Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 130.

• @johnmlrs μείνε στην 6.11.10 . Είναι η καλύτερη rom για το mi5 με μηδέν προβλήματα. Και εγώ γύρισα σε αυτήν μετά από πολύ καιρό και εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις...Βρήκα την υγεία μου πλέον!!!

• Παιδια καλημέρα. Εγώ τελικά γύρισα στην 6.11.10 global μέσω fastboot . Εδώ δεν υπάρχει το πρόβλημα με το playstore και το κινητό δουλεύει καλύτερα απ'οτι με οποιαδήποτε άλλη νεότερη εκδοση .Να βράσω το nougat αν είναι να λαγκαρει η συσκευή λες και είναι μπρίκι. Δοκιμασα πειραγμενους kernel αλλά την απόδοση που έχει η συσκευή στην marshmallow δεν την πέτυχα με καμμία δύναμη.

• Παράθεση από darkshadowman: “Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από darkshadowman: “4 wipe Ποια dalvik/art cache data και τι αλλο? και factory reset πως κανω? ” μπες twrp μετα wipe-advanced wipe πατα πανω και κανεις τα 1)dalvik/art 2)catche 3)system 4)dataμετα πισω λεει κατω swipe to factory reset τραβα δεξια και φλασαρε και πες ” φιλε tasosko με εσωσες! ηθελε factory reset κατι που εγω δεν εκανα. ολα τελεια ανοιξε μια χαρα.Σε ευχαριστω! ευχαριστω ολους!!!!! ” @darkshadowman σου ειχα πει να κανεις …

• @darkshadowman λογικά για να το ξεκολλήσεις θα πρέπει να κατεβάσεις μια rom σε zip πχ την δική μας τελευταία developer η stable και να κάνεις πρώτα factory reset από το twrp . Έπειτα κάνεις install το zip που κατέβασες από τον υπολογιστή σου. Το περνάς στο πλέον άδειο κινητό σου και το κάνεις install από το twrp δηλαδή. Αν γράφω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποιος από τους πιο ειδικούς εδώ μέσα...

• Παράθεση από Teo Karaiskakis: “Εφόσον έχω XTRV μπορώ να ξαναπεράσω Global Stable επίσημη απλά η θέλει κάποια άλλη διαδικασία πρώτα; ” Μπορείς φυσικά να περάσεις global stable.Υποθέτουμε φυσικά ότι η συσκευή σου έχει unlocked bootloader με τον Official τρόπο . Βέβαια καλό είναι να την περάσεις με fastboot ώστε να μην κρατήσει κάποιο σκουπίδι και σου κάνει νερά μετά. Απ' ότι διάβασα ορισμένοι την πέρασαν την τελευταία global stable 8.2.1.0 και έχουν θεματάκια , οπότε καλό θα είναι να βρείς και να …

• Τι ψαχνεις @spideman3 ...Αφου εστειλαν και το κινητο παλι καλα να λεω... Το πηρα πιο φτηνα γιατι ηταν used... Οποτε σιγα μην μου εβαζαν καινουριο original καλωδιο. Περιμενω να βγαλουν σε 3 μερες τον aukey σε anniversary sale στο aliexpress για να χτυπησω και εγω εναν aukey με καλωδιο σε καλη τιμη 8-9€. Για οποιον θελει ειναι καλη περιπτωση οποτε να το εχετε στα υποψιν σε 3-4 μερουλες...

• Παράθεση από markito: “@flxas μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά, το καλώδιο γνώριζα εκ των προτέρων οτι δε θα είναι type-c. Αυτό που ρωτάω ειναι αν επηρεάζει το μανισιο καλώδιο την ταχύτητα φορτισης αφού είναι από Quick Charger 2.0. Οπως και να έχει θα το δώ στην πράξη το πρωι που θα το βάλω για φορτιση. ” Το καλωδιο παιζει ρολο παιδια. Εμενα προφανως το καλωδιο που παρελαβα με την συσκευή είναι μαπα. Το μαμισιο κανονικα υποστηριζει κανονικα την ταχεια φορτιση αφου το διαπιστώσατε και εσυ @markito κ…

• Δοκιμασε το και δες τους χρονους φορτισης.Εγω προσωπικα το καλωδιο που ελαβα με την συσκευη ειναι για κλαμματα.Σκεψου οτι με usb και ανταπτορα type c εχω πιο γρηγορη φορτιση αποτι με το μαμισιο...Κανε dispute απο εκει που το πηρες και πες τους να σου στειλουν το type c...

