Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 272.
-
Εχω την 6.8.4 dev.
-
Error7 κατα την εγκατάσταση.
-
Καλώς ηρθε,καλές δουλειές και φυσικά καλοδεχούμενο!
-
Qualcomm : Σοβαρά κενά ασφάλειας
Panos61 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΗ Google σε Nexus πρέπει σε πρόσφατο update,να διόρθωσε τα τρία απο τα τέσσερα κενά και ειπε για το αλλο απο Σεπτέμβρη.
-
Παίζει ρόλο κατά την εγκατάσταση,να εισαι με την sim η χωρίς?
-
Και κατι ακόμα.Μήπως επηρεάζει το οτι την τωρινή dev GTV,το αρχείο της, το εχω σε USB-OTG και οχι στο τηλ.?
-
Κάνοντας wipe data,μου βγάζει στο τέλος αδυναμία ευρεσης χώρου.να συνεχίσω?
-
Gkalen.Ευχαριστούμε πολύ!! Θα εχεις ενημέρωση.
-
αναβάθμιση του Android
ΜήνυμαΚαλησπέρα.Απ'οτι ξέρω δεν υπάρχει 6 για την συσκευή.
-
Πολύ καλή η rom,οπως ολες οι τελευταίες dev,καθώς επίσης και η εφαρμογή για το forum.Μεγάλο μπράβο σε ολα τα παιδια και ευχαριστούμε!!!
-
Αγαπητέ gkalen,κανένα τέστ θα κάνουμε κι εμείς με Redmi 2FDD?
-
Παιδια δεν ξέρω,αλλα,το Redmi 2 FDD,δεν το αλλάζω με τίποτα.Το θέμα της χρήσης ειναι υποκειμενικό,αν και το δουλεύω πολλές ωρες.Αλλα τα χαρακτηριστικά του(οθόνη,κάμερα,μπαταρία),ειναι καταπληκτικά.Ειδικά με το πέρασμα σε dev και MIUI8 ειναι το κάτι αλλο.Εξ αιτίας του δεν με ενδιαφέρουν τα ANTUTU.Το εχω 1 χρόνο.
-
MIUI7 σε NEXUS5
ΜήνυμαΑν περάσω την MIUI7 σε NEXUS5,μπορώ να περάσω μετά στην ελληνική?
-
Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε Redmi 3/Pro για αρχάριους
Panos61 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδιά εδώ μια λύση που εδωσε το μέλος CybeRedmi Play store - gmail -Απαιτείται έλεγχος ταυτότητας
-
ηχογραφηση - βιντεο
Μήνυμα"Παίξε" λίγο με την ποιότητα βίντεο και τους ηχους της κάμερας.
-
Νέος με xiaomi mi5
Panos61 - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΚαλησπέρα και καλορίζικο το κινητό σου!Θα εισαι πολύ τυχερός αν ξεκλειδώσεις μ'αυτή την rom.Ρίξε μια ματιά εδω.Και πάλι καλορίζικο xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13853-Γενικό-ευρετήριο-οδηγών-για-κάθε-συσκευή/