Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 113.

• παιδια καλημέρα. Ψήνομαι και εγω να βαλω τη συγκεκριμένη ρομ στο red mi3 μου. Οσοι την δοκιμάσατε ποιες είναι οι εντυπώσεις σας? Επίσης είδα ότι υπάρχει και ενα αρχείο με built fix αυτό πότε το εγκαθιστω?

• RE:

cal - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Boubikos: “Παράθεση από movieland: “Μία ερώτηση και από εμένα στο Mi 4C στα μηνύματα sms όταν τα βλέπω όλα μου βγάζει όνομα, αν πατήσω να ανοίξει το μήνυμα επάνω αριστερά δείχνει τον αριθμό του κινητού και όχι την επαφή, συμβαίνει και σε εσάς αυτό? ” Και σε εμένα γίνετε αυτό που λες όπως γινόταν και στην 7,5 δεν ξέρω πώς μπορώ να το διορθώσω αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο fix γιατί είχα ψάξει και πιο παλιά αλλά δεν βρήκα κάτι” Άνοιξε την εφαρμογή number fixer και πρόσθεσε σε όλου…

• Παράθεση από tsamige: “Δυο παρατηρήσεις για την καινούργια stable 8.. 1.) Όσον αφορά την μπαταριά μια χαρά τα πράγματα.Τουλάχιστον για μένα.. 2.) Χαλιά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πλέον τα προφίλ εξοικονόμησης ενέργειας στην μπαταριά.. 3.)οι διακόπτες στην γραμμή εργασιών προσωπικά δεν με βολεύουν και γενικώς όλη η αλλαγή μου θυμίζει μενού MEIZU 4.)η χρήση μονού η διπλού μικροφώνου για τον θόρυβο ( επειδή είχε αναφερθεί ) δεν υπάρχει πια νομίζω.. 5.)η εμφανίσει στο gallery δεν με ενθουσίασε ιδια…

• Redmi 3 Battery Drain

cal - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Αν δεν είσαι σίγουρος πες μας να σου ανεβασουμε link Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi 3 Battery Drain

Μήνυμα

Από twrp κάνεις wipe στα dalvic, catch και το data επιστρέψεις πίσω πας στο install επιλεγεις τη ρομ που κατεβάσει και κανείς install και reboot Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi 3 Battery Drain

Μήνυμα

εγω εχω τη τελευταια stable κανει πολυ καλη διαχείριση της μπαταριας

• Redmi 3 Battery Drain

Μήνυμα

απόσο διάβασα αναφέρεις ότι αφήνεις το κινητο να κλείσει απο μπαταρια και μετα το ξανα φορτίζεις φούλ. Αυτό πρακτικά καταστρέφει τα κελια της μπαταρίας και μικραίνει η διάρκεια ζωής της. Καλό είναι να το αφήνεις να ξεφορτίζει μέχρι 20 % και μετα να το φορτίζεις. Οι συπληρωματικές φορτίσεις δεν κανουν κακο στις μπαταρίες λιθίου αλλά καλό. Η πλήρης αποφόρτιση καλο είναι να γίνεται μια φορά το δίμηνο ώστε να γίνεται καλιμπραρισμα της μπαταρίας και να σου δείχνει πιο σωστά στατιστικά.

• Και Ορεστιάδα μία από τα ίδια σε redmi 3 Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• πηγαινε στα διακαιωματα και δες αν στις εφαρμογες που θες να λαμβανεις ειδοποιήσεις ειναι ενεργοποιημένη η αυτόματη έναρξη. Δευτερον απενεργοποίησε τον μανατζερ των δικαιωματων ώστε να μη σου μπλοκαρει τις ειδοποιήσεις απο κάποιες εφαρμογες και τρίτων ελεγξε αν ειναι ενεργοποιημένα τα αναδυώμενα παράθυρα. Οτι άλλο θες ρώτα

• Παράθεση από leontatos: “ευχαριστω φιλε @pechr για την απαντηση!!ειδα σε ενα ποστ σου οτι δοκιμασες την 7.5.1 σε ενα redmi3,εγω για λιγες ωρες που την δοκιμασα μου φανηκε γρηγορη καταναλωση μπαταριας,μηπως βιαστηκα να την κρινω;;;τωρα εχω την dev 6.7.21 tou gkalen,α ξιζει να την δοκιμασω την 7.5.1;;ειναι σφαιρα αυτη που εχω βεβαια και πολυ καλη σε μπαταρια!!! ” Εγω που εγκατεστησα την 7.5.1 την πρωτη φορα ειχε καποια κολληματακια και δεν εκανε αρκετα καλη διαχειριση της μπαταριας. Την ξαναπερασα…

• σκέψεις για redmi 3

Μήνυμα

υπαρχουν αρκετα κινεζικα αξιοπιστα μαγαζια. Μπορείς να δεις ομως και το redmi 3 pro ή το redmi 3 X τα οποια έχουν 5 οθόνη και είναι λιγο πιο βελτιωμένα. Η τιμη του λογικα δεν εχει μεγαλη διαφορα απο το κανονικο κανα 30 ευρω πιστευω

• σκέψεις για redmi 3

Μήνυμα

Καλησπέρα φίλε μου. Ως κάτοχος redmi3 μπορω να σου πω ότι είμαι απολυτα ικανοποιημένος και με το παραπάνω. Εγω το πηρα απο σκρουτζομαγαζο και το πληρωσα 200 ευρω αλλα το είχα άμεσα. Τα πλεονεκτήματα απο κινα είναι ότι μπορείς να τους μπεις να σου βαλουν συγκεκριμενη ρομ και να είναι σχεδον έτοιμο οταν θα έρθει ελλαδα ώστε να του βαλεις και ελληνικα. Στη κοινότητα μας υπάρχουν παρα πολλοι κατατοπιστικοι οδηγοι και ολα τα παιδια βοηθάνε οποτε μπορουν. Τωρα να σου δωσω μια εικονα για το κινητο. Με …

• Το πρόβλημα λύθηκε και ολα τρέχουν ρολόι Ευχαριστω πολυ παιδια για τη βοηθεια

• Δεν το βλεπει το mi unlock

• Δε μπορω αυτο προσπαθουσα να κανω. Αυτο που κανει ειναι να κανει μια δωνηση να παει να ανοιξει η οθονη και να κλεινει. Δυο φορες το κανει αυτο και τιποτα. Οτι και να προσπαθω κανει το ιδιο

• Παιδια μόλις τώρα προσπάθησα να κανω αλλαγη στη rom απο την τελευταια ελληνικη dev στην τελευταια stable εκανα reboot σε recovery πηγα εκανα wipe catch dalvic και data και ξαναγυρισα και πατησα install εκανε ολη τη διαδικασια με ρωτησε και αν θελω να εγκαταστησω τον superuser και ειπα ναι και οταν πατησα για reboot το κινητο κανει μια δονηση φαινεται για λιγο το εικονιδιο του mi και κλεινει. Αυτο το κανει δυο φορες συνεχομενα. ειτε προσπαθω να το βαλω σε fastboot ειτε σε recovery μου κανει το ιδ…

• Η stable ειναι root? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδια λεω να γυρισω σε stable εκδοση. Αν το κανω θα πρεπει να κανω wipe dalvic catch ή χρειάζεται και data? Θα πρεπει να εγκαταστησω καποια official πρωτα και μετα την ελληνικη stable? Τωρα εχω την 6.7.21 dev Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα πας στις ρυθμίσεις εκει που λεει fonts και θα ψαξεις και θα κατεβασεις της helvatical. Την ειχα δοκιμασει και το διόρθωνε το θεμα Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ παιδια Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk