Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 749.
-
Μάλλον βρήκα και γω τον λόγο που πέφτει έτσι ή μπαταρία. Χωρίς να έχω δουλέψει το viber έχει τρελή κατανάλωση.2b929ca7a528b273f6a0369701522563.jpgb6d071df4aea4b7d98ad3568c6ebfaae.jpgceb71dadd3d884bae3d954c9190d54dd.jpg Επίσης εκεί στο viber που λέει ότι το wifi δουλευει 7ωρες και 26 λεπτά τι εννοεί? Φορτισμένο πλήρως στις 6 το πρωι μετά από πλήρης αποφόρτιση και βλέπετε ποσοστό μπαταρίας. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά εχθες έκανα όλα τα wipe και δεν άφησα ούτε το λειτουργικό στη συσκευή. Μετά φλασαρα την 5.12.24 το φορτισα πλήρως το πρωί και αυτή την στιγμή έχω χάσει με ελάχιστη χρήση 16%. Δηλαδή έχω τώρα 84%. Θα δω και τις επόμενες δύο τρεις μέρες τι συμπεριφορά θα έχει. Αλλιώς κάτι δεν πάει καλά! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από GnF: “Επειδή και εμένα μετά την προηγούμενη μου χάλασε την μπαταρία και είχα προβλήματα ακόμα και με αυτή το πρώτο που έκανα είναι καθαρή εγκατάσταση. Δεν έχω κανένα πρόβλημα πλέων. Κάνε μια καθαρή εγκατάσταση και αστο 2-3 μέρες να φτιάξει το καλιμπραρισμα στην μπαταρία Sent from my Mi-4c ” Να επιλεξω ολα τα wipes δηλαδη? Ακομα και το wipe sd card?
-
Παράθεση από tsimitsangaz: “Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από tsimitsangaz: “ναι σου το προτείνω, αλλιώς θα έχεις προβλήματα και εφόσον έχεις μπει σε αυτό το παιχνίδι με τις dev roms πιθανόν να έχεις cloud saved ta software σου απο το miui Backup για restore. η stable είναι κοντά να ξέρεις και to mi4c σφυρίζει. ” Βασικα αν ειναι να μπω στην διαδικασια του factory reset θα προτιμησω να μην επαναφερω κανενα backup και να ασχοληθω κανα δυωρο να τα κανω ολα χειροκινητα απο την αρχη. Οταν λες η sta…
-
Παράθεση από tsimitsangaz: “ναι σου το προτείνω, αλλιώς θα έχεις προβλήματα και εφόσον έχεις μπει σε αυτό το παιχνίδι με τις dev roms πιθανόν να έχεις cloud saved ta software σου απο το miui Backup για restore. η stable είναι κοντά να ξέρεις και to mi4c σφυρίζει. ” Βασικα αν ειναι να μπω στην διαδικασια του factory reset θα προτιμησω να μην επαναφερω κανενα backup και να ασχοληθω κανα δυωρο να τα κανω ολα χειροκινητα απο την αρχη. Οταν λες η stable ειναι κοντα εννοεις πως οι διαφορες ειναι ελαχι…
-
Παράθεση από tsimitsangaz: “@ Παράθεση από baiosss: “Η γενικα τα Mi4c δεν εχουν καλες αυτονομιες σαν συσκευες η το δικο μου εχει καποιο προβλημα σε αυτο το κομματι. Πραγματικα δεν δικαιολογειται 3080mAH μπαταρια και να χανει τοσο γρηγορα ενω ακριβως η ιδια μπαταρια στο mi4 κρατουσε ανετα 4ωρες οθονη με τις ιδιες ρυθμισεις στην συσκευη! Απο την μια λεω οτι φοραει lollipop και γενικα οι Lollipop δεν ειναι και η καλυτερη εκδοση android για συσκευες ολων των εταιριων, απο την αλλη λεω οτι σε συγκρισ…
-
Η γενικα τα Mi4c δεν εχουν καλες αυτονομιες σαν συσκευες η το δικο μου εχει καποιο προβλημα σε αυτο το κομματι. Πραγματικα δεν δικαιολογειται 3080mAH μπαταρια και να χανει τοσο γρηγορα ενω ακριβως η ιδια μπαταρια στο mi4 κρατουσε ανετα 4ωρες οθονη με τις ιδιες ρυθμισεις στην συσκευη! Απο την μια λεω οτι φοραει lollipop και γενικα οι Lollipop δεν ειναι και η καλυτερη εκδοση android για συσκευες ολων των εταιριων, απο την αλλη λεω οτι σε συγκριση με το mi4, το mi4c εχει snap 808 που ισως να ειναι …
-
Ευχαριστούσε πολύ! Πολλή καλή μέχρι στιγμής με μια πρώτη μάτια. Επέστρεψε και ή γραμματοσειρά στις ρυθμίσεις και ο καιρός δουλεύει άψογα!!! Μόνο από αυτονομία μένει να δούμε πως τα πάει. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 username baiosss
-
Παράθεση από paulpap01: “Καλησπέρα, Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Όπως πάντα είμαι από τους ανυπόμονους, έτσι και σήμερα κατέβασα από Xiaomi.EU μόλις έγινε διαθέσιμη η Rom για το Mi4c, και μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής φαίνεται να συμπεριφέρεται άψογα (Θυμίζει σε σταθερότητα 5.12.10 !!) Λύθηκαν τα θέματα με τον καιρό και το Widget Λύθηκε το πρόβλημα με τα κινέζικα στο Deep Clean Επανήλθε το Daily Lock Screen Το μόνο θεματάκι που έχει σε εμένα τουλάχιστον είναι ότι στο πρόγραμμα το…
-
Υπαρχει καποιος που να εχει την 5.11.26 για να την κατεβασω? Το link της δε δουλευει στο αντιστοιχο νημα.
