Αυτο π ειπες ηταν τελικα το αλλαξ ακ δουλεψε. ςυχαριστω πολυ παιδια για ολα μ φτιαξατε τη μερα. Εκει π ελεγα να το πουλησω γτ με ειχε συνχισει τελικα το γουσταρα.Ο/H lallasgr έγραψε:
Δε μου λες, στην επιλογή "Εύρεση ήχων κλήσης τηλεφώνου" έχεις επιλεγμένο το Ήχος κλήσης και όχι το Προεπιλεγμένος ήχος κλήσης?
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
- Οδηγός
-
-
Καλησπέρα ομάδα.
Όσες φορές και αν προσπάθησα να περάσω την ελληνική έκδοση με τις οδηγίες και τα σχόλια που διάβασα από αυτόν τον οδηγό, στο τέλος έχω το ίδιο πρόβλημα. (Αναβάθμιση έκανα με το GadgetBridge αλλά και με το Notify & Fitness for Mi Band)
Όταν ανοίξω την εφαρμογή Mi Fit και συνδεθεί με το Band 3, μου κάνει update και γυρνά πάλι στα Κινέζικα.
Έχω το Mi Band 3 (China version) και εγκατεστημένη την Mi Fit 3.4.6 από Play Store και προσπαθώ να περάσω την 1.3.0.8.
Υπάρχει λύση? Χρειάζεται να περάσω άλλη έκδοση Mi Fit, την 3.4.4 που γράφεται πιο πάνω? -
Ο/H sportage έγραψε:
Καλησπέρα ομάδα.
Όσες φορές και αν προσπάθησα να περάσω την ελληνική έκδοση με τις οδηγίες και τα σχόλια που διάβασα από αυτόν τον οδηγό, στο τέλος έχω το ίδιο πρόβλημα. (Αναβάθμιση έκανα με το GadgetBridge αλλά και με το Notify & Fitness for Mi Band)
Όταν ανοίξω την εφαρμογή Mi Fit και συνδεθεί με το Band 3, μου κάνει update και γυρνά πάλι στα Κινέζικα.
Έχω το Mi Band 3 (China version) και εγκατεστημένη την Mi Fit 3.4.6 από Play Store και προσπαθώ να περάσω την 1.3.0.8.
Υπάρχει λύση? Χρειάζεται να περάσω άλλη έκδοση Mi Fit, την 3.4.4 που γράφεται πιο πάνω?
-
-
@gregory_gr Πέρασα την 1.3.0.8 και τα resources με την 3.4.4 του γιατρού και λειτουργούν όλα ΟΚ, εκτός από την κάτω σειρά στο καιρό αλλά δε με πολύ πειράζει.
@lallasgr, Πέρασα και την 1.5.0.2 με την 3.4.6. από το Play Store και δεν χρειάστηκε να περάσω resources για να πάρει μπρος το Mi Band 3. Στο καιρό συνεχίζει να βγάζει τα ερωτηματικά στη κάτω σειρά αλλά δεν πειράζει.
Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. -
Ο/H sportage έγραψε:
@gregory_gr Πέρασα την 1.3.0.8 και τα resources με την 3.4.4 του γιατρού και λειτουργούν όλα ΟΚ, εκτός από την κάτω σειρά στο καιρό αλλά δε με πολύ πειράζει.
@lallasgr, Πέρασα και την 1.5.0.2 με την 3.4.6. από το Play Store και δεν χρειάστηκε να περάσω resources για να πάρει μπρος το Mi Band 3. Στο καιρό συνεχίζει να βγάζει τα ερωτηματικά στη κάτω σειρά αλλά δεν πειράζει.
Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
-
Ειχα περάσει τα Ελληνικά στο miband 3 της συζύγου κ;ι ήταν όλα οκ.Εκανε πριν λίγο ένα update και έγιναν πάλι όλα κινέζικα.Πρεπει να ξαναπεράσω τα Ελληνικά από την αρχή?
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ναι, βγήκε νέο firmware και νέα mi fit app...
-
Δοκίμασες με το Mi fit του γιατρού;
-
-
Ο/H PRESEUS έγραψε:
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0