που φοραει τον ίδιο αισθητήρα! 4Κ 60fps και άλλα τέτοια. Πήρατε κινητάρααα με 300...€ που αξίζει εύκολα τα διπλάσια. Υπομονή και όλα θα φτιάξουν 88814a00248a3b707aab2dc04d8d40ce.jpg9e1a452911e13a77a71392d2294a7bdc.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “ΠτΝ@ Xiaomi...πάλι θα μας τα φάς...και ας μας έχεις στο φτύσιμο...σκυλάκια σου μας έχεις καταντήσει! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58684/” Μα εσύ τα σκας στη 1+ Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από Deadcpu: “Παράθεση από Murderous: “Αραβία γράφουν δεξιά προς αριστερά ” Αυτό το ήξερα αλλά με ποια λογική το σήμα κ αυτά να είναι αριστερά? ” Και Όλα τα υπόλοιπα στο screenshot,ανάποδα είναι @lorenzo81 Κατέβασε το Netflix apk από την επίσημη σελίδα του ;)” Σ'ευχαριστώ πολύ, επιτέλους το έβαλα και το Netflix και το ίδιο μου κάνει και το TV BOX οπότε με τον ίδιο τρόπο θα το περάσω και σ' αυτό. Μ'έσωσες φίλε μου Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Εντάξει ακόμα κλειδωμένο το bootloader και με china dev. Η συσκευή China version, μέχρι χτες με την 8.8.31 και από χτες το πρωί δεν μπόρεσα να κρατηθώ και έκανα την αναβάθμιση στην 8.10.12 china dev. Το ερωτεύτηκα το κινητό... Έχουν φτιάξει πάρα πολλά οι Κινέζοι.. YouTube, φώτο σε φουλ οθόνη! Καλά χτες έβγαλε 7.30 ώρες sot ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Το Netflix δεν το βρίσκω στο play store, υπάρχει κάποια λύση; Από που να το βρω; Και αν θα παίξει; Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από lorenzo81: “Πήγα να το ξεκλειδώσω χτες το βράδυ που ήταν η ώρα του και μου έβγαλε 350 ώρες! Είχα κάνει το κόλπο, πριν 10 μέρες και μέχρι προχτές έλεγε 30 ώρες. Τωρα μου έδωσε πίσω τις ώρες που είχαν αφαιρεθεί; έφαγα μια ξενέρα. ” ήθελα να ξέρα ποιο κινεζακι έχουν ορίσει εκεί στην xiaomi να κάνει τέτοιες χοντρές πλάκες στους απανταχού xiaomάκηδες!!! :chinese:” Ρε φίλε πόσο τρολ τα κινεζακια..!? Χάρηκα μιλάμε, ετοίμασα τα tool και τις rom και μπαίνω να δω και τρ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ξεκλείδωμα ξανά με το δικό σου λογαριασμό σε περίπτωση που κλειδώσει. Και μετά απλά ανοίγει...” Αυτό δεν το ήξερα! Σου έχει συμβεί; Ξεκλειδώνει επιτόπου ή ξανά χρονόμετρο της εταιρείας και κινητό στο ράφι για 1 μηνα; Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Αύριο ξεκλειδώνω με το δικό μου mi account και θα περάσω twrp και μάλλον την 8.9.20xtrv! Εάν έχω καταλάβει σωστά.. Σε περίπτωση που κλειδώσει ο bootloader, με κάποια επόμενη αναβάθμιση, δεν ανοίγει το κινητό και ζητάει κωδικούς!? Βάζω τους κωδικούς απο το δικό μου λογαριασμό και λειτουργεί κανονικά;;; Sent from my MI 8 using Tapatalk