Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 96.

• Μπορείς να μπεις στο developer options και να αλλάξεις τις 3 ταχύτητες των εφέ από 1.5 στο 0.5. Έτσι θα γίνει όπως πριν. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• RE:

tuxx - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από M@nos: “Σε Santoni την πέρασα το πρωί μετά από fr. Ενώ έφτασε περίπου στο 50% της εγκατάστασης το τηλέφωνο έσβησε. Μετά το 1ο σοκ το ανοίγω, έγραφε την βερσιόν της συγκεκριμένης ρομ αλλά δεν νομίζω να ήταν. Την φλασαρω 2η φορά και περαστηκε. Τα προβλήματα αμέτρητα. Συνέχεια έκανε επανεκκίνηση, όταν έπαιρνα τηλέφωνο έσβηνε, πολλές φορές δεν αναγνώριζε την 1η σιμ και άλλα πολλά. Απογοητευτηκα. Πριν 3 ώρες που επέστρεψα σπίτι και ενώ ήμουν έτοιμος να πάω στην προηγούμενη (άρωμα 8.2.1)ε…

• Βάλε την τελευταία developer, ξεπέρασε τον σημείο αυτό και μετά περνα την beta 2 από πάνω. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Ποια πας να βάλεις; Αυτό το πρόβλημα το είχαμε με την pre beta και τελικά τη βάλαμε πάνω από την developer. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Δε νομίζω ότι η beta 2 έχει OTA. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Αποφάσισα σήμερα το πρωί να κάνω καθαρή εγκατάσταση στο Mi Max 2 και μέχρι στιγμής έχω 4/4 αποτυχημένες προσπάθειες καθώς σταματάει η εγκατάσταση της Aroma και κάνει reboot μόνο του. Βέβαια φαίνεται να βάζει τη Rom κανονικά αλλά σίγουρα κάτι πάει στραβά. Να σημειωθεί ότι πάντα επιλέγω custom installation.

• Παρατήρησα ότι έχει εξαφανιστεί το automated tasks από το security app. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Η rom του mi max 2 χρειάζεται debloating. Μέχρι στιγμής έχω. Ξηλώσει 2-3 Mi εφαρμογές (community, forum, Roaming κλπ), 2 Google keyboards, (indic, pinyin), το Amazon, mobile device information provider, peel mi remote κ.α. Όσον αφορά στην εφαρμογή Themes, δοκίμασα να αλλάξω region βάζοντας Ινδία και δούλεψε κανονικά. Άρα κόβει την Ελλάδα. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Εγκατέστησα την Aroma πάνω από την pre beta (η οποία είχε μπει πάνω από την dev ) . Στην πρώτη απόπειρα έκανε επανεκκίνηση πριν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Εκανα και δεύτερη προσπάθεια και τότε εγκατασταθηκε κανονικά. Περισσότερα αφού τη δουλεψω λίγο. Edit: Δε δουλεύει η εφαρμογή Themes (themes aren't supported in your region). Παρόλα αυτά χρησιμοποιώ κανονικά το τελευταίο theme που είχα εγκαταστήσει. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Ναι. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Επειδή έχω μπερδευτεί, η beta 2 που λάβαμε Vip είναι η επόμενη αυτής της pre beta? Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Αγορα Xiaomi απο Scroutz

tuxx - - RedMi Note 5A (Ugg)

Μήνυμα

Έχω αγοράσει 2 xiaomi (Mi Max 2 και Redmi Note 4) μέσα στον τελευταίο μήνα και τα 2 από skroutz. Και τα 2 ήρθαν με global stable. Είναι ξεκάθαρα τι θα σου τύχει απ' ότι φαίνεται. Το RN4 ήρθε και με ευρωπαικό φορτιστή μάλιστα.

• Όλα αυτά τα χρόνια που παίζω με την XTRV έχω διαχρονικά το εξής πρόβλημα: με όλα τα dark themes δεν μπορώ να διαβάσω τα notifications σωστά γιατί το font έχει ίδιο ή κοντινό χρώμα με το background. Με την pre beta δεν έχω κανένα θέμα: 16051d48531b6279fcd18e6ae8508109.jpg Δεν ξέρω αν αυτό έχει γίνει από κακή συνεργασία με το theme (dark aosp), αλλά έτσι είναι απείρως προτιμότερο από πριν (XTRV dev) που ήταν μαύρο και το notification. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Ευχαριστώ πολύ!

• Καλή σας ημέρα, κάποια στιγμή έχει δημοσιευτεί ένας πίνακας που έδειχνε τους σειριακούς με την Β20. Επειδή αδυνατώ να τον βρω, μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• RE:

tuxx - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tuxx: “Δεν μπορώ να βρω ζιπ για Mi Max 2. Κάνω κάτι λάθος; Βρίσκεται σε άλλη τοποθεσια; ” Δες και πάλι... ” H rom για το oxygen που ανέβηκε ξανά ειναι αυτή που υπήρχε και τις προηγούμενες ημέρες και είχαν τα παιδιά πρόβλημα με εγκατάσταση μετά από FR; Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk =============== Φεβ 27th 2018, 1:36am =============== Δοκίμασα και γω καθαρή εγκατάσταση και μου κρασάρει στο ίδιο σημείο (set up as new). Επανέφερα την τελευταία developer α…

• Δεν μπορώ να βρω ζιπ για Mi Max 2. Κάνω κάτι λάθος; Βρίσκεται σε άλλη τοποθεσια;

• Παράθεση από tsine: “Παράθεση από tuxx: “Φίλε μου, μάλλον κάτι δεν έχεις καταλαβει. Το γεγονός ότι τo tiff πιάνει περισσότερο χώρο δε σημαίνει τίποτα. Δεν μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο από ένα αρχείο RAW και το dng που σου είπα είναι RAW, έχει δηλαδή ΟΛΗ την πληροφορία που τραβηξε ο σενσορας σου. Από dng θα πας σε tiff, σε jpg και σε ότι άλλο θες. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk” The TIFF normally saves 8 bits or 16 bits per color (red, green, blue) for 24-bit and 48-bit totals, respectiv…

• Φίλε μου, μάλλον κάτι δεν έχεις καταλαβει. Το γεγονός ότι τo tiff πιάνει περισσότερο χώρο δε σημαίνει τίποτα. Δεν μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο από ένα αρχείο RAW και το dng που σου είπα είναι RAW, έχει δηλαδή ΟΛΗ την πληροφορία που τραβηξε ο σενσορας σου. Από dng θα πας σε tiff, σε jpg και σε ότι άλλο θες. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίρνεις tiff από τη στιγμή που μπορείς να παίρνεις compressed dng με την Google Camera (και με άλλες εφαρμογές από το Google play επισης) το οποίο είναι RAW και είναι απείρως πιο ευέλικτο. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk