Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 435.
-
ΚΑλημερα το μονο που εχω παρατηρησει ειναι το ακουστικο κατεβαινει η ενταση μολις παρω τηλεφωνο ασχετα αν την σεικωσω στο τερμα αυτη κατεβαινει παλι σχεδον στο αθορυβο δηλαδη δεν ακους τιποτα σε redmi note 3g
-
καλησπερα στα 2+ χρονια που εχω το redmi note 3G τελικα αυτοι οι κινεζοι δεν μπορεσαν να βγαλουν μια ρομ και η μπαταρια να κραταει πανω απο μια μερα
-
καλησπερα εχω το redmi note 3g και εχω χασει το ροοτ που μπορω να βρω το ζιπ για να το ξαναπερασω
-
δωστεμου σε εμενα να δουμε ποσο θα αντεξει με το τρυπανι διοτι η αριδα που χρησιμοποιοι ειναι για ξυλα και οχι για μπετον με διαμαντι απο μπροστα
-
καλημερα ερωτηση αν βαλω την μιγιου σε σαμι S3 βλεπω ειναι v5 θα μπορεσω μετα να βαλω V7 An και δεν πρεπει να ρωτησω εδω αλλα πιστευω οτι θα παρω ποιο γρηγορα απαντηση συγνωμη για το oftopic
-
καλημερα ερωτηση αν βαλω την μιγιου σε σαμι S3 βλεπω ειναι v5 θα μπορεσω μετα να βαλω V7
-
Καλημερα απο το κακο στο χειροτερο πανε οι ρομ σε θεμα μπαταριας πλεον ουτε μιση μερα δεν βγαζει σε redmi note 3g
-
ερωτηση ενω τραβαω καποιο βιντεο με το redmi note 3g ο ηχος μεσα απο το dolby atmos πως γινετε να τον ακουω και ποιος ο λογος που δεν μπορουμε να το διωξουμε απο το κηνιτο ?
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool καλημερα ενα δωρο θα το ηθελα παρα πολυ
-
καλησπερα και απο εμενα τον παλιο με το redmi note 3g ολα καλα πολυ καλη διαχηριση της μπαταριας με κρατησε 1 ημερα και 14 ωρες και δεν το ξεκηνισα απο το 100% της μπαταριας και κατι ακομα αυτο το ατμος ειναι μονο για ταινιες αν ναι πεστε μου για να το διαραψω
-
Παράθεση από baiosss: “Εσας παιδες αναγνωριζει την συσκευη σας στα win10? Δοκιμασα απεγκατασταση και εγκατασταση του mipcsuite αλλα δεν αλλαξε κατι. Επισης δοκιμασα αλλη usb θυρα και παλι τα ιδια. Ο εντοπισμος σφαλματων ειναι ενεργοποιημενος. ” εμενα το αναγνωριζει κανονικα redmi note 3g αν και παλιο μοντελο παμε καλα ακομα
-
καλημερα πολυ καλη αυτη η ρομ την συνιστω για redmi note 3g και η μπαταρια καλα κρατει
-
Βγάλε την κάρτα Σίμ και σκουπισετην πάνω στο τζιν και θα στρώσει καμία φορά φενετε ότι κολλάει η κάρτα την βγάζω σκουπιζω και δουλεύει κανονικά
-
Πολύ κακή η μπαταρία τρέχει σαν καταρράκτης σε redmi note 3g
-
tempered glass
ΜήνυμαΠαράθεση από gatos1986: “Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Θέλω να ρωτήσω,σήμερα μου ήρθε το Redmi Note 3 μαζί με tempered glass.Προσπάθωντας να την τοποθετήσω την έπιασα κατά λάθος από την πλευρά που εφαρμόζει στην οθόνη και προσπάθησα να το καθαρίσω με 1002 τρόπους αλλά "μαλλιά",δεν έκανα τίποτα. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει;;;; ” βαλτην κατω απο την βρυση και θα καθαρισει και θα κολησει στην οθονη πανω
-
Παράθεση από liakos23: “Για το xiaomi redmi note 3g του πέρασα την 6.1.28 και βλέπω μειωμένη απόδοση στο wi-fi το κινητό κολλάει πολύ και ας κανω συνεχώς εκκαθάριση δεδομένων.Την πέρασα μέσω updater και όχι μέσω twrp. ” τι εννοεις οτι εχεις μειωμενη αποδοση στο wifi διοτι εγω δεν εχω παρατηρησει τιποτα το μονο θεμα που εχει ειναι οπως παντα η μπαταρια και το gps οταν δουλευω το runtastik η καποια παρομια εφαρμογη για να καταγραφη σωστα πρεπει να εχεις την οθονη παντα ανοιχτη αλλιως την διαδρομη …
-
Καλή η νέα ρομ στο redmi note 3g το μόνο πρόβλημα είναι η μπαταρία κατεβαίνει γρήγορα
-
Παράθεση από littlejohngr: “Καλησπερα και απο μενα ειμαι κατοχος του Redmi Note 3G και εχω μεινει στην εκδοση 5.6.18 developer.Για να περασω τωρα την τελευταια εκδοση μιας και εχω καιρο να ασχοληθω θα το κανω με τον κλασσικο τροπο μεσω του updater η με καποιον αλλο τροπο??Επισης θα ηθελα να μου πειτε ποια πιστευετε οτι ειναι καλυτερη εκδοση για το τηλεφωνο μου αυτη τη στιγμη??? Ευχαριστω εκ των προτερων..!! ” kaλημερα με την 5,12,24 δεν ειχα κανενα προβλημα και η μπαταρια με κανονικη χρηση με κρ…
-
καλημερα ολα οκ καιμε αυτην την ρομ στο REDMI NOTE 3G βγαλτε και καμια 5,1 για εμας που δεν αλαζουμε ευκολα κηνιτο
-
καλημερα και καλη εβδομαδα παταω να κατεβασω την ρομ στο 3g redmi note και μου βγαζει found το αρχειο για κειταξτε το