Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 294.
-
@tasosko Δηλαδή από πού αλλού θα μπορούσα να βάλω το Gmail; Δεν σε καταλαβαίνω.
-
Παράθεση από derveni: “@tasosko Και εγώ της εφαρμογές από το playstore του Gmail και της Yahoo έχω και δεν χρησιμοποιώ την stock mail app. @kostakislarisa Κάνε μια δοκιμή πιστεύω θα πάει καλύτερα το ίδιο και εσύ @jgougos ” Αν διαβάσεις ξανά το μήνυμα μου θα δεις ότι αναφέρομαι στο Gmail
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Αντιμετωπιζω πρόβλημα με τον συγχρονισμό του mail στις 2 τελευταιες ρομ, δεν συγχρονίζει μόνο του παρά μόνο αν το κάνω εγώ.. Από τις ρυθμίσεις πάντως είναι κομπλε. ” Το ίδιο και σε μένα αρκετές φορές. Μάλιστα δύο φορές όταν έκανα προώθηση ένα μήνυμα κολούσε στα προς αποστολή αλλά ποτέ δεν έφευγε παρά μόνο αν έκανα clear cashe του gmail. Υπόψιν ότι το ίδιο έκανε και η 6.12.8. Επίσης η 8 σε σχέση με την 15 έβγαζε ~10 ώρες SOT στο διήμερο ενώ η 15 ~8:30 .--- ---
-
Παράθεση από drillerkiller: “Και τώρα η ερώτηση, θα πάρουμε nougat στα mi3 μας, η να πάω σε ζαχαροπλαστειο;;; ” List of Xiaomi smartphones that will get the Android 7.0 Nougat update: - Xiaomi Mi 4C - Xiaomi Mi 4S - Xiaomi Mi Note - Xiaomi Mi Max - Xiaomi Mi 5s - Xiaomi Mi Note 2 - Xiaomi Mi Mix - Xiaomi Mi 5 (Nougat update already released) The confirmation came in from a company representative
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostakislarisa: “@MIUI_ART υπάρχει περίπτωση να πάρει nougat το mi4; ” Δεν μπορώ να σου πω σίγουρα, αλλά εγώ πιστεύω πως θα πάρει και αυτό αφού έχουν Mi-3 & Mi-4 την ίδια ROM, και ήταν και οι 2 συσκευές οι ναυαρχίδες στην εποχή τους. ” Εγώ δεν πιστεύω ότι θα πάρει να πω την αλήθεια, αλλά μακάρι να βγεις αληθινός! Από το στόμα σου και στου developer το αυτί!! ” Εγώ δεν πιστεύω ότι θα πάρει. Νομίζω είναι ίδια περίπτωση με το Sony X…
-
@pechr Διάβασε το 408 μήνυμα μου το έχω ξανακάνει και σε GTV χωρίς να το καταλάβω τότε γιατί είχα ενεργοποίησε το αυτόματο update. Όπως γράφω σε κανένα κινητό δεν είχα πρόβλημα εκτός από το Nexus 5 σε CM 14.1 Τώρα αν στην επόμενη έχω πρόβλημα θα σας το πω. Πάντως ξαναπερνωντας την 6.12.8 δεν είχα
-
@kostakislarisa μπορεί να έχεις χίλια δίκαια συμπατριώτη μου αλλά ενώ το έχω δοκιμάσει πολλές φορές στο Hydrogen σε μένα δεν έτυχε. Μου παρουσιάστηκε τέτοιο περίπου πρόβλημα που λες στο Nexus 5 με CM 14.1 και για κανά δύο μέρες το έτρεχα μέσα από Titanium backup μέχρι που το ξήλωσα και τρέχω το ενσωματωμένο Root του CM. Μ' αρέσει στα xiaomi που ότι πατάτα και να κάνεις έχεις λύσεις όπως και στα Nexus...
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@AlexanderK έχουμε πει πως δεν κάνουμε αναβάθμιση το SuperSU. ” Εγώ την πέρασα στο Hydrogen (από περιέργεια) δεν είδα κάτι στραβό, όλα τα apps που ζητούν Root παίζουν μια χαρά εκτός από το ES File Explorer που ποτέ δεν έπαιξε (root) σε συσκευή της xiaomi για μένα (+kenzo).
-
@GogoF δεν το θεωρώ σοβαρό πρόβλημα απλά λοκαρει πιο αργά από άλλα κινητά. Κατά μέσο όρο 5-10sec αργότερα θα έλεγα.
-
@'GogoF είναι αρχεία που τα δημιουργεί το twrp όταν πέρνεις backup. Όλα βρίσκονται σε υποφάκελο του /sdcard/TWRP
-
@xnikos αν ξαναδιαβασεις το μήνυμα θα δεις ότι λέω ακριβώς αυτό. 10-14
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από xnikos: “24 είναι όλοι οι δορυφόροι του GPS, και είναι σε τροχιά γύρω από όλη την γή... ” Εϊσαι σίγουρος? Για τσέκαρε εδω να δεις αυτη την στιγμή πόσοι είναι σε λειτουργία -> CURRENT GPS CONSTELLATION ” Το kenzo στο Αιγάλεω συνήθως βλέπει τους 27 και λοκαρει 9-14, Το Sony z3c 26 και λοκαρει λίγο καλύτερα και το Hydrogen 12-24 και λοκαρει μέχρι 12. Αυτό που διαπιστώνω είναι πιο αργό από τα δύο πρώτα στο λοκαρισμα και όχι τόσο σταθερό.
-
Επειδή αναφέρθηκε σε προηγούμενα μηνύματα ότι υπάρχει πρόβλημα με το GPS του ΜΙΜΑΧ έκανα μια δοκιμή ακριβώς στο ίδιο σημείο με: 1.ΜΙΜΑΧ (Μέτρια απόδοση gps) Developer 6.12.8 2. LG G3 (Μέτρια κάτω από MIMAX) Resurrection Remix 6.0.1 3. Nexus 5 (Μέτρια καλύτερη από τα 1,2) CM7. 1.1 4.Sony Z3 Compact (Καλή απόδοση με γρήγορο λοκαρισμα) Stock 23.5.A.0.575 6.0.1 5. REDMI NOTE 3 PRO (καλή ίσως λίγο πάνω από το z3c) Developer 6.12.8 Αν θέλετε λεπτομέρειες μπορώ να ανεβάσω και screenshots.
-
Παράθεση από nickana: “Στις επαφές στο redmi note2 σε όλες τις τελευταίες αναβαθμίσεις δε λειτουργεί το ευρετήριο. Για να βρεις μία επαφή πρέπει να κάνεις αναζήτηση. Διορθώνεται; ” Χωρίς να απαντώ στην ερώτηση σας θέλω να μοιραστώ μαζί σας το ExDialer που χρησιμοποιώ εδώ και 8 χρόνια και δεν το αλλάζω με τίποτα απλά γιατί έχει το καλύτερο Search επαφών ανεξάρτητα σε τι γλώσσα είναι γραμμένες...
-
@soulgΕννοείται ότι έχω κάνει όλα αυτά που καλώς μου προτείνετε, τίποτα κρασάρει συνέχεια όταν πάω να βάλω custom ringtone. Την λύση την έδωσε ο @NasDriver με την εφαρμογή που μου πρότεινε... ας βγάλουμε τα Χριστούγεννα με καλό και μετά που θα θέλει να γυρίσει στο 'ΕΠΙΜΟΝΉ ΣΟΥ' θα της βάλω κάτι πασχαλινό αν δεν φτιάξει με το επόμενο UPDATE μιας και δεν το βρήκα το άσμα στην εφαρμογη.
-
@soulg αυτό το κάνω πάντα αλλά είναι η γκαντεμιά μου που όλα τα στραβά βγαίνουν στο κινητό της :-)... όχι δεν μπορώ να φορέσω backup γιατί τότε είναι το 'έλα να δεις' που θα χάσουμε τα hi scores σε καμιά 25αρια παιχνίδια!!!!
-
- @soulg σιγά την στεναχώρια που θα είχα, έλα όμως που το kenzo είναι της γυναίκας μου και θέλει ringtone αυτόν τον Rudolph το ελαφάκι...
-
Στο kenzo δεν μπορώ να βάλω Custom ringtone με το που πατάω το + πέρνω την παρακάτω οθόνη. Υπόψη ότι στο Hydrogen δεν έχω αυτό το πρόβλημα.
-
Καλημέρα, πάντα μ' άρεσε στην γραμμή κατάστασης να βλέπω και την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων, που συνήθως κάθεται πλάι στο εικονίδιο του WiFi. Έλα ντε όμως που όταν βγαίνει το εικονάκι του συγχρονισμού τσακώνονται συνέχεια ποιος θα πάρει την θέση αυτή !!!!
-
Περάστηκε και στο Hydrogen χωρίς προβλήματα...