Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 369.
-
Βρε παιδιά αυτό με την κάρτα sd μου έσπασε τα νεύρα. Όλο μήνυμα πετάει. Πως το διορθώνω Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πότε με το καλό η καινούργια έκδοση; Θα έχει και βελτιώσεις στην μετάφραση; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ξέρω για σας αλλά από stable σε developer μόνο καλύτερα μπορώ να πω. Και η μπαταρία καλύτερη είναι. Φυσικά έκανα fr και όλα καλά. Μόνο η μετάφραση σε κάποια σημεία είναι ατελής. Φαντάζομαι ότι θα γίνει και αυτό στο μέλλον. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από pasxalis: “Να κάνω επαναφορά από το buckup που έχω της miui ή θα έχω θέμα. Μόνο τις εφαρμογές μου όχι του συστήματος. Εκτός αν κάνω από titanium. ” Το πρόβλημα ξεκινάει όχι όταν επαναφέρεις τις εφαρμογές, αλλά όταν τις επαναφέρεις μαζί με τα παλιά τους δεδομένα. Από εκεί και μετά αρχίζουν τα προβλήματα. :D” Το backup που έχω από το τηλέφωνο της miui επαναφέρει και δεδομένα; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν περάσω σε developer από stable εννοείται με φορματ θα είναι για καθημερινή χρήση ή θα έχω κολλήματα γιατί ακούω διαφορα. Να κάνω επαναφορά από το buckup που έχω της miui ή θα έχω θέμα. Μόνο τις εφαρμογές μου όχι του συστήματος. Εκτός αν κάνω από titanium. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περιμένω μια αναβάθμιση βρε παιδιά για το MiMax 2. Ξέρετε πότε; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για MiMax 2 ακόμα τίποτα σε Aroma; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για MiMax 2 πότε η αναβάθμιση; Θα ενσωματωθούν και όλα τα ελληνικά; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η επόμενη αναβάθμιση της stable πότε με το καλό; Να γίνουν όλες οι μεταφράσεις που είναι ακόμα αγγλικά; Από MiMax 2. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ξέρω για σας αλλά με αλλά 12% από μπαταρία καλά πάμε μετά από σκληρή χρήση. ef18ef18af033ebea6f8a4e942dfbd78.jpg Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά βρε παιδιά με την καινούρια rom αλλά η global development που είχα είχε καλύτερη μετάφραση. Όλα ήταν ελληνικά. Σε αυτήν όχι. Θα υπάρξει κάποιο fix; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραλαβή
ΜήνυμαΟλα καλά και ωραία αλλά η global rom έχει καλύτερη μετάφραση από την ελληνική stable 9 Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραλαβή
ΜήνυμαΒρε παιδιά ας απαντήσει κάποιος. Όταν έκανα το αίτημα για ξεκλείδωμα μου είπε granted. Άρα τι κάνω τώρα; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραλαβή
ΜήνυμαΜε το που μπαίνω ξανά να κάνω την διαδικασία του unlock με πάει κατευθείαν στο download του tool. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραλαβή
ΜήνυμαΤο Mi unlock tool με άφησε το κατέβασα. Να δοκιμάσω να κάνω unlock code ή πρέπει να περιμένω το μήνυμα; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραλαβή
ΜήνυμαΠροσπαθώ να πάρω άδεια για unlock και δεν μου λέει αν είναι ΟΚ ή όχι. Πως θα δω αν πήρα το OK και να περιμένω μήνυμα; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραλαβή
ΜήνυμαΤο ότι στήθηκε το τηλέφωνο από την αρχή καθότι καινούργιο δεν παίζει ρόλο; Πάλι factory reset θέλει; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από pasxalis: “Η αλήθεια είναι ότι δεν την έκανα φορματ. Την έβαλα απευθείας από το προηγούμενο τηλέφωνο. ” Αν το προηγούμενό σου τηλέφωνο είχε MIUI με Android 7 πρέπει να την κάνεις Format γιατί έχει προστατευμένα Partition και δεν θα μπορείς να την διαβάσεις παρά μόνο στην συσκευή που ήταν πρώτα. Καληνύχτα σου... :thumbsup:” Την διαβάζει κανονικά.Απλα βγάζει αυτό το μήνυμα Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από pasxalis: “Ότι έχω τοποθέτηση κάρτα και αν θέλω να κάνω εξερεύνηση την κάρτα ” Έχεις κάνει Format (διαμόρφωση στην κάρτα) ? Έχεις βάλει κάποια αρχεία μέσα ? Μήπως αυτό το μήνυμα στο βγάζει κάποια άλλη εφαρμογή όπως ES Explorer και όχι η MIUI ? Περίεργο μου φαίνεται, εκτός και αν είναι κάποιο Bug στην ROM. :D” Η αλήθεια είναι ότι δεν την έκανα φορματ. Την έβαλα απευθείας από το προηγούμενο τηλέφωνο. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από pasxalis: “Προσπαθώ να προσθέσω τον λογαριασμό μου για να ξεκλειδώσω τον bootloader και σε όποια φάση και αν είμαι είτε WiFi είτε με δεδομένα μου λέει να συνδεθώ πρώτα στο Internet. Τι παίζει; ” Δεν κάνεις ένα Factory Reset στην συσκευή σου και να αρχίσεις πάλι από την αρχή ? :D” Μεγάλη φασαρία Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk