Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 304.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΝα καταθέσω την εμπειρία μου απο το συγκεκριμένο ρολόι.Το είχα αγοράσει πέρισυ τον Ιούνιο 2017 (Geekbying).Επειδή δεν με κάλυπτε σαν δρομέα,το έδωσα σε κολλητό μου φίλο που του άρεσε πάρα πολύ.Εγώ το είχα μερικούς μήνες.Απο τον πρώτο καιρό έκανε κόλπα με την φόρτιση και σε μένα(μια-δυό φορές) και στον φίλο μου.Δεν φόρτιζε με τον φορτιστή του,σε σημείο που αγόρασα κι άλλον στο λίγο διάστημα που το είχα.Κι εγώ και ο φίλος μου έπειτα το προσέχαμε πάρα πολύ.καθαρισμό επαφών με τον ενδεδειγμένο απο τ…
-
προσπαθώ να ξαναπεράσω την updated Ελληνικό firmware 1.3.0.8.Eχω το mifit app απο το play store αναβαθμισμένο.Κάνω κανονικά την διαδικασία με το gadgetbridge,το περνάει αλλά κολλάει το miband κολάει στην οθόνη σύζευξης.Όταν ανοίγω το mifitapp κάνει αυτόματα ενημέρωση υλικολογισμικού και ξανά όλα κινέζικα.Τι στο καλό φταίει!!! update 1:Προσπαθώ να ξαναπεράσω το Ελληνικό firmware και τώρα δεν συνδέεται με τίποτα το gadgetbridge με το miband...οτι να ναι... update 2:Μπορεί κάποιος να βοηθήσει να πε…
-
@amavroudis Όχι,το είχε περάσει με την εφαρμογή από το play store.
-
Παράθεση από amavroudis: “Ναι, βγήκε νέο firmware και νέα mi fit app... ” Εχει γίνει update του firmware στην πρώτη σελίδα και ακολουθώ την διαδικασία?Έχω την τελευταία έκδοση του mifit app
-
Ειχα περάσει τα Ελληνικά στο miband 3 της συζύγου κ;ι ήταν όλα οκ.Εκανε πριν λίγο ένα update και έγιναν πάλι όλα κινέζικα.Πρεπει να ξαναπεράσω τα Ελληνικά από την αρχή?
-
@EvangeliaK 30 euro κοστίζουν.Μαλλον για Belgium registered προσανατολιζομαι,απλά έλεγα priority για να έρθουν πιο γρήγορα.Οπως καταλαβαίνεις όμως η EU express δεν συμφέρει καθόλου στην εν λόγω αγορά,για αυτό ρωτάω για την priority direct mail. Στο bangood είναι κορυφαία μέθοδος γιατί από κει ψωνίζω αρκετά,αλλά στο Gearbest έχει φοβηθεί το μάτι μου παλιότερα και την συγκεκριμένη μέθοδο πρώτη φορά την βλέπω σαν επιλογή εδώ.Προφανως έχει διάφορες με το bangood και αυτές θέλω να εντοπισω.Μην έρθουν…
-
Καλησπέρα παιδιά.Απο την στιγμή που πέρασα το Ελληνικό firmware στο miband 3 της συζύγου δεν μπορώ με τίποτα να το συνδέσω με το mifit.Μου λέει bluetooth ανενεργό.Είναι πλήρως φορτισμένο,μη συνδεδεμένο με άλλη συσκευή και επανεκκίνησα bluetooth και τηλεφωνο. edit:Έκανα κατάργηση σύζευξης,ξανά σύζευξη και το είδε.ολα οκ..
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood Την Διεύθυνσή της (URL): Online Shopping for Cool Gadgets, RC Quadcopter, 3D Printer at Banggood Tι ακριβώς αγοράσατε: [Qualcomm Certified BlitzWolf® BW-S5 QC3.0 18W USB Charger EU Adapter With Power3S Tech Sale - Banggood.com και BlitzWolf® AmpCore Turbo BW-TC9 3A Braided Durable USB 3.0 to Type-C Charging Data Cable 3.33ft/1m Sale - Banggood.com Την ημερομηνία αγοράς: 01/05/2018 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 14 ημέρες (priority direct mail) Την αξιο…
-
Θέλω να παραγγείλω απο bangood 2 μάσκες και εφεδρικά φίλτρα (organic vapors μια για μένα και μία για φίλο) για να τις χρησιμοποιούμε για βάψιμο κυρίως(έχω αρκετά το επόμενο διάστημα χαχα).Η ερώτηση μου είναι:Θα τις παραγγείλω με priority direct.Υπάρχει περίπτωση τελωνείου λόγω μεγέθους πακέτου?Απο βάρος είναι σίγουρα μικρό.Σύνολο η τιμή γύρω στα 27 euro το πακέτο(+ έξοδα αποστολής)
-
@George Kaggelaris Μου το είπε και ο @derveni στο chat!!Έκανα ξανά επιτυχημένα το flash χωρίς την sim ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!Θα γράψω όταν έχω χρόνο αναλυτικά!!Το fingerprint συνεχίζει να είναι εξαφανισμένο.Μάλλον hardware θα είναι,αλλά το τηλ ΟΚ.Ευχαριστώ πολύ όλους σας παιδιά!!!!! Συνεχίζω εδώ για να μην ανοίγω νέο post.Οι οδηγοί κατ'αρχήν είναι ΚΟΡΥΦΗ και πολύ επεξηγηματικοί!Δεν έχω να συμπληρώσω πολλά εκτός του ότι μόλις άλαξα το καλώδιο σύνδεσης PC(usb)-MI5(type-c) όλα κύλησαν ρολόι.Τι να πώ,τόση…
-
@George Kaggelaris Έγινε τελικά το flash.Μάλλον έφταιγε καλώδιο η θύρα usb.Τι να πώ.Τώρα όμως δεν μπορώ να σετάρω το τηλέφωνο.Μου βγάζει αυτά που είπε ο @derveni.Μου λέει ''this device may be associated with existing mi account'' Δίνει 2 επιλογές activate mi account και wifi settings.Πάω να συνδεθώ στο wifi για να περάσω μετά τον κωδικό του Mi account αλλα δεν εχω πληκτρολόγιο.Δεν βγαίνει.Δοκιμάζω γιατροσόφια τώρα και θα ενημερώσω.
-
Aκολούθησα μικρότερη διαδρομή χωρίς αποτέλεσμα.Υπενθύμιση:Φοράω την τελευταία Global dev και προσπαθώ να κάνω flash την ίδια(bootloader unlocked).Ακολούθησα τον οδηγό του derveni με την πολύτιμη βοήθεια του μέσω chat αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις ενώ ξεκολλούσε το % σχετικά γρήγορα απο το 0% σε κάποια στιγμή κολλούσε είτε στο 51% είτε στο 70% σχεδόν για ώρα και εγκατέλειπα την προσπάθεια.Σε μερικές περιπτώσεις μου έβγαζε κάποια κόκκινα κινέζικα γράμματα με 2 επιλογές απο κάτω στα κινέζικα π…
-
Αυτό θα κάνω αμέσως τώρα...για να δούμε
-
Δυστυχώς αν αποσυνδέσω τώρα χωρίς να γράψει στο result:Success το τηλέφωνο δυσλειτουργεί ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ SIM!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52877/