Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 75.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
TheoV - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από alexmac: “Όσοι περιμένετε να περάσουν οι ώρες για να ξεκλειδώσετε αν θέλετε δοκιμάστε την "πατέντα" με unlock & find device. Εμένα μειώθηκε η αναμονή από 450+ σε 32 ώρες!!! Sent from my MI 8 using Tapatalk ” γ εξηγησε μας φιλε μου αν γινεται
-
Παράθεση από kostasgtc13: “Παιδιά να ρωτήσω κάτι?? Αν κάποιος έχει κάνει ξεκλείδωμα με ένα account και έχει ξεκλειδώσει ένα redmi note 3 αν βάλω το δικό του account ξεκλειδώνει κατευθείαν??? και μετά αν αλλάξω το δικό μου account όταν κάνω εγκατάσταση την ρομ θα έχω πρόβλημα?? ” οχι φιλε μου θα πρέπει να γίνει bind δηλαδη δεσμεύση συσκευής γ ενα χρονικο διάστημα 720 ωρών κ μετα ν ξεκλειδώσεις.. βαλε το account σου π εχει εγκριθεί τ ξεκλειδωμα δεσμευσε το κ περιμενε ν περασουν η 720 ωρες, εαν βγα…
-
TheoV - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από jerry007: “Καλησπέρα, Σήμερα παρέλαβα Mi 8 China με Global ROM και ξεκλείδωτο bootloader από το Banggood και ακολούθησα κατά γράμμα τον οδηγό. Του flashαρα την fastboot China DEV με επιτυχία και μετά πέρασα Google Play και setαρα την συσκευή. Μετά ήθελα να κλειδώσω τον bootloader ώστε να τον ξεκλειδώσω με το δικό μου account. Έδωσα την εντολή fastboot oem lock, το κινητό έκτοτε έκανε restart και γύρισε πάλι στα κινέζικα πετώντας αυτό το μήνυμα: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attach…
-
TheoV - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από miltoskartalas: “Εγώ πάντως που έφυγα από global stable και πήγα σε China developer έχω να πω ότι δεν έχει καμία σχέση η κάμερα της stable ήταν μακράν καλύτερη! Ειδικά στο βραδινό ουρανό Sent from my MI 8 using Tapatalk ” ποια china dev εχεις μ φιλε μου ?
-
TheoV - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαλογικα και η miui. eu custom roms π ειναι Chinese based θ χουν κ αυτες καλη καμερα? ας μας πουνε οσοι εχουν δοκίμασει.
-
TheoV - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλησπέρα φίλε μου ναι τ χω κανει κ αυτό, γ ν δουμε δεν περνάνε οι μερες λες κ απολύομαι περιμενω τ unlock χαχαχα
-
TheoV - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαKαλησπερα παιδια μολις παρελαβα και εγω mi8 chinese verison με unlocked bootloader k global rom 9.6.7.0 χωρις antiroll .Εγκατεστησα _V9.5.11.0 chinese κ κλειδωσε κανονικα .Πλεον περιμενω 720 ωριτσες γ τ υπολοιπα ..
-
Παράθεση από chrisnik: “Χαλι μαυρο κ οι δυο... Μαλλον αρχισαν απο τις τελευταιες αναβαθμισεις να τις ριχνουν... Εγω στην china stable αν σου δειξω φωτο να λες οτι τις εβγαλα με αλλο κινητο.... ” καλησπερα σε ολους σε λιγες μερες θα ειμαι κ εγω κατοχος του κινητου(mi8 China version global rom) και θα αναγκαστω να βαλω ch stable μπας κ αποφυγω το μπρικι μπορεις ν μου προτεινεις πια ρομ εχες που εχει καλο αποτελεσμα στην καμερα ?
-
χρησιμοποιω αρκετα ετοιμα modules camera api 2 , unlock χωρις πατημα του κουμπιου μονο με την αφη στο Mi5 , youtube backround , fonts κ αλλα βολικα πραγματικα και το magisk hide γ banking apps
-
Παιδια δυστυχως ακομη σε mi5 το Magisk δεν λειτουργει παγωνει το κινητο κολλαει κ μετα θελει hard reboot οποτε παμε παλι πισω στην 8.3.15 οπου λειτουργουσε μεχρι ν λυθει ευχαριστω πολυ γ την προσπαθεια σας
-
Καλησπερα παιδιa να ενημερωσω σε gemini mi5 δεν λειτουργει το magisk (version14 , 15.3 ,16 ) μ κανενα τροπο , ουτε με το Uninstall magisk zip μεσω Twrp κ reinstall
-
Επιβεβαιώνω κ εγω για το bug της μπροστινης κάμερα παιδιαμε mi5
-
Παράθεση από mvoulagk: “Καλημερα παιδια. Εχω παραγγειλει απο gearbest στις 2/6. Στο 4px εμφανιζεται απο 19/6 το κινητο στη Βιεννη. Απο τοτε δεν εχω καμια ενημερωση για το που βρισκεται. Υπαρχει περιπτωση να εχει ερθει στην Ελλαδα? Η εχει χαθει? Παει ενας μηνας και βαλε στην Βιεννη. Να ζητησω τα λεφτα μου πισω? Αν εχει βρεθει κανενας στην αντιστοιχη θεση και εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα παρακαλω ας επικοινωνησει. ” καλησπερα φιλε μου και εγω το ιδιο απο 23/6 φαινεται οτι εχει φυγει απο βιε…
-
Suspended και αυτή την βδομαδα η ρομ για kenzo οποτε γυρναμε πισω σε καποια ποιο σταθερή χωρις τα screen buttons κ τ redraws, ποια προτείνεται παιδια?
-
Καλησπερα παιδια μπορω να κανω μια ερωτηση ? Μολις μ ρθε το Note 3 pro(Grey-black).Η καμερα τ οτι κ να εχω δοκιμασει τα βγαζει ολα πορτοκαλι κιτρινα λογω του dula tone led , οτι ρυθμιση και να κανω στο manual το yellow led Θα υπερισχυει εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο υπαρχει λυση ? εχω δοκιμασει κ snapdragon camera kai google camera αλλατα ιδια
-
επιβεβαιωνω και εγω παιδια gia redmi note 2 bootloop
-
Xiaomi Mi4S Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 13MP 3260mAh Android Smartphone