Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 451.

• "dnomikos" το μοντέλο είναι το: mi4 w. Δεν ξέρω τι στο καλό γίνεται. Το pc κάνει το χαρακτηριστικό ήχο αλλά το miflash δεν το βλέπει πατώντας το refresh. Και έπειτα από περίπου 8 sec το τηλ βγαίνει από fastboot και κάνει φόρτιση. Αυτά. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

longus - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@longus για πιο λειτουργικό μιλάμε στον η/υ σου??” Windows 7, 64 bit αλλά το θέμα είναι ότι στον ίδιο pc έχω " φτιάξει" και άλλο ένα mi4 με τον ίδιο τρόπο και το αναγνώριζε το pc. Δεν νομίζω ότι έχω θέμα με το pc αλλά κάτι γίνεται με το τηλ. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• "dnomikos" προσπάθησα με τον δικό σου τρόπο αλλά μου έβγαλε ένα μύνημα: echo missmatching image and device. Το θέμα μου είναι ότι ενώ το βάζω σε fastboot το τηλ ακούω έναν ήχο από το pc αλλά μετά από 3 sec κάνει αποσύνδεση και γυρνάει σε φόρτιση. Λίγο τα φώτα σας. Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Εάν θέλεις να ανεβάσω και σχετική φωτο. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• dnomikos είσαι φοβερός , δεν έχω λόγια. Μόλις είδα το video. Θα προσπαθήσω με τον πρώτο τρόπο και αν δεν πετύχει θα προσπαθήσω με τον δικό σου. Είσαι και ο πρώτος. Thanks. Και βέβαια δεν βοήθησες μόνο εμένα αλλά και πιθανόν άλλους που θα έχουν το ίδιο πρόβλημα μελλοντικά. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• "dnomikos" αυτό μου φαίνεται ακατόρθωτο .Φοβάμαι να το τολμήσω γιατί το τηλ δεν είναι δικό μου. Προτιμώ τον εύκολο τρόπο. Θα μου το φέρει πάλι το απόγευμα να προσπαθήσω πάλι. Ευχαριστώ πάντως. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

longus - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από longus: “Παιδιά καλημέρα. Σε mi4 θέλω να βάλω την 7.2.11 stable marshmelow. Το τηλ έχει την 7.1.8 kitkat. Τρέχω κανονικά το miflash έχω βάλει και την κανονική fastboot rom , αλλά εκεί που βάζω το τηλ σε fastboot και το συνδέω με το pc δεν το αναγνωρίζει το pc. Πατάω refresh στο miflash αλλά τίποτα. Άλλαξα καλώδιο, το ίδιο. Την διαδικασία την έχω κάνει πάλι σε άλλο mi4 με επιτυχία. Τώρα τι στο καλό συνέβει;; Λίγο τα φώτα σας. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 4W …

• Παιδιά καλημέρα. Σε mi4 θέλω να βάλω την 7.2.11 stable marshmelow. Το τηλ έχει την 7.1.8 kitkat. Τρέχω κανονικά το miflash έχω βάλει και την κανονική fastboot rom , αλλά εκεί που βάζω το τηλ σε fastboot και το συνδέω με το pc δεν το αναγνωρίζει το pc. Πατάω refresh στο miflash αλλά τίποτα. Άλλαξα καλώδιο, το ίδιο. Την διαδικασία την έχω κάνει πάλι σε άλλο mi4 με επιτυχία. Τώρα τι στο καλό συνέβει;; Λίγο τα φώτα σας. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά καλημέρα. Σε mi4 θέλω να βάλω την 7.2.11 stable marshmelow. Το τηλ έχει την 7.1.8 kitkat. Τρέχω κανονικά το miflash έχω βάλει και την κανονική fastboot rom , αλλά εκεί που βάζω το τηλ σε fastboot και το συνδέω με το pc δεν το αναγνωρίζει το pc. Πατάω refresh στο miflash αλλά τίποτα. Άλλαξα καλώδιο, το ίδιο. Την διαδικασία την έχω κάνει πάλι σε άλλο mi4 με επιτυχία. Τώρα τι στο καλό συνέβει;; Λίγο τα φώτα σας. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Συγχατητηρια και στους τρεις, αλλα και σε ολο το φορουμ , διαχειρηστες- συντονιστες κτλ. Να ησαστε παντα καλα εσεις και οι οικογενειες σας γεματοι υγεια. Ενα μεγαλο ευχαριστω απο ολους. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

longus - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Tanner: “εχει κανεις θεμα με gps?” Φιλε μου δεν δουλευω καθολου gps. Επεσες στην περιπτωση. Μολις την εβαλα αλλα δεν το εχω δουλεψει καθολου για να σας πω τι παιζει γενικως. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μολις την περασαααααα!!!!! Yes!!!!Σας ευχαριστω ολους για την τοσο σπουδαια δουλεια που κανετε και προσφερετε σε ολους μας. Ευτυχης κατοχος mi4 mm 7.2.8.0 χαρη σε εσας. Thanks. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Bodai & @ntel0s σας ευχαριστω πολυ, αλλα οχι σημερα γιατι εχω και αλλες δουλειες( διαβασμα παιδιων). Ισως αυριο. Thanks. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε ευχαριστω φιλε μου. Κατεβασα τη fastboot ρομ αλλα εκει με το miflash μπερδευομαι πολυ. Βλεπω και ξαναβλεπω το video του οδηγου αλλα δεν... Το φοβαμαι. Δεν πειραζει. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδια εγω δηλωνω "Ασχετος", δεν μπορω με τιποτα. Εχει γινει το κεφαλι μου καζανι. Αλλα βλεπω στον οδηγο του φορουμ, αλλα βλεπω στο pc μου, δεν το "εχω". Δεν πειραζει, θα μεινω με την κκ. Σας ευχαριστω. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδια sorry για το διπλο ποστ αλλα δεν μου απαντησε κανεις. Εχω την σταθερη 7.1.3 κιτ κατ και θελω να βαλω την καινουργια σταθερη 7.2.8 ΜΜ. Ποιος ειναι ο τροπος για να την βαλω. Το τηλ(mi4) ειναι αδειο απο εφαρμογες. Υπαρχει καθαρη εγκατασταση; Αν μπορειτε να μου δωσεται καποιο λινκ; σας ευχαριστω. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μια ερωτηση. Η καινουργια stable 7.2.8.0 ειναι ΜΜ;; και αν ναι πως την περναω σε mi4 που εχει την προηγουμενη stable 7.1.3.0 ; σας ευχαριστω. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

longus - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Dev1l: “Φίλε μου, δοκίμασα εγώ σε flight mode αλλά δεν είχα κανένα battery drain, εγώ φυσικά φοράω την GTV 6.3.24 Dev ROM, δοκίμασε να αναβαθμίσεις στην dev Ελληνική, έτσι και αλλιώς κάθε λίγες μέρες μας δίνουν update με πολλά fixes όπως και νέα Features, τα παιδιά κάνουν άριστη δουλειά!” Καλημερα φιλε μου. Μπορει να γινεται μονο οταν λειπει η καρτα σιμ. Δεν το δοκιμασα να σου πω την αληθεια σε flight mode. Το ξερω οτι τα παιδια εδω κανουν φοβερη δουλεια και για αλλη μια φορα τους ε…

• #NasDriver# ολο αυτο γινοταν με την ελληνικη ρομ. Βασικα και με τις δυο ρομ που εβαλα. Δεν ειχε το τηλ την κινεζικη. Μπορει βεβαια να μην ειναι το ιδιο πραγμα χωρις σιμ και flight mode αλλα εγω μοιραζομαι την δικη μου εμπειρια. Για δοκιμαστε χωρις σιμ. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ακριβως αυτο μου φαινοταν παραξενο και εμενα αλλα δεν γνωριζω και παρα πολλα οπως οι περισσοτεροι εδω στο Αγιο αυτο φορουμ. Τελος καλο, ολα καλα λενε στο χωριο μου. Απο οτι διαβασα στο en.miui.com παιζει πολυ καιρο αυτο το bug( αρχες του 2015). Πως και δεν εχει δωθει λυση; Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

longus - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από longus: “Λοιπον εχθες το βραδυ υστερα απο factory reset του περασα (mi4) την προηγουμενη stable 7.0.5 με τα σχετικα wipes, το φορτισα 100% και απο 23.00 εως τωρα το πρωι στις 06.00 εφτασε στο 92%. Με την προηγουμενη που ειχα (7.1.3) ειχε χασει 20% στον ιδιο χρονο. Τωρα με την 7.0.5 εχασε μονο 8%. Βελτιωθηκε αλλα θεωρω οτι αφου ειναι κλειστη η οθονη και δεν εχει και σιμ και ολα ειναι κλειστα( gps- wifi ) δεν επρεπε να εχει battery drain. Ετσι τουλαχιστον δουλ…