Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 20.

• NO updates

ANDREASER05 - - Mi-A2 (Jasmine)

Μήνυμα

Καλησπέρα. Έχω 1 mia2 που δεν παίρνει αναβαθμίσεις. Έχει κολλήσει στην 8,1,0. Έχετε να προτείνετε κάτι?

• Ευχαριστούμε, καλό καλοκαίρι!

• Παράθεση από intheend: “Παράθεση από ANDREASER05: “καλημέρα. εάν κάποιος έχει iphone τι κάνει? ” Το πουλάει και παίρνει xiaomi ” χιούμορ... βρήκα την λύση. 1.γυρνάς το iphone στα κινεζικα. 2.ανοίγεις την εφαρμογή. 3.κάνει αναβάθμιση. 4.το γυρνάς στα αγγλικά. 5. και μετά στα ελληνικά...

• καλημέρα. εάν κάποιος έχει iphone τι κάνει?

• έπαιξε η rom από το link που μου έστειλες. xiaomi.eu_multi_MI5c_V8.5.4.0.NCJCNED_v8-7.1.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other αυτές που κατέβασα από εδώ δεν έπαιξαν xiaomi-miui.gr/community/wsif/…1-Xiaomi-Mi-5C-Song-Meri/

• Παράθεση από gkalen: “@ANDREASER05 Δεν έδωσα λινκ , θεώρησα ότι ξέρεις από EU .. Εδώ η ρομ .. xiaomi.eu_multi_MI5c_V8.5.4.0.NCJCNED_v8-7.1.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other Θα ήθελα να δοκιμάσεις εγκατάσταση με το twrp και όχι με adb sideload .. και σ'αυτη τη ρομ και στην ανάλογη xtrv και περιμένουμε αποτελέσματα .. ” έπαιξε... ...και έχω και ελληνικά και playstore

• στα link που μου δίνεις δεν έχει το 5c. τι να δοκιμάσω? Παράθεση από gkalen: “Θα πρέπει να το δούμε , αλλά επειδή δεν έχει τύχει κάποιος με song ακόμα δεν έχουμε και πολλές πληροφορίες για την συσκευή και συμπεριφορά της . . Αν μπορεί ο φίλος να δοκιμάσει την ρομ από EU για να δούμε αν όλα είναι οκ και μετά θα κινηθούμε ανάλογα. ”

• προσπάθεια εγκατάστασης xiaomi-miui-hellas-7.1_song_V9_XTRV_arΩma_7.9.8.zip c:\ADB>adb sideload aroma.zip serving: 'aroma.zip' (~0%) αποτέλεσμα δεν ξεκίνησε την εγκατάσταση ποτε. έκανα δοκιμη και με αντιγραφή στην σύσκεψη και install αλλα tpt προσπάθεια εγκατάστασης xiaomi-miui-hellas-7.0_song_V9_XTRV_7.9.8.zip αποτέλεσμα όπως και στην stable τελειώνει την εγκατάσταση γρήγορα και μετά την επανεκκίνηση σε fastboot

• έκανα αυτό που μου λες σύνδεσα το kin και έβαλα μέσα και τις 3 rom. έκανα wipe και εγκατάσταση με τις 2 ελληνικές tpt με την άλλη ok. για αυτό αναφέρω πιο πάνω μήπως έχουν θέμα οι rom. κατεβάζω τις Developer Version για να δοκιμάσω.

• καλησπέρα. ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. λοιπόν θα σάσ δώσω εικόνα με τα βήματα που κάνω αναλυτικά. 1 μπαίνω σε fast boot. 2 από cmd -> fastboot boot twrp.img 3 κάνω τα 3 wipe και δεν περνώ mnm λάθους (ακολούθησα τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) 4 c:\ADB>fastboot boot twrp.img downloading 'boot.img'... OKAY [ 0.631s] booting... OKAY [ 0.558s] finished. total time: 1.191s c:\ADB>adb sideload update.zip.zip Total xfer: 0.07x 5 με το που ξεκινάει να…

• καλησπέρα. μετά από πολλές προσπάθειες κατέληξα ότι δεν δουλεύει σωστά η ελληνική rom. κατέβασα και τις 2 εκδόσεις και δεν λειτουργεί ο twrp. δεν κάνω κάτι λάθος διότι κατέβασα μια ali rom και με την ίδια διαδικασία εγκαταστάθηκε σωστά. δούλεψε και ο twrp και έκανε εγκατάσταση την rom. μόλις πήγαινα να φορτώσω την ελληνική τελειωνε την διαδικασία γρήγορα και μετά το reboot έβγαζε το λαγουδάκι και έμενε εκεί. δοκιμασα αυτες: - xiaomi-miui-hellas-7.1_song_XTRV_Stable_V8.5.4.0.zip13 φορές, τελευταί…

