Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 84.
-
Περάστε σε redmi pro (omega) η xtrv χωρίς και κανένα πρόβλημα, σε αντίθεση με την arωma που τελευταία στην εγκατάσταση έκανε νερά και είναι όλα μια χαρά. Η μπαταρία μάλλον λειτουργεί μια χαρά με φουλ χρήση. Αυτά για πρώτη μέρα.
-
@gkalen Για να περάσω στην επόμενη αναβάθμιση xtrv αντί για άρωμα θα χρειαστεί factory reset ή την περνάω κανονικά από πάνω;
-
@gkalen Σε ευχαριστώ, μόλις την πέρασα ωστόσο για τρίτη συνεχόμενη αναβάθμιση γίνεται το εξής: Την ώρα που κάνει extracting δείχνει να κολλάει στο 50-60% το αφήνω αρκετή ώρα και μετά κάνω επανεκκίνηση χειροκίνητα.... Κι έτσι κάπως ολοκληρώνεται η εγκατάσταση. Δεν ξέρω αν άλλοι το έχουν αντιμετωπίσει.
-
Με τόσα που διαβάζω μάλλον θα περιμένω την επόμενη. Εκτός αν υπάρχει κανένας τολμηρός που την εγκατέστησε σε redmi pro οπότε να μας πει εντυπώσεις..
-
Τελικά η ρομ για omega είναι σε αναστολή;;; Διότι σε εμένα μου έχει έρθει ενημέρωση για update.
-
Έχει δοκιμάσει κανείς σε pro (omega)
-
Το θέμα factory reset ήταν για μένα και παραμένει κόκκινο πανί. Θα περιμένω εντυπώσεις αλλά και αν μπορεί να μας πει κανείς αν την πέρασε χωρίς factory reset. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα η οποία είναι μοναδική!!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από dmarccos: “Η εφαρμογή της ryanair δε δουλεύει ουτε στο omega ουτε στο prada στις τελευταίες 3 rom σιγουρα. Παιζει να φταει που δεν εγινε fr πριν το περασμα σε miui 9; Οσοι κανατε fr σας δουλεύει; Επίσης στο omega στις τελευταίες rom μουλαρωνει καποιες στιγμες και δε συνδέεται σε κανενα wifi, βγαζει authentication error. Με restart στρωνει ” Όντως και σε εμένα μετά την αλλαγή σε miui 9 η εφαρμογή της ryanair δεν λειτουργεί. Όπως επίσης στην προηγούμενη rom υπήρχαν θέματα στην λειτουρ…
-
Παράθεση από kinezakias: “Καλημέρα.Είναι καμιά κινέζικη αργία σήμερα;Δεν βλέπω νεα rom από Άπω Ανατολή μεριά. ” Καλημέρα, βγήκε εχθές νέα rom. Με λίγη υπομονή, υποθέτω, θα την έχουμε σύντομα με την υπογραφή της ομάδας του φόρουμ μας.
-
Παράθεση από 8@nos: “@Mersey7 1. Για τον nova launcher δεν τον χρησιμοποιώ για σου απαντήσω αλλά νομίζω ναι. 2.Για το DPI κοίτα εδώ. 3.Για την google camera ή την απεγκατασταση εφαρμογών τύπου miui browser, ναι μπορείς επιλέγοντας τροποποίηση (στην αρχή του φλασαρίσματος της ARΩMA αντί για προσαρμοσμένη εγκατάσταση κτλ). @BanditGR Εσύ ξέρεις καλύτερα ” Ευχαριστώ συνάδελφε. Μετά την παραμετροποίηση χάθηκε ο smart assistant. Επίσης και με την προηγούμενη και με την παρούσα rom, έχω παρατηρήσει προ…
-
Παράθεση από Mersey7: “Καλημέρα σε όλους, redmi pro κάτοχος εδώ και επειδή πρόσφατα πήραμε arωma rom, έχω μερικές απορίες. Για την ώρα κάνω μια τυπική, ασφαλή εγκατάσταση χωρίς πολλά πολλά. Ρωτάω λοιπόν τα έξης: Αν βάλω τον nova launcher θαου αλλάξει τελείως το interface της αρχικής οθόνης, ομαδοποιήσεις, ταπετσαρία κλπ;;; Δεύτερον η ρύθμιση του DPI τι αφορά και αν το έχετε δοκιμάσει να μου πείτε εντυπώσεις. Τρίτον αν επιλέξω την google camera ή την απεγκατασταση εφαρμογών τύπου miui browser, μπ…
-
Καλημέρα σε όλους, redmi pro κάτοχος εδώ και επειδή πρόσφατα πήραμε arωma rom, έχω μερικές απορίες. Για την ώρα κάνω μια τυπική, ασφαλή εγκατάσταση χωρίς πολλά πολλά. Ρωτάω λοιπόν τα έξης: Αν βάλω τον nova launcher θαου αλλάξει τελείως το interface της αρχικής οθόνης, ομαδοποιήσεις, ταπετσαρία κλπ;;; Δεύτερον η ρύθμιση του DPI τι αφορά και αν το έχετε δοκιμάσει να μου πείτε εντυπώσεις. Τρίτον αν επιλέξω την google camera ή την απεγκατασταση εφαρμογών τύπου miui browser, μπορώ να επαναφέρω τις πρ…
-
Παράθεση από HliasAvg: “Και εμένα στο omega δεν δούλεψε το ota αλλά από το email κατέβασα και φλάσαρα κανονικά με twrp. ” Έτσι έγινε τελικά... Με το link από το mail.
-
OTA αν και έχω περάσει το patch εξακολουθεί να μου βγάζει μνμ ενημέρωσης για το patch, όπως επίσης δεν κάνει αναβάθμιση τελικά. Το link επίσης δεν δουλεύει για να κατεβάσω την rom. Redmi pro (omega) έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@Mersey7 Πας στο αρχείο που θέλει να ορίσεις ως οθόνη κλειδώματος - Περισσότερα και στις επιλογές που σε δίνει πας Ορισμός ως ταπετσαρία - θα δεις Εφαρμογή το πατάς και θα εμφανιστεί η επιλογή οθόνη κλειδώματος. ” Είσαι τιτανοτεράστιος!!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε σεις πως αλλάζει η οθόνη κλειδώματος στην νέα miui??? Η επιλογή δεν υπάρχει πουθενά πια. Μόνο η ταπετσαρία αλλάζει... Κανείς καμία ιδέα;;; Έχω κι εγώ τον πόνο ο first time daddy... Κι ο νοων νοείτο!
-
-