Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 130.

• Amazfit gtr

flxas - - Amazfit

Μήνυμα

Κανε του μια factory reset. Κάτι θα έχει φάει σκάλωμα. Είναι ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο το firmware και έχει τα κλασικά bug όπως κάθε συσκευή της xiaomi... Δοκίμασε και λες και σε μας που θέλουμε να το πάρουμε...

• Εκκαθάριση crashed

flxas - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Την είχα πατήσει με ένα iMac που μου είχε κρασαρει και δεν μου έβγαζε σχετικό μήνυμα και από δω από κει τελικά ήταν η έλλειψη χώρου. Λογικά επειδή όταν κάνει εκκαθάριση μεταφέρει κάποια αρχεία προσωρινά τιγκαρει και εκεί σκάει...

• Εκκαθάριση crashed

flxas - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Δοκίμασε να αδειάσεις λίγο χώρο . Να έχεις ένα 10% τουλάχιστον ελεύθερο γιατί μπορεί αυτό να φταίει.... Λέω γω τώρα....

• Ειναι ένα πιστοποιητικό το οποίο αν δεν το έχει η συσκευή δεν μπορείς να δεις σε καλή ανάλυση βίντεο σε εφαρμογές όπως το netflix , amazon video κτλ. Στο mi8 έχουμε level 3 wideline που σου επιτρέπει μέχρι 480p. Ούτε hdr περιεχόμενο μπορείς να δεις ... Οπότε δεν αξιοποιούμε την οθόνη που έχουν τα mi8 που υποστηρίζει hdr γιατί η Xiaomi τσιγκουνευεται να τα σκάσει για το mi8 αλλά από την άλλη τα δίνει για το rn7 και το poco.... Τρελές κινέζικες. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω

• Α ρε xiaomi για μια ακόμα φορά απογοητεύεις... Στην τελευταία beta προσθεσες το wideline l1 για το rn7 και εδώ και ένα χρόνο στο mi8 τίποτα. Το έδωσες στο poco , δεν είπαμε τίποτα. Αλλά τώρα ξέρω γω. Μας κοροϊδεύουν στα μούτρα... Για να μην πω χειρότερα

• Αλλαγή οθόνης

flxas - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Original Super Amoled For Xiaomi Mi 8 Display Fingerprint With Frame Touch Screen Digitizer Assembly Replacement Mi8 LCD Display-in Mobile Phone LCDs from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group Παιδιά και εγώ είχα την ατυχία και μου έσπασε από την 2η βδομάδα η οθόνη. Έψαξα και βρήκα εδώ σε οικονομική τιμή γνήσια οθόνη... Για όποιον ενδιαφέρεται. Όσο για τελωνείο επειδή έχω πάρει πολλές οθόνες για διάφορα κινητά , ποτέ δεν πλήρωσα τελωνείο. Για ολόκληρη συσκευή έχω πληρ…

• Φιλε @Deadcpu ανέβασα και λινκ στο μήνυμα...

• Οσο για θήκη έχω πάρει μια από το ali πολυ καλή , προστατεύει τέλεια και είναι από γυαλί πίσω και αναδεικνύει την ομορφιά του τηλεφώνου. Προστατεύει σαν την Spigen και είναι διάφανη πίσω. Φωτό d6TWQwb qDVCN0b Link

• Ανεβαζω ένα όμορφο θέμα παιδιά για όσους είχαν παλιά iPhone... iOS theme Απο όσα δοκίμασα παίζει καλύτερα από όλα. Θέλει 2 φορές επανεκκίνηση μετά από την εφαρμογή. Την μια σου την ζητάει έτσι κι αλλιώς... Είναι πολύ κοντά και δουλεύει απροβληματιστα. Το κατεβάζεις , μπαίνεις στο theme app της συσκευης και το κάνεις import απο το μενού που εμφανίζει τα ήδη διαθέσιμα θεματα. Έχει κάτω κάτω την επιλογή... Καλοφορετο παιδιά!

• Αντικατασταση οθόνης

flxas - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Καλησπερα ομάδα. Χτες παρέλαβα amoled οθόνη για το εν λόγω κινητό. Ανάβει κανονικά η συσκευή αλλά μενει σε bootloop. Από το Ali την πήρα και έγραφε ότι είναι original... Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιο fix. Με τη δική του παίζει κανονικά παντως... Λογικά πρέπει να είναι σε παλιά unofficial και υποπτευομαι μήπως γίνεται κάποιο κόλλημα με το touch firmware.

• Ερωτηση. Έκανα update από την oreo στην τελευταία eu developer και παρατηρω ότι χάνει για στιγμές το σήμα η συσκευή. Παλιά δεν είχα τέτοιο θέμα? Υπάρχει λύση ή πρέπει να το στήσω πάλι από την αρχή.?

• Καλημερα ομάδα. Εγώ τα συνηθισμένα αποτελέσματα που έχω στην αυτονομία είναι τα παρακατω. 2 ώρες οθόνη ανά δύο μέρες το πολύ θέλει φορτιση. 2 λογαριασμούς mail παρακολουθώ και έχω τις κλασικές εφαρμογές chat Viber messenger ανοιχτες. Μέχρι εκεί φτάνω. Παραπάνω δεν υπάρχει περίπτωση να μου αντεξει. Θεωρώ πως είναι νορμάλ για Xiaomi συσκευή.

• Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από flxas: “Μιλαω για ναυαρχίδες. ” γιατι, το chiron και το polaris τι είναι; mid-range; ” Ειναι αλλά η εικόνα της μπαταρίας είναι αυτή. Με 2 ώρες οθόνη σε μια μέρα έπεσε στο 30% . Αν το θεωρείς νορμάλ για 3400 μπαταρία. Και μιλάμε για χρήση χωρίς 4g όπου εκεί κάθε 1-2 λεπτά χάνεις και 1%. Δεν έχω iPhone τα τελευταία 3 χρόνια. Το λέω για να μην νομίζεις ότι είμαι ο κλασσικός αιφονακιας που ότι και να του πουν κράζει. Και απ'ότι είδα ο φίλος την περισσότερη μπατ…

• Μιλαω για ναυαρχίδες. Στο mi8 τη νύχτα με κλειστά data και WiFi όχι σε flight mode όλοι πιστεύω εχουμε drain 1-2% ανά ώρα ανάλογα με τι εφαρμογές εχει περασμένες ο καθένας μας. Φαίνεται καθαρά και στο διάγραμμα του φίλου που ανέβασε screenshot και του απάντησα. Σε standby δεν μπορεί ακόμα να συγκριθεί με άλλα λογισμικά το miui στο θέμα μπαταρία. Και τα iPhone είναι ναυαρχίδες. Υπάρχουν ένα σωρό πιθανόν σκουπίδια που μας τρώνε την μπαταρία...

• Μια χαρά είναι η μπαταρία σου. Έβγαλες όλη μέρα και έχεις ακόμα 30%. Αυτός είναι και ο σκοπός των τηλεφώνων σήμερα. Των Xiaomi ειδικότερα. Δεν ξέρω στην apple πως έχουν καταφέρει η άτιμοι όταν είναι σε αδρανεια το τηλ να αντέχει και μια βδομάδα... Χρόνια τώρα χρήστης πολλών και διαφόρων Xiaomi συσκευών ποτέ δεν κατάφερα να αντέξει πάνω από 2 μέρες. Με iPhone με σβηστά data άνετα 5-6 μέρες... Κάντε κάτι παιδιά. Είναι βασικό!

• Εβαλα και εγώ την 1.9 του @milouk και βλέπω την διαφορά στην μπαταρία... Μπράβο

• Συνεχιζει βέβαια να είναι μια πολύ καλή value for money λύση αλλά κάποια στιγμή δεν πρέπει να κάνει και το άλμα να πάρει την πρωτιά... Ας μην βγάλει συσκευή για ένα χρόνο. Το mi8 με το κατάλληλο software δεν θα μπορούσε να είναι μέσα στις καλύτερες συσκευές της χρονιάς? Τι του λείπει? Το γάμ***** το software είναι το κάνει να μένει πίσω... Έχουμε από τους καλύτερους φακούς και δεν μπορείς να βγάλεις καλή φωτογραφία λόγω αυτού... Έχεις hardware για 4g+ και το αφήνεις πίσω λόγω 5 γραμμών κώδικα. N…

• Η Xiaomi έχει πολύ καιρό που έχασε τη μπάλα... Όταν υπήρχαν 3 συσκευές mi3 mi4 και κανένα redmi note καλά τα πήγαινε... Τώρα βγάζει συσκευές καινούριες που δεν έχουν καν miui 10. Δείτε redmi note 6 pro. Νέα συσκευή με λειτουργικό περσινό... Γελάνε και οι πέτρες... Σαν να βγάλει το iPhone XR 2 με iOS 10... Καιρός να αφήσει την παρουσίαση συσκευής κάθε 15μερο και να επενδύσει λεφτά στο software... Να δούμε πότε θα το πάρουν χαμπάρι...

• Εγώ από την στιγμή που μου βγάζει όλη τη μέρα το τηλέφωνο είμαι ευχαριστημένος. Πάνε οι εποχές που εφευγες για 3ημερο και αδιαφορούσες για φορτιστή... Με την miui έχω βολευτει τα τελευταία 3 χρόνια και μου αρέσει το GUI. Σίγουρα στο stock android έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά διαχείριση μπαταρίας αλλά το GUI είναι κάπως.... Διαλέγεις και παίρνεις... Τουλάχιστον έχουμε την επιλογή ο καθένας να κάνει ότι θέλει στη συσκευή του...

• Κριμα για το 4g+ . Όλο Μαλ***** κάνουν και πάλι καλά που ο κόσμος συνεχίζει να τους υποστηρίζει.... Βέβαια στην Αθήνα που μένω δεν μπορώ να πω πως με το σκέτο 4g έχω πρόβλημα... Είναι και αυτό μακράν πιο γρήγορο από WiFi.... Αλλά γιατί με το ίδιο hardware άλλες συσκευές να σε κοροϊδεύουν...? Επανέρχομαι για τον sphinx kernel του @milouk . Έβγαλα 2 μέρες με ανάμεικτη χρήση WiFi - 4g και 4 ώρες sot. Πιστεύω είναι πολύ καλά και το κινητό δεν κολλάει καθόλου και πουθενά. Πολύ πιο άμεση απόκριση στο …