• c:\ADB>fastboot devices 8919c162 fastboot c:\ADB>fastboot flash recovery twrp.img target reported max download size of 117440512 bytes sending 'recovery' (29172 KB)... OKAY [ 0.835s] writing 'recovery'... OKAY [ 0.694s] finished. total time: 1.532s c:\ADB>fastboot boot twrp.img downloading 'boot.img'... OKAY [ 0.836s] booting... FAILED (remote: boot image verify failure) finished. total time: 1.580s c:\ADB> τωρα??? * το twrp.img ηταν στον φακελο recovery

• καλησπέρα. έχω το 5c και είναι ξεκλείδωτος ο bootloader. ακόλουθο τον γενικό οδηγό εγκατάστασης ελληνικής rom. δεν βρίσκω twrp για το 5c. τι κάνω?

• καλημέρα παιδιά. ευχαριστώ για την βοήθεια. αυτό το πρόβλημα λύθηκε όλα ok με την ελληνική rom. δυστυχώς παραμένει το πρόβλημα με το 3g και 4g λόγο προβληματικού modem...

• και εμενα τελικά είναι για πέταμα το κινητό. δεν αξίζει ούτε ένα euro αλλα ούτε και τον χρόνο που ξόδεψα για να το ξεκλειδώσω και να βάλω ελληνική rom

• καλησπέρα. επανέρχομαι διότι τα προβλήματα συνεχίζονται. έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και όλα είναι ok. το τσέκαρα και μου βγάζει true. κόλουθο τον οδηγό για εγκατάσταση ελληνικής rom (Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi). αλλα δεν φορτώνει twrp ενώ βγάζει ότι όλα έγιναν ok C:\ADB>fastboot flash recovery recovery.img target reported max download size of 536870912 bytes sending 'recovery' (27068 KB)... OKAY [ 0.878s] writing 'recovery'... OKAY [ 0.349s] finis…

• Παράθεση από ANDREASER05: “καλημέρα και από εμενα και συγχαρητήρια για την εκπληκτική δουλειά. περισσότερα τα προβλήματα από τις χαρες για εμενα από το xiaomi redmi 3s. μετά από χρήση περίπου ένα μηνα το κινητό ξαφνικά δεν έπιανε σήμα και δεν αναγνώρισε 3g και 4g... για να μην τα πολυλογώ το μονο που κατάφερα να κάνω από τους οδηγούς του forum είναι να κατεβάσω το κινεζικο mipcsuite και να κάνω update... μόλις ολοκληρώθηκε και μετά από επανεκκίνηση το μήνυμα που παίρνω είναι "enter current lock …

• δεν με ενδιαφέρει το περιεχόμενο τα έχω όλα buckup. το μονο που θέλω είναι να ανοίξει το κινητό. η σκέψη μου είναι να ακολουθήσω τον παρακάτω οδηγό του forum Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) αίτηση για ξεκλείδωμα έκανα αλλα δεν έχω πρόσβαση στο κινητό γιατί κολλάει στον κωδικό. οποτε δεν ξέρω αν θα ξεκλειδώσει

• το κινητό πριν την διαδικασία τις αναβάθμισης δεν είχε κάποιο lockscreen κωδικό. έχω λογαριασμό mi και λογαριασμό google. δοκίμασα να βάλω και τους 2 και μου λέει wrong password. ποιον κωδικό πρέπει να βάλω?

• καλημέρα και από εμενα και συγχαρητήρια για την εκπληκτική δουλειά. περισσότερα τα προβλήματα από τις χαρες για εμενα από το xiaomi redmi 3s. μετά από χρήση περίπου ένα μηνα το κινητό ξαφνικά δεν έπιανε σήμα και δεν αναγνώρισε 3g και 4g... για να μην τα πολυλογώ το μονο που κατάφερα να κάνω από τους οδηγούς του forum είναι να κατεβάσω το κινεζικο mipcsuite και να κάνω update... μόλις ολοκληρώθηκε και μετά από επανεκκίνηση το μήνυμα που παίρνω είναι "enter current lock screen password to decrypt …