Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 435.
-
Παράθεση από vaggelis xania: “Πήγαινε>εφαρμογές>facebook>διαχείρηση δικαιωμάτων>προβολή αναδυομενου παραθύρου...ταπ να γίνει πρασινο.. Κάνε το ίδιο αν εχεις messenger” eisai αρχοντας ευχαριστω πολυ
-
Ερωτηση στο redmi note 1w στο messager του fb τώρα που έβαλα την 4.4.2 όταν κάνω chat με κάποιον δεν μου βγάζει την εικόνα της επαφής στην αρχική οθόνη αλλά μόνο σαν ειδοποίηση και όταν την πατάω δεν μου την ανοίγει καθόλου πρέπει να πάω στην εφαρμογή για να διαβάσω το μήνυμα
-
καλησπερα και απο εμενα εβαλα τελικα αυτην Redmi Note 3G/WCDMA => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.4.3.zip (V6 Developer - Root - TWRP Recovery) απλος παρατηρησα τα εξης στο κουμπι με τις 3 γραμουλες μου εβγαζε τις ρυθμισεις και τον καιρο απο την google ενω τωρα μονο να σβηνω τις εφαρμογες που τρεχουν και δευτερον εκδοση MIUI 5.4.3 DEVELOPER ΔΕΝ επρεπε να γραφει V6 ? κατα τα αλλα ολα δουλευουν ρολοι
-
xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.4.3 teλικα απο αυτους που εβαλαν και χρησιμοποιουν αυτη την ρομ υπαρχει καποιο μπακ η ολα δουλευουν κανονικα
-
τελικα δεν θα την κρατησω διοτι την μια καρτα sim δεν την ανοιγει καθολου οταν βγει καινουρια ρομ πιστευω να λειτουργισει σωστα μιλαω παντα για την 4.4.2 σε redmi note 3g
-
καλημερα και καλη εβδομαδα [GTV-5.3.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM 4,4,2 την εχω περασει ολα φαινωνται ενταξυ μονο ο πλοηγος πλεον εξαφανησε τους φακελους σελιδοδεικτες απο τον χρομ και καπου καπου μου βγαζει αυτο (Δυστυχος η σδιαδικασια com.android.phone εχει σταματησει -ΑναφοραMIUI- ΟΚ ) αυτο δεν ξερω τι ειναι καποιος να με διαφοτησει
-
καλημερα και καλη εβδομαδα καποιος που εβαλε την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.3.20.zip στο redmi note πως παει δουλευουν ολα κανονικα
-
καλησπερα καμια αναβαθμηση για το redmi note 3G φενεται στον οριζοντα ???
-
Με τον φορτιστή του redmi note 3g μου λέει 1410 Μαξ ενώ όταν βάζω ένα φορτιστή από νοκια μου δείχνει 1480
-
καλησπερα μια ερωτηση με αυτην την ρομ Stable40-GTV-5.2.10 για ρεντμι νοτ 1w τα δεδομενα σας δουλευουν σε ολες τις εφαρμογεςδιοτι παρατρηρησα οτι δεν με δουλεθει τιποτα με τα δεδομενα
-
τελικα αυτη η ρομ xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable40-GTV-5.2.10.zip κανει πολυ κακη διαχηρηση της μπαταρια σε ρεντμι νοτ ουτε μερα δεν με βγαζει πλεον και βλεπω οτι ειναι λιγο αργο πλεον
-
τι σημενει οτι εχω τετοια συσκευη developer εκδοση redmi note 1w
-
αυτη ρομ τι λεει παιδια xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable40-GTV-5.2.10.zip
-
tempered glass
ΜήνυμαΒάλτο κάτω από την βρύση τίναξε τις σταγόνες και βάλτο πάνω στην οθόνη θα κόλληση σίγουρα
-
καλημερα που ψηφιζουμε?
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από georgegamma: “Έχω το Redmi Note 3G και αν και το έχω ξαναναφέρει δεν πήρα απάντηση γι'αυτό επανέρχομαι με την ίδια ερώτηση: Γιατί η πυξίδα χάνει συνέχεια το καλιμπράρισμά της και συνεπώς δεν δουλεύει και το GPS? Δεν είναι θέμα ROM φαντάζομαι γιατί μου το εμφανίζει εδώ και καιρό και με παλαιότερες εκδόσεις ROM.” Θα το τσεκαρω λίγο ααργότερα στο note 3g και θα σου πω εαν έχω και εγω το ίδιο θέμα.” συγνωμη η GTV-5-1-30 για redmi note 3g που υπαρχει και δεν μπορ…
-
καλησπερα μετα απο 2 μερες που εβαλα την GTV-5.1.18 εχω παρατηρησει καλυτερη διαχηρηση της μπαταριας και φυσικα της ραμ
-
καλησπερα και παλι τα mp3 τα παιρνει κανονηκα σαν ηχο κλησεις και στην αφιπνηση μια αλλη ερωτηση την κιτκατ στο ρεντμινοτ 3g θα μπει?
-
θα εγκαταστησω το βραδυ την ρομ και θα σας πω