• Παιδια ειναι πολυ απλο να περασεις kernel αν εχεις twrp στην συσκευη. Καλο ειναι να κάνετε ενα backup οπως προανεφερε και ο @tasosko με ολα τσεκαρισμενα και μετα βαζετε τον κερνελ. Εγω εχω δοκιμασει τους περισσοτερους πειραγμενους και πιστευω αυτος DX-MIUI-TEST-12.zip | by WhyOrean for Mi5 ειναι και ο καλυτερος για την miui.Αν και αναμενουμε να βγει καινουριος που να επιλυει μερικα bug καλο ειναι να παρετε μια ιδεα.Σε 32 αρι δουλευει σε ταχυτητες 1996/2300 και κανει το τηλεφωνο σιφουνα. Εχει ενα…

• Οσον αφορα το gps ειναι προβλημα της ρομ xiaomi.eu Ουτε στην ελληνικη υπαρχει προβλημα ουτε στην δικη μας.Οποτε προτεινω ειτε την global dev ειτε την δικη μας σε οσους εχουν θεμα με το gps.

• Παιδια απο το aliexpress την παρηγγειλα και δεν μπορω να αναρτησω link συμφωνα με τους κανονες του φορουμ...Θα στειλω pm σε οσους μου ζητησουν...Οσον αφορα χοντρα πεσιματα η αληθεια ειναι πως δεν ειναι και η καλυτερη.Αλλα ολες που εχω δει ειναι ασχημες συν οτι γινεται κουμουτσα η συσκευη.Ο λογος που το πηραμε ειναι γιατι ειναι ελαφρυ και λεπτο.Αν ειναι να το κανουμε τανκς...

• Παράθεση από markito: “Σημερα ήρθε η διαφανη θήκη της Nillkin απο bangood. Για οποιο ενδιαφερεται για θηκη που να μην κρυβει το κινητο νομιζω η συγκεκριμένη ειναι ότι πρέπει. Λεπτη, μαλακή, δε γλιστραει με ελαφρια προστασια βέβαια απο χτυπήματα. Πολύ θετικο το καπάκι που εχει για να προστατευεται η θυρα type-c ” Φιλε @markito εγω εχω παρει την pzoz ultra thin transparent και ειναι ακριβως η ιδια. Εχει καπακι και στο usb και στο βυσμα για τα ακουστικα. Ειναι παρα πολυ καλη και κανει κατω απο 2€..…

• Και εγω εχω το ιδιο θεμα οταν συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη.Η λυση που έχω βρει και μου δουλευει ειναι οταν το συνδεω , πηγαινω στο πάνελ διαχειρισης συσκευων και βρισκω την συσκευη και της αλλαζω χειροκινητα το driver σε mtp usb.Επειτα δουλευει κανονικα...Τωρα γιατι τα windows διαλεγουν λαθος driver απο μονα τους ενας θεος το ξερειε

• Παιδια χωρις θηκη το τηλεφωνο δεν υφισταται. Ακομα και στην φορτιση να το εχεις το βλεπεις να μετακινειται μονο του...Ειναι οτι πιο glossy το πισω καπακι και ειναι αδυνατον να μην την πατησεις να σου πεσει κατω... Οπως και δηποτε θηκη... Εγω πηρα την pzoz ultra thin και ειναι γαματη. Δεν γλιστραει πλεον και ουτε το κανει κουμουτσα. Επισης ειναι σιλικονατη οποτε δεν κανει και γρατζουνιες πισω. Βεβαι περιμενω να παραλαβω και τα tempered για να δω αν θα τα ξεκολαει στις ακρες...