-
Παράθεση από K4rMa: “Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από Nikos572: “Παράθεση από baiosss: “Υπάρχουν και καλύτερες προηγουμενες roms εκτός της 5.12.10 για mi4c? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από τις τελευταίες 4-5 developer που έχω δοκιμάσει η 5.12.10 ήταν η καλύτερη ” Ή 5.11.26 τι λέει που αναφέρουν μερικοί? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πολύ πολύ πολύ καλή... δε εχω μπει ακομα σε RΟΜ του Δεκεμβριου...μπαταρια κανονικά.. gps αμεσως.. ουτε 1 error/bug…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikos572: “Παράθεση από baiosss: “Υπάρχουν και καλύτερες προηγουμενες roms εκτός της 5.12.10 για mi4c? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από τις τελευταίες 4-5 developer που έχω δοκιμάσει η 5.12.10 ήταν η καλύτερη” Ή 5.11.26 τι λέει που αναφέρουν μερικοί? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από tsimitsangaz: “Παράθεση από baiosss: “Υπάρχουν και καλύτερες προηγουμενες roms εκτός της 5.12.10 για mi4c? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τις εχω δοκιμασει ολες μεχρι και eu, stable , smiui , Cm12.1 και προς το παρον εμεινα στην GTV-5.12.17 θελει ακομα λιγο δουλιτσα αλλα ειμαστε οκ για τωρα . περιμενε και θα δεις !! ειναι νωρις ” H 5.12.17 με απογοητευσε στο θεμα της καταναλωσης της μπαταριας (οχι μονο εμενα) τα αλλα μικροπροβληματακια τα προσπερναω γιατι δεν μ…
-
Υπάρχουν και καλύτερες προηγουμενες roms εκτός της 5.12.10 για mi4c? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
H 6αρα εκδοση android για mi4c εχει ακουστει ποτε θα παιξει? Καπου προς καλοκαιρι του 16 να υπολογιζουμε?
-
Τελικα και γω γυρισα στην προηγουμενη εκδοση για λογους αυτονομιας κυριως. Θα δουμε βεβαια και σε αυτην αν ηταν καλυτερη η αυτονομια της συσκευης μιας και δεν προλαβα να την δουλεψω ουτε δυο μερες. Τα υπολοιπα μικροπροβληματακια οπως ο καιρος δεν με ενδιεφεραν και τοσο.
-
Παντως και γω πιστευω πως η καταναλωση της μπαταριας δεν ειναι φυσιολογικη στο mi4c. Ελπιζω να διορθωθει οσο γινεται στην επομενη η επομενες dev roms. Μην ξεχναμε βεβαια οτι φοραμε και lollipop εμεις που δεν νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο στον τομεα αυτο.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από baiosss: “Πρέπει να ξαναπεραστει ή Ρομ δηλαδή πριν βάλουμε το fix? ” Οχι αν έχεις βάλει ήδη την rom πέρνα απλά το fix ” Οταν λεμε widget εννουμε την διαδικασια που χρειαζεται να βαλουμε ενα μεγαλο εικονιδιο μιας εφαρμογης στην αρχικη οθονη η απλα μιλαμε για το εικονιδιακι του καιρου? Γιατι οντως με το fixακι ακομα και το εικονιδιακι της εφαρογης καιρου δεν δειχνει θερμοκρασια.
-
Πρέπει να ξαναπεραστει ή Ρομ δηλαδή πριν βάλουμε το fix? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk