Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 252.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμα"Γίνεται". Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί δεν ξέρω πως το εννοείς. Με το την παραπάνω έκδοση θα έχεις ελληνικά κανονικά.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΌχι είναι το ίδιο. Με το καλό να το πάρεις. Εγώ μία φορά δεν το αλλάζω.
-
Mi3 μόλις το παρήγγειλα!
ΜήνυμαΔεν υπάρχει θέμα 3G. Η έκδοση με τον Snapdragon έχει 3G. Κάρτα μνήμης όντως δεν παίρνει. Καλή τύχη με την αλλαγή!
-
Ερώτηση για την μεταφορική
ΜήνυμαDHL = τελωνείο, το απλό mail για μένα είναι το καλύτερο!
-
Ερώτηση για την μεταφορική
ΜήνυμαΗ Singapore Post είναι ότι είναι και η EMS. Απλά η EMS άλλαξε λίγο πολιτική λόγω των μπαταριών που περιέχονται στα κινητά. Δεν ξέρω μήπως έσκασε καμία
-
mi2s παραγγελεια
ΜήνυμαΔηλαδή δεν πλήρωσες τελωνείο?
-
mi2s παραγγελεια
ΜήνυμαΠόσο πήγε το μαλλί (DHL)?
-
mi2s παραγγελεια
ΜήνυμαΌπως λοιπόν πολύ καλά κατάλαβες, επίσημο e-shop της Xiaomi δεν υπάρχει. Μόνο έμπιστοι re-sellers. Όσο για την DHL περίμενε και θα σε πάρουν τηλ και θα στα εξηγήσουν όλα. Αυτά και την επόμενη φορά περισσότερη προσοχή.
-
Ένα MiPad παρακαλώ.
-
Συναντηση μελων miui.gr!
ΜήνυμαΕννοείται πως πρέπει να γίνει και αυτό κάποια στιγμή!
-
αγορα xiaomi mi2s
ΜήνυμαΕάν διαβάσεις και τα σχόλια κάτω από το μοντέλο θα καταλάβεις. Το Youth είναι μια έκδοση η οποία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και γι αυτό έχει και τιμή 0. Είναι σε στάδιο προ-παραγγελίας. Το μοντέλο που ψάχνεις θα το βρεις ως Xiaomi M2s 32GB με τιμή 364,99USD.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΛοιπόν δες εάν όντως πρέπει να πας να το εκτελωνίσεις. Γιατί μπορεί να σκας τζάμπα. Εάν λοιπόν όντως βεβαιωθείς ενημέρωσε με να σου πω την διαδικασία.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΑν θες την άποψη μου, δεν ξέρω καν γιατί υπάρχει η stable ROM.
-
Το ibuygou όπως όλα τα καταστήματα που πουλάνε κινητά ας πούμε ακόμα και τα ελληνικά, δεν νομίζω να ασχολούνται και πολύ με τα ελαττωματικά κινητά. Απλά σε στέλνουν στον αντιπρόσωπο, ο οποίος με τη σειρά του αν δεν μπορεί να σε βοηθήσει το στέλνει κάπου πιο "κεντρικά". Έτσι λοιπόν η λύση είναι να επικοινωνήσεις απευθείας με την Xiaomi.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΗ ίδια ROM είναι. Απλά έχεις την stable version ενώ η 3.10.18 είναι η developer version.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΣε κάνα 2 μερούλες θα είναι σπίτι σου.