Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 171.
-
Καλησπέρα, παρέλαβα την παρασκευή το κινητό από το vickmall. Έχει αυτή τη ρομ περασμένη πάνω και μου βγάζει και update. Έχω στείλει ήδη αίτηση για unlock και μου ήρθε εχθές ο κωδικός. Ποια ρομ προτείνετε που είναι δοκιμασμένη να περάσω πάνω; Θα δοθεί στην πεθερά μου το κινητό και δεν θα μπω στη διαδικασία αναβάθμισης κάθε λίγο, οπότε μια ρομ που να είναι καλή είναι αρκετή νομίζω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19615/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19616/
-
Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση. Θα βρίσκομαι για κάποιες μέρες στην Ελλάδα στις αρχές Σεπτεμβρίου και θέλω να αγοράσω το Redmi Note 3 Pro για τον πατέρα μου. Σημείωση ότι δεν ασχολείται καθόλου με rom και γενικά τα specs των κινητών οπότε εγώ θα σετάρω ότι χρειαστεί. Έχω βρει κάποια καταστήματα που το βρίσκω άμεσα διαθέσιμο (δεν έχω το χρόνο να περιμένω από τα κινεζομάγαζα να έρθει). Οπότε η κύρια απορία μου είναι η rom που θα έχει πάνω (βλέπω πχ στο ένα κατάστημα που γράφει Embedded Operat…
-
Καλημέρα, την έχει δοκιμάσει κανείς σε Mi3 να έχουμε κάποιες ενδείξεις;
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
@Bodai Android version: 4.3 JLS36C MIUI version: MIUI-47.0.0 Baseband: MPSS.TR.2.0-397339f Kernel version: 3.4.0-g6e12f86-00314-g798ea71
-
Χαίρεται, έχει η κοπέλα μου το hongmi red rice 1s (model number HM 1SW). Έχει rom ακόμα android 4.3, οπότε για να το κάνω αναβάθμιση σε τελευταία version χρησιμοποιώ την rom για το Xiaomi Redmi 1S WCDMA (armani) από την πρώτη σελίδα έτσι; Κανονικά reset factory settings και συνεχίζω;
-
Σε mi3 που την πέρασα, φαίνεται να έχει γίνει πιο γρήγορο σε ανταπόκριση. Επίσης δουλεύει και πάλι η αναπαραγωγή βίντεο στη κάμερα και τέλος τα widgets γίνονται αυτόματα update χωρίς να ανοίξω την εφαρμογή. Τώρα από μπαταρία θα το αφήσω λίγες μέρες ακόμη για να έχω πλήρη άποψη. Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα που μας προσφέρει άμεσα πάντα τις ανανεώσεις!
-
Καλησπέρα, μια ερώτηση λίγο άσχετη με το θέμα, σχετική με τη stable rom. Ποια η διαφορά της stable από τη developer σε γενικές γραμμές; Εννοώ όχι το προφανές η μια είναι stable και η άλλη developer. Πχ η stable δεν έχει τα ίδια updates με μια developer; Τα προβλήματα που παρατηρείτε είναι περισσότερα σε μια developer; Έχω developer μέχρι τώρα 2 χρόνια που το πήρα.
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή τύχη σε όλους
-
Το δοκίμασα κι εχτές αυτό αλλά και τώρα πάλι τίποτα. Έβγαλα και δοκιμαστικό βίντεο τώρα μπας και δεν έπαιζε αυτά που είχα φυλαγμένα στο gallery αλλά το ίδιο.
-
Πέρασα ξανά τη ρομ αλλά στη camera το ίδιο με τα video. Και το παράξενο είναι ότι όλα τα υπόλοιπα φαίνονται να δουλεύουν σωστά
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από aloutos: “πέρασα σήμερα την 6-2-25 και παρατήρησα ότι στη "camera" όταν βάζω video να παίξει μου βγάζει "an uknown error occured" και κλείνει το app. οι φωτογραφίες δουλεύουν κανονικά. δοκίμασα και clear cache του app αλλά και πάλι το ίδιο. ” Μέσα από το TWRP Recovery κάνε Wipe Cache & Dalvik και ξανακάνε Install την ROM. ” Το κάνω τώρα και θα ενημερώσω. Μια άλλη απορία, οι νέες ρομ από marshmallow και μετά, καθυστερούν να γίνουν install σε σχέση με τις προηγ…
-
πέρασα σήμερα την 6-2-25 και παρατήρησα ότι στη "camera" όταν βάζω video να παίξει μου βγάζει "an uknown error occured" και κλείνει το app. οι φωτογραφίες δουλεύουν κανονικά. δοκίμασα και clear cache του app αλλά και πάλι το ίδιο.
-
Παιδιά μια άσχετη ερώτηση με τη ρομ, το root γιατί χρειάζεται να το κάνουμε; Γενικά ποια η χρήση του εννοώ. Αν δεν κάνει κάποιος root θα έχει κάποιο πρόβλημα στη συνέχεια με τις rom ή κάτι;
-
votes 1082 username: aloutos είμστε κοντά
-
Καλησπέρα παιδιά. Άρχισα κι εγώ να ψάχνομαι με τις rom και έχω κάποιες απορίες. Επειδή έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα μόνο την ελληνική miui (Mi3), δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου σύγκριση με άλλες. Όσοι έχουν δοκιμάσει cyanogenmod τι λέει σε σχέση με την miui; Αξίζει να την δοκιμάσω; Υπάρχει τρόπος να την βάλω στο κινητό απλώς για δοκιμή χωρίς να χρειαστεί κάποιο factory reset στην miui που έχω πάνω;
-
καλησπέρα, δοκίμασα να περάσω την 5-9-24 σε ένα mi4 που μόλις παραλάβαμε και ακολούθησα τη διαδικασία με το recovery. έκανα wipe cache και wipe user data και μετά πήγα να την κάνω install στο system one αλλά έκανε fail. υπάρχει κάποιο θέμα;
-
Για να αναβαθμίσω στην 5.9.17 από 5.6.11 χρειάζεται "reset to factory settings" ή είναι στην ίδια κατηγορία rom;