Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 82.
-
Τότε ένα ακόμα ευχαριστώ στα παιδιά αν και ήδη έχω πει πολλά στα παιδιά για τις άρτιες Roms που μας προσφέρουν
-
Παράθεση από amavroudis: “Format data με το κατάλληλο twrp. Έχεις το τελευταίο; Τι είναι το Format Data ? Είναι η διαδικασία που κάνουμε μέσα από το TWRP προκειμένου να αφαιρέσουμε την κρυπτογράφηση των δεδομένων που έχει εμφανιστεί με το android 6 - Marshmallow. Κλικ για περισσότερες πληροφορίες. Τι είναι το Format Data ? Είναι η διαδικασία που κάνουμε μέσα από το TWRP προκειμένου να αφαιρέσουμε την κρυπτογράφηση των δεδομένων που έχει εμφανιστεί με το android 6 - Marshmallow/ Με την έκδοση 6 -…
-
Συζήτηση για το Mi 10 Pro
ΜήνυμαΑνακάλυψα ίσως ένα bug που θα ήθελα να το αναφέρω. Έχω βάλει 2 SIM μια εκ των οποίων είναι της Vodafone (η άλλη Cosmote). Όταν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Dual 4G η αναγνώριση κλήσης της Vodafone δεν δουλεύει είτε την έχεις ως πρώτη είτε ως δεύτερη SIM. Μόλις απενεργοποιηθεί η επιλογή Dual 4G έχει αναγνώριση κλήσεως κανονικά.....η Cosmote δουλεύει κανονικά με αναγνώριση είτε ως πρώτη SIM είτε ως δεύτερη δεν ξέρω εάν είναι θέμα της Vodafone του τηλεφώνου ή της XTRV.
-
Λειτουργεί αλλά όταν μου.ερχεται εισερχόμενη κλήση ανοίγει ο default και επίσης στην δεύτερη sim δεν έχω αναγνώριση κλήσης και υπέθεσα ότι ίσως φταίει ο caller
-
Στην XTRV πως μπορώ να χρησιμοποιώ τον caller της google αντί για τον caller της Xiaomi που ήδη είναι εγκατεστημένος;
-
ΜήνυμαΜετά από αρκετή προσπάθεια έβαλα την XTRV 12.0.3.0 έχω πλέον δύο sims στο τηλέφωνο και όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν πως ενώ είχα βάλει την ROM στο κινητό μέσω USB C όταν έμπαινα στο TWRP δεν την έβρισκα εκεί και αναγκάστηκα να την περάσω μέσω εντολών adb. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Octaviastikos για το tray sim που μου έδωσε και για το link της TWRP που έδωσε σε παραπάνω post. Θα ήταν χρήσιμο εάν κάποιος μπορεί να ανεβάσει τα βήματα που ακολουθούμε μέσα στ…
-
Επιτέλους σήμερα πέρασα στο Mi 10 pro την XTRV 12.0.3. Γιατί αν και είχα αντιγράψει την rom μέσα στο κινητό μόλις έμπαινα στην TWRP και μετά το format Data όταν πήγαινα να την κάνω install δεν την έβρισκα μέσα και αναγκαστικά να την περάσω χειροκίνητο μέσα από εντολή adb? Συγχαρητήρια στα παιδιά η XTRV άψογη τώρα επιτέλους έχω dual sim και το τηλέφωνο είναι όπως θα έπρεπε να ειναι Τώρα θα μου έρχονται αναβαθμίσεις OTA κανονικά ή θα πρέπει να φλασαρω κάθε νέα έκδοση;
-
ΜήνυμαΟι νυχτερινές φωτογραφίες με το miui 12 είναι ένα μαύρο χάλι
-
έχω το Mi 10 Pro και το έχω ξεκλειδώσει είναι στην official miui 12.0.1.0 και θέλω να φλασάρω στην XTRV για να έχω dual sim μιας και αγόρασα dual sim tray ποια TWRP πρέπει να χρησιμοποιήσω και απο που θα την κατεβάσω;
-
Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να αγοράσω το mi 10 και θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται να περάσουμε την MI10_V12.0.1.0.QJBCNXM_v12-10 (Umi); το τηλέφωνο είναι μόνο single sim από ότι έχω διαβάσει δεν υπάρχει περίπτωση χρήσης δεύτερης sim έστω και ως esim?
-
Να ξαναπεράσω την official
-
εμείς που μπήκαμε στην 11.05 stable η επόμενη αναβάθμιση θα έρθει OTA ???
-
Εχθες πέρασα σε mi 9t pro την τελευταία ελληνική stable σήμερα που το δοκιμάζω με 13% υπόλοιπο μπαταρίας έχω 9 ώρες οθόνη έχω μείνει άφωνος ποτέ και σε κανένα τηλέφωνο που είχα δεν είδα τέτοια αποτελέσματα. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ!!!! Κάνετε άψογη δουλειά
-
Σας ευχαριστώ έκανα φορμάτ και όλα πήγαν καλά τώρα έχω την ελληνική xtrv stable τέλεια να είσαστε καλά για όσα προσφέρετε .
-
Ξανά; Πως; Δεν βρίσκω πλέον την rom μέσα στο τηλέφωνο