Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 294.
-
@GogoF δες στην διαδρομή που λέει το προηγούμενο μήνυμα να μην είναι επιλεγμένο το κινέζικο. Δηλαδή θα επιλέξεις 'κανένα' ή 'Google now'. Οποιαδήποτε θα έχεις από πριν πάρει ένα twrp backup και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι freeze ή delete το κινέζικο με το Titanium backup.
-
Παράθεση από dnomikos: “Πήγαινε στο Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Προεπιλογές > Βοηθός & φωνητική είσοδος > Εφαρμογή Βοηθός και επέλεξε "Εφαρμογή Google" ” Μπράβο βρε φίλε, εκεί ήταν το κινέζικο στο MIMAX (hydrogen) προεπιλεγμένο και μόλις το έσβηνα έτρωγα bootloop... μ' έσωσες από εγκεφαλικά και έχω και κάποια ηλικία Τέλος τα κινέζικα και στο hydrogen λοιπόν...
-
Παράθεση από pavlosGr: “στα downloads που ειναι για το mimax αλλα και στο νημα της thunder η τελευταια εκδοση thunder για το MiMax Hydrogen ειναι η thunder 6.10.20 μηπως εννοεις αυτην?γιατι 6.10.27 δεν βρηκα καπουαν σου ειναι ευκολο καποιο link της 6.10.27 αν υπαρχει καπου αλλου μπορεις να ανεβασεις ωστε να την δοκιμασω? ” από εδώ την κατέβασα... Δεν ξέρω αν παίζει ακόμα το λινκ όμως... Hydrogen_THUNDER_MiUi8-6.10.27.zip | by gkalen for Mi Max
-
@GogoF έγραψες 'Πως το εσβησες γιατί και εγώ το έχω σε mi max.' Μην το κάνεις θα έχεις bootloop. Το έσβησα με Titanium Backup.
-
Παράθεση από pavlosGr: “Παράθεση από jgougos: “Πιστεύω ότι είναι λάθος να υπάρχει στην ROM το recovery, αν υπάρχει νέα έκδοση μπορεί να περαστεί από μόνη της με διάφορους τρόπους. ” συμφωνω,to mimax επανηλθε?αν ναι ποια η γνωμη σου σε σχεση με την 6.11.3 αν την εχεις περασει?εννοω απο θεμα ram και αν βλεπεις καποιο wakelock απο google service να τρωει την μπαταρια η κατι παρομοιο? εγω την 6.11.10 δεν την περασα διοτι δεν διαβασα και ενθαρυντικα σχολια οσον αφορουσε την αυτονομια εχω την 6.11.3 κ…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από jgougos: “Σε συνέχεια του παραπάνω μηνύματος, έσβησα το κινέζικο αρχείο, στο kenzo όλα είναι μια χαρά και μπορεί να ζήσει και χωρίς αυτό :-), στο Hydrogen όμως έφαγα ένα θαυμάσιο bootloop. ” Ποιό είναι το κινέζικο αρχείο που έδωσε bootloop στην μια συσκευή και δεν έδωσε στην άλλη? ” Βρες το προηγούμενο μήνυμα μου έχει sceenshot, εχει να κάνει με προσβασιμότητα...
-
Παράθεση από jgougos: “Αυτό το κινέζικο πάντως δεν έφυγε, υπάρχει και στην 6.11.17 σε Kenzo, Hydrogen. ” Σε συνέχεια του παραπάνω μηνύματος, έσβησα το κινέζικο αρχείο, στο kenzo όλα είναι μια χαρά και μπορεί να ζήσει και χωρίς αυτό :-), στο Hydrogen όμως έφαγα ένα θαυμάσιο bootloop. Ενα άλλο θέμα τώρα, έβαλα την ένα έκδοση του kenzo που διοργάνωσε λάθη της ίδιας έκδοσης 6.11.17 και τυχαία έπεσε το μάτι μου στο twrp που ήταν 3.0.0.0 που ποτέ δεν είχα βάλει εγώ που σημαίνει ότι πέρασε με την λάθος…
-
Αυτό το κινέζικο πάντως δεν έφυγε, υπάρχει και στην 6.11.17 σε Kenzo, Hydrogen.
-
Πέρασε μιά χαρά και στο Hydrogen η 6.11.17 Ευχαριστώ πολύ...
-
Μάλλον καλή αποδείχτηκε ή 6.11.10 για το hydrogen σ ότι αφορά την μπαταρία, ένα δύο κινέζικα θα διορθωθούν και ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει τόσο καλή όσο ή τελευταία thunder 6.10.27 που έβγαζε 11+ ώρες SOT
-
Πριν από δύο ώρες είχα το πρώτο μου bootloop που ξεπεραστηκε με restore αφού όλα τα άλλα δεν κάναν τίποτα (clear cashe...). Ίσως φταίει η εφαρμογή (screenshot) που έκανα freeze και δεν θυμάμαι από τότε αν είχα κάνει επανεκκίνηση. Πριν είχα εγκαταστήσει και το AnTuTu που έβγαλε ένα 78900 πολύ καλό θα έλεγα για το Hydrogen. Η rom 6.11.10 Ξέρει κανείς τι κάνει αυτή η εφαρμογή; (στις πληροφορίες δεν έχει δικαιώματα)
-
Τελικά αυτή ή νέο επιλογή 'Verification' στις Ρυθμίσεις τι είναι; Δεν υπήρξε στο 6.11.3 hydrogen.
-
Πέρασε και σε kenzo όλα φαίνονται ΟΚ.
-
Αυτό δεν το είχε η 6.11.3 (έτσι νομίζω), τι είναι; Ή επιλογή βρίσκεται στις Ρυθμίσεις>Σχετικά με το τηλέφωνο
-
Μια χαρά είναι και για το Hydrogen η 6.11.10, δεν ξέρω ακόμη αλλά φαίνεται καλύτερη ως προς την μπαταριά σε σχέση με την 6.11.3 Ευχαριστώ πολύ την Ομάδα...
-
Καλησπέρα , μόλις πέρασα την 6.0_hydrogen_V8_XTRVbeta1-6.11.3 χωρίς wipe data & system, πάνω σε THUNDER που και αυτή είχε περαστεί πριν δύο βδομάδες με τον ίδιο τρόπο πάνω σε GTV. Δεν βλέπω προς το παρόν κάτι κακό και αν συνεχίσει να έχω τις 9+ ώρες SOT στο 48 ωρο μάλλον δεν θα κάνω εγκατάσταση παρθενική . . . Μια απορία , την Mi Home εφαρμογή που την θέλουμε ; Γιατί αυτήν και 2-3 ακόμη τις έχω freeze από την πρώτη μέρα που έχω το ΜΑΧ .
-
Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από jgougos: “Παράθεση από osalonikios: “Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα τι ειναι και τι θα κάνει το άρωμα ” με το άρωμα σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέγεις 'futures' της rom ή το αντίθετο .Έτσι τουλάχιστον γινόταν μέχρι τώρα στις rom που περνούσα . . . ” Για δώσε ένα παράδειγμα για να μπω στο ζουμι. ” Μπορεί να σου δίνεται η επιλογή να εγκαθιστάς ή όχι τον Flash player που είχε η THUNDER ας πουμε, να μην σε ενδιαφέρουν μερικά Optimisation scripts , εξαρτάται από αυτ…
-
Παράθεση από osalonikios: “Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα τι ειναι και τι θα κάνει το άρωμα ” με το άρωμα σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέγεις 'futures' της rom ή το αντίθετο . Έτσι τουλάχιστον γινόταν μέχρι τώρα στις rom που περνούσα . . .
-
Φαίνεται τα καλά τα κρατάτε για το τέλος; Hydrogen και γω περιμένουμε υπομονετικά , τ' ακούς @Gkalen;