Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 668.

• απιστευτο οντως.το εχω 2 μηνες δε νοιώθει τπτ.δε το αλλάζω ουτε με ναυαρχιδα καθώς το συνολικο του πακέτο είναι απο τα καλυτερα παγκοσμιως.ελπιζω μονο μην αντιμετωπισουμε θεματα με την 800ρα b20 καθως διαβασα οτι ολες οι εταιριες σιγα σιγα αρχισαν και θα αρχισουν να τη χρησθμοποιουν δυστυχως.θα σου ελεγα το redmi 4 global..αν και καλο το 300 ppi που εχει,προσωπικά εμενα μου πιξελιαζε λογω του οτι συνηθησα στο 440 του prime...

• λιγο τις οδηγιες ξανα φιλαρακι;το'χασα...!

• πως παει απο μπαταρια;δοκιμασες μηπως την google camera?

• ενα port αυτη η καμερα μενει και θα σας κανω donate το μισθο μου χαχα!!αν δειτε δειγματα,δε θα πιστευετε στις διαφορες παιδια... Google Camera Port Updated with ZSL and More Xiaomi Device Support

• πραγματικα αν καποιος dev μπορέσει και κανει port και σε miui 8 αυτη την εφαρμογη...θα του ήμασταν το λιγοτερο ευγνομωνες.ο ουκρανος εκανε τρελη δουλεια με το port του hdr+.παιδια αν δειτε δειγματα δε θα πιστευετε στα ματια σας. βαζω και μερικα δειγματα απο αλλα κινητα. αλλα πρωτα σειρα εχει να βοηθησουμε το παιδι πριν που εχει θεμα. ca02127538789a613eb2028a7bb584f9.jpgd7431ea98dbcf264219a846f390ba904.jpgd2b47063fa8d42b6163e655eac365f39.jpgfcc130e27656e4e6fc9a927b5310e511.jpg Google Camera Port …

• το κουλο ειναι οτι δεν θυμαμαι στην αρχη να το εκανε αυτο..αν βαψω ομως τον σενσορα,τοτε θα περναει λιγοτερο φως και θα ειναι πιο σκοτεινη..εκτος αν εννοεις να το εχω ταυτοχρονα στο max...ειμαι root και xposed..ειδα υπαρχει ενα fix,αλλα φοβαμαι γιατι κατι ειδα για bootloop...

• παιδια εχω ενα θεματακι.σε συγκεκριμένες συνθηκες φωτισμου χαμηλου φωτός..πολλες φορες η φωτειοτητα στο αυτοματο πάει τόσο χαμηλα (παρ'ολο που την εχω στη μέση) και μενει ετσι λιγη ωρα...,που μετα βιας διακρινω την οθονη.γιατι γινεται αυτο;ξερω υπαρχει και η χειροκ. ρυθμιση,αλλα θέλω την αυτοματη.αυτο παρατηρησα οτι γινεται στην αποτομη μεταβολη φωτος το βραδυ.πχ πέφτει πανω φως απο λαμπα...

• Παιδιά καμιά εντελώς στο ξεκάρφωτο μου πετάει εντελώς την εφαρμογή που είμαι . Επίσης πολύ σπανία τα δεδομένα δεν ενεργοποιούνται και θέλει επανεκκίνηση. τώρα με το θέμα του viber πιστεύω είναι θέμα εφαρμογής.. δεν μου δουλεύει με τίποτα παρά μόνο μία συγκεκριμένη παλαιότερη έκδοση.. παρόλα αυτά συγχαρητήρια στα παιδιά γράφουν ιστορία!

• τιποτα παλι..δε πειραζει,εκτιμω το χρονο σου,ας πουνε και οι αλλοι!

• ναι.το ξαναεκανα μολις επανεκ. μπηκα γρηγορα στις εγκατ. εφαρμογες μου να δω τι παιζει,και ενω χαρηκα στην αρχη ήταν ενεργοπ. μετα απο 5 δευτερολεπτα απενεργ. ξανα μονο του...

• ναι φιλε μ.εκανα extract το zip σου,το εκανα αντιγραφη και αντικατασταση στο system,app, φακελο documentsUI μεσα,εδωσα σωστα δικαιώματά στο apk (οχι σε όλο το φακελο) 2 3 επανεκιννησεις αλλα τπτ...

• το αντικατεστησα το apk φιλε μου μεσα στο φακελο,εδωσα δικαιώματα,αλλα παλι το ίδιο..

• στειλτο μια φιλε μου αν μπορεις...

• Την ενεργοποιείτε παιδιά από το documents;; Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ναι αυτο.το εκανα και ενεργοποιηθηκαν ολα κομπλε σε .jpg..απλως η dng εικονα μαλλον ειναι corrupted...

• παιδιά ενεργοποιησα full manual control μεσω buil.prop.ολα δουλευουν ρολοι εκτος απο τη dng (raw) φωτο.την αποθηκευει κανονικα (γυρω στα 25mb) αλλα ειναι κενη γκρι.δοκιμάζω να την ανοιγω με το snapseed αλλα δε μπορει να τη διαβασει..βασικά δε τη διαβαζει με τιποτα.καμια ιδεα;;

• παιδια παλι ειχα θεμα με τη φορτιση..(+ παλιοτερα με ενα φορτιστη sony) το εβαλα να φορτισει με τον μαμα φορτιστη,εδειχνε οτι φορτιζε..αλλα δε φορτιζε.με επανεκκινηση πηρε μπρος..τις πταιει;εχω την ελληνικη 8.5.0.1.μηπως να βαλω καμια αλλη;ποια εχετε εσεις;επισης θα ηθελα να μαθω αν βαλω προηγουμενη ελληνικη...θα εχω λιγοτερα χαρακτηριστικα;ευχαριστω.

• δε μπορω να πω οτι πολυκαιγομαι,καθως δε ζω χωρις xposed..το οποιο ακομα δεν ειναι 100% ετοιμο για android 7..αλλα θα ηθελα να δω στην πραξη την miui 9 μόλις γινει stable...

• οποτε εν αναμονη λοιπον παμε καλα..αν δε βγει EU,η xtrv παλι θα βγει ομως για εμας ετσι;

• παιδια απο οτι βλεπω δε θα παρουμε miui 9 global..ισως βγει μονο china...τα παιδια στο ελληνικο φορουμ ξερετε αν απο china rom βγαζουν ελληνικη;η πρεπει να εχουν ως προτυπο και την αντίστοιχη global ?