Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 222.

• εαν εχεις αδεια και εχεις ξεκλειδωσει παλιοτερα αλλη συσκευη και θες να ξεκλειδωσεις νεα συσκευη θα σου ζητησει να περιμενεις παλι 72 ωρες?

• οκ θα ενημερωσω ,αλλα φοβαμαι λιγο ολη τη διαδικασια γιατι στο kenzo μου ειχε περασει την ελληνικη ενας φιλος και τωρα θα το κανω μονος και εχω λιγο αγχος μη κανω καμια πατατα και καταστρεψω το mi6 ακομα δεν το πηραμε!!!

• ευχαριστω πολυ @derveni

• παιδια καλημερα για ξεκλειδωμα bootloader κανω κανονικα με miui9 global stable που εχω τωρα ? και περναω ελληνικη ρομ οπως λεει ο οδηγος ?πρπει να προσεξω κατι ? ευχαριστω

• καλημερα παιδια,ξεκλειδωνω bootloader με global που εχω τωρα ή πρπει να περασω αλλη ρομ? Πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερα στο φλασαρισμα της ελληνικης?

• αναβαθμιση miui 9

kostatos - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Ναι για επίσημη global stable αναφερομαι @George Kaggelaris, ναι και εγώ νομίζω ότι πρέπει να πάω σε ελληνική!!

• αναβαθμιση miui 9

Μήνυμα

δεν ξερω αν εχει παρατηρηθει και απο αλλους κατοχους mi6 παντως μετα την αναβαθμιση σε miui 9 global stable το τηλεφωνο εχει αρκετα κολληματα σε διαφορες λειτουργιες που δεν δικαιολογουνται ,μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο ή ειναι καθαρα θεμα της ρομ?

• Καλημέρα σε όλους ,εγώ πήρα το 6/128 ceramic από banggood 334 ευρώ με priority direct και έκανε 20 ημέρες,για όσους ενδιαφέρονται

• stapd_21 εγώ το πήρα από banggood και παρέλαβα χθες ,ακριβώς 22 μέρες με priority direct ,το τηλέφωνο δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής,εγώ πιστεύω αξίζει το ρίσκο ειδικά αν επιλέξεις το ceramic που εδώ η τιμή ξεφεύγει πολύ ,αλλά γενικά οποία έκδοση και να πάρεις το τηλέφωνο αξίζει,το μόνο που θα μπορούσα να παρατηρήσω είναι ότι θα προτιμούσα λίγο μεγαλύτερη οθόνη να είχε 5,5 ή 5,7 ιντσες θα ήταν ιδανικό πιστεύω.παντως το τηλέφωνο πάει πραγματικά σφαίρα!!!

• mi 6/128 ceramic

Μήνυμα

παιδια καλησπερα,σημερα παρελαβα το mi6 6/128 ceramic,το τηλεφωνο ειναι φανταστικο,ποιοτητα κατασκευης φοβερη αλλα και φυσικα πολυ δυνατο και γρηγορο,ειναι με global stable και πηρε κατευθειαν αναβαθμιση σε miui 9.0.2 stable /7.1.1 android,τι λετε να παραμεινω στη global stable ή να περασω ελληνικη? εχω αδεια ξεκλειδωματος απο το προηγουμενο τηλεφωνο που εκλαπει,αυτα για την ωρα περισσοτερες εντυπωσεις τις επομενες μερες

• mi6

Μήνυμα

Παιδια καλησπερα,ειμαι μελλοντικος κατοχος mi6 ,χθες παραγγειλα απο banggood το 6/128gb ceramic edition με gobal rom,θα ηθελα να μαθω ποιες εκδοσεις mi6 παιζουν ευτο που πηρα ειναι το sagit? επισης να κρατησω global stable ή να βαλω ελληνικη? εχω αδεια ξεκλειδωματος που ισχυει απο προηγουμενο τηλεφωνο xiaomi

• ευχαριστω φιλε για την απαντηση!

• μπαινω στο λογαριασμο και πατωντας unlock μου βγαζει να κανω download το mi unlock tool και οταν το ανοιγω κανει check για permissions και μου βγαζει την εικονα να συνδεσω το τηλεφωνο.Αυτο τι σημαινει οτι ισχυει η αδεια απο το προηγουμενο τηλεφωνο ? θα ισχυει η αδεια και για την καινουργια συσκευη? οταν θα παραλαβω το συνδεω με pc και θα ξεκλειδωσει?

• παιδια καλημερα,ημουν κατοχος ενος redmi note 3 pro που εκλαπει, ειχα λογαριασμο και ειχα ξεκλειδωσει bootloader .Τωρα περιμενω να μου ερθει το καινουργιο redmi note 4 global edition ,τι ακριβως πρεπει να κανω ,να κανω αλλο λογαριασμο και νεα αιτηση για ξεκλειδωμα ή παραμενω με τον ιδιο?μπορει να μου εξηγηση καποιος τι πρεπει να κανω ? ευχαριστω

• Αγορά κινητου

kostatos - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition 5.5-inch 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 625 Octa-core 4G Smartphone Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition 5.5-inch 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 625 Octa-core 4G Smartphone Sale - Banggood.com εχω επιλεξει σωστα?

• αγορα κινητου

kostatos - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

καλησπερα σε ολους ,ειμαι πρωην κατοχος redmi note 3 pro και ετοιμος για την αγορα απο banggood Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition 5.5-inch 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 625 Octa-core 4G Smartphone Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition 5.5-inch 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 625 Octa-core 4G Smartphone Sale - Banggood.com εχω επιλεξει σωστα νομιζω?

• Αγορά κινητου

Μήνυμα

ευχαριστω για την απαντηση

• Αγορά κινητου

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα , επειδή είμαι λίγο πριν την αγορά νέου κινητού θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στο redmi note 4 και στο redmi note 4x ? Εσείς πιο θα προτείνατε από τα δύο? ευχαριστώ

• επιλογη ρομ

kostatos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση λιγο πιο γενικη,για αγορα κινητου xiaomi απο κινα πια ειναι η σωστη ρομ που πρεπει να επιλεξω να φοραει το τηλεφωνο ?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651