Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 162.
-
Τους κάναμε σκόνη... prnt.sc/i8u0ro Ci35A__SREWcJdhg85n54g.png
-
Παράθεση από caeser: “Μόνος μου ρωταω ...μόνος μου απαντάω! Λοιπόν, λύθηκε και αυτό το πρόβλημα ως εξής: Προσπάθησα να μπω στο λογαριασμό απο τον browser της συσκευής και μου ζήτησε επίσης κωδικό επαλήθευσης... αλλά εκεί (στον broswer) είχε επιλογή να πατήσω και να μου στείλει με sms έναν 6ψηφιο κωδικό, όπως και έκανα... Όταν ήρθε, δεν τον έβαλα στον broswer, αλλά στην εφαρμογή MiCloud..και έτσι μπήκα! ...Over! ” καλησπερα καισαρα ευχαριστω πολυ για την λυση.. κ πρεπει να μαι κ τυχερος γτ ελαβα …
-
κανω copy paste την λυση απο τον @caeser Mi cloud (κωδικός επαλήθευσης) * Μόνος μου ρωταω ...μόνος μου απαντάω! Λοιπόν, λύθηκε και αυτό το πρόβλημα ως εξής: Προσπάθησα να μπω στο λογαριασμό απο τον browser της συσκευής και μου ζήτησε επίσης κωδικό επαλήθευσης... αλλά εκεί (στον broswer) είχε επιλογή να πατήσω και να μου στείλει με sms έναν 6ψηφιο κωδικό, όπως και έκανα... Όταν ήρθε, δεν τον έβαλα στον broswer, αλλά στην εφαρμογή MiCloud..και έτσι μπήκα! ...Over!* κ μπηκα με την μια,αν κανεις αλλ…
-
καλησπερα,θα αγορασω το ΜΙ6 ,το σκεφτομαι ομως απο που ... απο ΕΒΑΥ ειναι στα 400 ευρω...το 64αρι.. η ερωτηση μου ειναι η εξης.. στο citisshop.com υσχυει η συνφωνια που ειχα διαβασει περυσι η αρχες του χρονου ..οτι υποστιριζειθ ΟΤΑ απο εδω κ αναβαθμισεις ? να πω οτι το citisshop.com τοχει στα 470€ κ δεν ειναι κ μεγαλη διαφορα...αν υσχυει η υποστηριξη αναβαθμισης βεβαια.. κ για ποσο χρονικο διαστημα θα εχω υποστηριξη? ευχαριστω κ παλι
-
καλημερα παιδια, με το Mi 6 Plus ξερει κανεις τι γινεται? θα βγει??
-
καλησπερα παιδια xristos-anesti.jpg για ενα ΜΙ4c σας εχω βαλει screen να δειτε ποιαν εχει μεσα τωρα ,,, κ τι μου βγαζει οταν παω να κανω εφαρμογη της τελευταίας ROM *xiaomi-miui-hellas-7.0_libra_V8_XTRV_7.4.13*,καποιoς για βοηθεια
-
δεν μου απαντησατε ομως,κανατεεγκατασταση με ρισετ εργοατασιακων? η απλη εγκατασταση? ευχαριστω κιολας ολους σας για το ενδιαφέρον
-
moy eipe πως δεν εχει καν στις ρυθμισεις finger print!! οτι χαθηκε! εχει καποιος μηπως να ανεβασει εδω ενα σκρινσοτ που ειναι το δακτυλικο στις ρυθμισεις?
-
οχι δεν εκανε εργοαστασιακο,απλη εγκατασταση..esy ekaneς εργοατσαιακη? =============== Απρ 2nd 2017, 11:30am =============== Παράθεση από skepasti21: “Παράθεση από latsialis: “καλημερα παιδες. εγκαταστησε ενας φιλος στο mi4s .. κ χαθηκε απο τις ρυθμίσεις το fingerprint.. εχει καοιος αλλος το ιδιο προβλημα ? ” Eμενα λειτουργει κανονικα. ” εκανες κανονικη εγκατασταση? η factory reset?
-
καλημερα παιδες. εγκαταστησε ενας φιλος στο mi4s .. κ χαθηκε απο τις ρυθμίσεις το fingerprint.. εχει καοιος αλλος το ιδιο προβλημα ?
-
γκουντ λακ εβριμποντι
-
καλή επιτυχία..
-
Activate device... [SOLVED]
ΜήνυμαΤο έκανα κ με πάει καπακι στο λογαριασμό στην κλειδωμένη οθόνη... Θα κάνω αυτό που σου είπα ... Mi flash κ από την αρχή fastboot ROM... Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Φεβ 5th 2017, 11:22am =============== καλημερααααααααααα, ολα οκ!! το εκανα απο την αρχη κ οκ!! ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον κ την aμμεση απαντηση . ειδικα τον #stefanos1985
-
Activate device... [SOLVED]
Μήνυμααπο την αρχη μολις εκανε ,μετα το ξεκλειδωμα με το mi unlock k to sms, την εγκατασταση κ μπηκα κανονικα στο κινητο ,δεν ειχα την δυνατοτητα να κατεβασω την μπαρα κατω!! σαν να μην ειχε μπαρα!κδεν μου εκοψε γμτ να μπω απο ρυθμισεις να συνεθω απο εκει στο wifi!!τεσπα. απο την αρχη δεν εχω μπαρα ενημερωσεων!! καθολου!! σαν να μην υπαρχει! ισως πεπει να κανω παλι με το mi flash την κινηση απο την αρχη κ τοτε να μπω απο ρυθμισειθς να κανωσυνδεση!δεν βλεπω αλλη λυση! εκτος αν υπαρχει καποιος να μου πε…