• Φιλε @derveni μακαρι να εκανα troll. Θεωρω κακη την αυτονομια του xiaomi mi5. Ελαφρυ λεπτο γρηγορο το κινητο αλλα οπως και να εχει απο μπαταρια πασχει.Θελω και εγω πολυ να μεταβω στην nougat και να βαλω και τον πειραγμενο kernel αλλα υπαρχουν bug ακομα οπως πχ το να μην μπορεις να κανεις share φωτογραφιες σε viber , η να θες να αλλαξεις τον τυπο δικτυου της δευτερης sim με το *#*#4636#*#* και λογικα και ακομα περισσοτερα που δεν τα παρατηρησα με την μια μερα που την κρατησα...Φιλος με j7 2016 με…

• Εγω παντως παιδια με 4g data με το ζορι βγαζω 12ωρο χωρις φορτιση.Σορρυ αλλα αν ειναι να κλεινω τα παντα και να εχω απλο τηλεφωνο παιρνω και ενα κινητο των 20€. Ειμαι στην 6.11.10 global dev με την οποια δουλευουν τα παντα σωστα αλλα η μπαταρια ειναι μεγαλη πληγη.Ελπιζω να φερουν και την nougat στο ιδιο επιπεδο οσον αφορα την απουσια bug και να εχω καλυτερα αποτελεσματα.

• Original LCD For Xiaomi Mi 5 M5 Mi5 Pro Prime Display Screen Digitizer Touch Screen Glass Panel 5.15 Inch Replacement FreeTools Original LCD For Xiaomi Mi 5 M5 Mi5 Pro Prime Display Screen Digitizer Touch Screen Glass Panel 5.15 Inch Replacement FreeTools-in Mobile Phone LCDs from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group (from AliExpress Android) Φιλε μου επικοινωνησε με αυτον τον πωλητη και διευκρινησε να ειναι original. Αν εισαι απο Αθηνα στην αλλαζω και εγω την οθονη.

• φίλε μου ψάξε και βρες στο aliexpress μια οθόνη και διευκρίνησε με τον πωλητή να ειναι 100% original γιατι παίζει και πολύ μαϊμού γενικά και ειναι κρίμα για το συγκεκριμένο τηλεφωνο και μετα προσεκτικά όπως είπαν και τα υπόλοιπα μέλη πάλεψε το μόνο σου για να την αλλάξεις. Γενικά τα xiaomi δεν ειναι πολύπλοκα στην αποσυναρμολόγηση και δεν θέλει τρομερή ικανότητα και δεξιοτεχνία.τα flex πρόσεχε μόνο όπως τα βγάζεις να μην σου κοπούν. Αν δεν εχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου βρες κάποιον κατσαβίδακ…

• Φίλε @tasosko μπορώ να πω ότι ναι πλέον η μπαταρία είναι οκ.Εβαλα στο balanced το govtuner και προς το παρόν έχω αφήσει και το mpdecision. Είναι λίγο luggy η συμπεριφορά του τηλεφώνου αλλά σε ανεκτά επίπεδα...Θα δω αύριο και θα απενεργοποιήσω και το mpdecision αν φτάσει σε ενοχλητικό βαθμό το lag.Παντως άποψη μου είναι να βρουν οι developer μία ρύθμιση και να την ενσωματώσουν για τα states της cpu έτσι ώστε να είναι έτοιμο προς χρήση 100% το mi5 χωρίς να χρειάζεται ο εκάστοτε κάτοχος να πειραματ…

• Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από flxas: “Το κινητό με το που το παρέλαβα έβαλα την 7.1.5 ελληνική developer. Ήταν μακράν χειρότερα αλλά και με αυτήν που έβαλα τώρα δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος όσον αφορά την αθτονομια.Στα υπόλοιπα όλα super...Σου στέλνω άλλο ένα screenshot της τελευταίας ώρας με 0 sot.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28229/ ” τα screenshot που δινεις τα δινεις ενω φορτιζει απο οτι βλεπω...το εχεις root το κινητο? ” Ναι φιλε @tasosko ειναι rooted και επισ…