Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-72 από 72.
-
Παράθεση από vulcan_gr: “vicky απο το Geekbuying πήρα το δικό μου και ήρθε με global stable μπορείς να δείς το πόστ μου κάνα δυό σελίδες πιο πρίν.Εν τω μεταξύ το κινητό δεν ήταν σφραγισμένο... τώρα που διάβασα τα παραπάνω πόστ το συνειδητοποίησα.... χμμ... ” η global βγηκε μολις πριν λιγες μέρες και ειναι μόνο αυτη: en.miui.com/download-314.html
-
Παράθεση από vicky295: “Αρα καμια ελπιδα συνανθρωποι; ” Απο vickmall αμα επιλέξεις official, θα σου ερθει με official china stable + gapps. Και μετά θα μπορέσεις να βάλεις την official china dev κατευθείαν από τον updater του κινητου, αφου την κατεβάσεις στο κινητο. Μετα ξεκλειδωμα κτλ.. Άλλο, Εχει βαλει κανεις global μετα απο stable gr ή eu, να μας πει διαφορές?
-
Ναι manual τα κάνω ολα μαζί ουτως η άλλως, αλλά δε βλεπω να ύπαρχει κατι για να το βγάλω τελέιως από λίστα. Απλά θα πρέπει να προσέχω Thanks
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από Readiness: “Update το νεο SuperSU το κάνουμε? ” Από το playstore ποτέ δεν κάνουμε Update το Superuser! ” Ευχαριστώ! Μήπως ξέρετε και κανα κολπάκι να μην εμφανίζεται στην λιστα με τα updates, ή να του κόψω κανά Permission.. γιατί καμιά μέρα στάνταρ θα πατήσω "update all" κατά λάθος.. Ή άμα flashάρω κάθε φορά το νέο απο recovery θα είμαι ok?
-
Update το νεο SuperSU το κάνουμε?
-
Χαίρετε. Υπάρχει κάποιος τρόπος να απεγκαταστήσω κάποια stock apps π.χ. weather,browser, calendar etc..?
-
Και μένα έπαιξε ο οδηγός και με αυτο το twrp. Έβαλα greek stable. Καλοφάγωτη.