Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Μετέφερα τον ήχο (και σε wav αλλά και σε MP3) μέσα στο system/audio/ringtones και όταν μέσα από τις ρυθμίσεις ανοίξω για να επιλέξω ήχο, στην λίστα δεν φαίνονται οι ήχοι που τοποθέτησα στον φάκελλο των ringtones.
    Μήπως πείραξαν τίποτα και δεν δέχεται ήχους που δεν είναι sign από XIAOMI;

Αφού τελειώσεις με την προσθήκη ήχων στο system/audio/ringtones, βάζοντας οπωσδήποτε και ένα ogg δικό σου κάνε επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε.
    Έτσι θα καλύψεις όλες τις περιπτώσεις. Γιατί εκεί, μάλλον μόνο ogg δέχεται.

Αυτό πήγα να γράψω και με πρόλαβες. Μήπως δεν δέχεται άλλα εκτός ogg. Αλλά γιατί το έκαναν αυτό. Πριν δέχονταν και wav και mp3. Θα δω. Αν ισχύει όμως το θεωρώ λάθος επιλογή τους.
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • πέταξα ένα mp3 χύμα στο κινητό
    ρυθμίσεις=>Ήχος=>Ήχος κλήσης=>Άλλα=>Μουσική=το επιλέγω
    πριν έκανα
    Μουσική=>Τοπικό=>παρατεταμένα το αριστερό αφής>Ανά διάρκεια (να μην είναι επιλεγμένο)
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H tora33 έγραψε:

πέταξα ένα mp3 χύμα στο κινητό
    πριν έκανα
    Μουσική=>Τοπικό=>παρατεταμένα το αριστερό αφής>Ανά διάρκεια (να μην είναι επιλεγμένο)

Σε ΝΟΤΕ 3g?
  • Διαφήμιση
  • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Σε ΝΟΤΕ 3g?

πιστεύω σε όλες τις miui v5 και 6 , το δοκίμασες ?
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Μέχρι τώρα αποτελέσματα από την νέα ρομ GTV-5.1.18 για το Note 3G
    1. Μετά από πλήρες wipe με το ζιπάκι που φτιάχτηκε γι αυτό και κατεθείαν εγκατάσταση της ρομ (όλα μέσα από το recovery) έγινε καθαρή εγκατάσταση, αλλά δεν εγκαταστάθηκαν οι έξτρα εφαρμογές, όπως authenricator, swiftkey κλπ. Το ίδιο είχε γίνει και με την προηγούμενη stable 38. Οι εφαρμογές εγκαταστάθηκαν όταν την ξαναπέρασα αλλά μέσα από τον updater.
    2. Δεν δέχεται ringtons δικά μου, ούτε σε mp3 ούτε σε wav. Όταν τα επιλέγω μέσα από τους ήχους/άλλο, στο μενού των ρυθμίσεων εμφανίζει "Λειτουργία σίγασης".
    Μετέφερα τον ήχο (και σε μορφή wav αλλά και σε MP3) μέσα στο system/media/audio/ringtones για να το επιλέγω κατευθείαν μέσα από το μενού των ringtones του τηλεφώνου και όταν μέσα από τις ρυθμίσεις άνοιξα για να επιλέξω ήχο, στην λίστα δεν φαίνονταν οι ήχοι. Στην 4.11.14 αυτό γίνονταν.
    Μήπως πείραξαν τίποτα και δεν δέχεται ήχους που δεν είναι sign από XIAOMI;

Τελικά αποτελέσματα :)
    Μιλάω πάντα για το δικό μου NOTE 3G μετά από καθαρή εγκατάσταση της τελευταίας ρομ, γιατί με την 4.11.14 δεν υπήρχε πρόβλημα.
    Δεν δέχεται επιλογή ήχου κλήσης ή ειδοποίησης από εξωτερικό φάκελο παρά μόνο αν τον βάλω μέσα στον αντίστοιχο φάκελο που έχει τα εκ του συστήματος ringtones και notifications (system/media/audio/ringtones, system/media/audio/notifications).

Επίσης δεν δέχεται ακόμα και εάν επιλέξεις ήχο μέσα από τους παραπάνω φακέλους συστήματος αλλά μέσω του κουμπιού 'ΆΛΛΟ".
    Συμπέρασμα κάτι πείραξαν οι Κινέζοι (εκτός αν το κάνει μόνο σε μένα) και επιλέγει μόνο ότι φαίνεται στο μενού "Τοπικά" και όχι με το "ΑΛΛΟ"
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().

• Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H tora33 έγραψε:

πριν έκανα

Σε ΝΟΤΕ 3g?

Θα κάνω και εγώ δοκιμή στο Note 3G και θα σας πω τι γίνεται !
  • θα εγκαταστησω το βραδυ την ρομ και θα σας πω
  • Διαφήμιση
  • Ο/H takisfrag έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H tora33 έγραψε:

πριν έκανα

Σε ΝΟΤΕ 3g?

Λοιπόν έστειλα τέσσερα τραγούδια mp3 απο το mi3 στο note 3G και τα έβαλα όλα για δοκιμή ώς ήχο κλήσης όλα δούλεψαν κανονικά .
  • Ο/H spiv4kl έγραψε:

Ο/H takisfrag έγραψε:

Ο/H takisfrag έγραψε:

Καλησπέρα στην παρέα μόλις πέρασα και εγώ την 5.1.16 και όλα καλά!!!

Μάλλον κάτι εντοπισα που δεν μου το έκανε πριν στο κέντρο ασφαλείας >καθαρισμός εκεί έχω θέμα παραθέτω φώτο

Ακριβώς το ίδιο κάνει και μένα στην 5.1.16

Το επιβεβαιωνω και εγω..αν και νομιζω οτι τον καθαρισμο τον κανει απλα στο τελος κολλαει..
  • Ο/H takisfrag έγραψε:

Ο/H takisfrag έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H tora33 έγραψε:

πριν έκανα

Σε ΝΟΤΕ 3g?

Λοιπόν έστειλα τέσσερα τραγούδια mp3 απο το mi3 στο note 3G και τα έβαλα όλα για δοκιμή ώς ήχο κλήσης όλα δούλεψαν κανονικά .

Και σε μένα δουλεύει κανονικά. Δουλεύει και το Dual Sim Ringtone!

Πως μπορώ να αλλάξω την προεπιλεγμένη Sim για Data Connection?
    Μου έχει προεπιλεγμένη την SIM2 και θέλω να έχω την SIM1. Θέλω να το αλλάξω πριν ενεργοποιήσω τα Data, διότι δυο φορές την πάτησα και η Wind χρεώνη 1€ το 24ωρο.
    Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην sso ().

• Ένα ακόμη θέμα που εντόπισα αφορά στην ρύθμιση της έντασης του bluetooth. Οποιαδήποτε εφαρμογή και να χρησιμοποιώ όταν χρησιμοποιώ τα κουμπιά ρύθμισης έντασης δεν αλλάζει η ένταση, παρότι εμφανίζεται η εικόνα με τον δείκτη να αυξομειώνεται. Το ίδιο κάνει και όταν πάω στις ρυθμίσεις συστήματος και ανεβοκατεβάζω την ένταση του bluetooth. Τό έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος;
  • Διαφήμιση
  • καλησπερα και παλι τα mp3 τα παιρνει κανονηκα σαν ηχο κλησεις και στην αφιπνηση

μια αλλη ερωτηση την κιτκατ στο ρεντμινοτ 3g θα μπει?