Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-75 από 75.

• παιδια να ρωτησω οσον αφορα το θεμα μου στο touchpanel self test μου βγαζει fail

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από TheoV: “παιδια μετα απο αλλαγη screen lcd -digitizer ολα καλα αλλα η οθονη αφης ωρες ωρες παταει μονη της , γνωριζουμε κατι περι του θεματος ? ευχαριστω εκ των προτερων ” Η καλωδιοταινία μπήκε σωστά στην θέση της? Μήπως πατιέται πουθενα?? ” φιλε μου μια χαρα ειναι απο οτι βλεπω

• παιδια μετα απο αλλαγη screen lcd -digitizer ολα καλα αλλα η οθονη αφης ωρες ωρες παταει μονη της , γνωριζουμε κατι περι του θεματος ? ευχαριστω εκ των προτερων

• Signal coax Wifi Mi3

TheoV - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Πιαδια να κανω μια ερωτηση υπαρχει προβλημα με το mi3 ενος φιλου στο wifi του (πολυ χαμηλο σημα) απ οτι διαπιστωσα ειναι σπασμενη η συνδεση το καλωδιου wifi πανω στην μητρικη(εχει ξεκολλησει ολο σχεδον) ,Βρισκω ανταλλακτικο ,παιζει να δουλεψει εαν το κολησω ? ειχε καποιος εμπειρια περι αυτου . Ευχαριστω εκ των προτερων το σημειο που λέω το επισυναπτω

• Καλησπερα φιλε μου να σε ρωτησω στην εφαρμογη αυτη απλα κανω check now ? Oταν κανω check βγαζει available

• Παιδια το θεμα μας δεν ηταν τα Push notificxations αλλα οτι το wifi οταν εμπαινε σε sleep το κινητο απενεργοποιουνταν οποτε ηταν αδυνατον να λαβεις ειδοποιησεις , αυτο απ οτι φαινεται εχει λυθει με την τελευταια εκδοση , το κινητο παραμενει σε αδρανεια αλλα το wifi τρεχει μια χαρα

• Καλησπερα παιδια μετα απο εγκατασταση της νεας μας ρομ 5.11.26 επιβεβαιωνω με την σειρα μ κ γω οτι ολα λειτουργουν μια χαρα . Δεν εχω κανενα θεμα με το wifi οταν ειναι σε υπνο το κινητο λαμβανω τα παντα κανονικα .

• καλησπέρα εαν μπορείτε ποσταρετε αποτελέσματα απο την νεα ρομ, 26 μηπως και διορθώθηκε το bug με το wifi οποίος προλάβει και κάνει εγκατάσταση. Να ξερουμε μην μεταβουμε σε ασκοπο update

• φιλε μου clean install και μενεισ στην 5..11.5 opoy kai doyleyoyn ola kala , περιμενουμε για λυση του Bug

• φιλε να υποθεσω εχεις την rom version 5.11.19 ? διαβασε εδω Απενεργοποίηση wifi όταν σβήνει η οθόνη

• Παιδια με την σειρα μου επιβεβαιωνω και εγω το Bug , δοκιμασα ολες τις πιθανες λυσεις , εκανα clean install και το θεμα παραμενει οποτεπεριμενουμε καποιο fix. η τελευταια ρομ οπου λειτουργει αcογα οσον αφορα wifi k push notifications ειναι η 5.11.5 οποτε μενουμε σε αυτη προς το παρον , αυτο που με παραξενευει ειναι οτι το προβλημα ειναι μεμονομενο σε καποιες συσκευες ενω αλλες δουλευουν αψογα τελως παντων περιμενουμε και κανουμε ολοι confirm to bug στο λινκ της προηγουμενης σελιδας στο επισημο σ…

• Θα το ψαξω παιδια θα κανω ενα backup πρωτα και μετα εγκατασταση απο την αρχη της τελευταιας gtv rom και θα επανελθω

• ναι κανονικα φιλε μου

• Καλησπερα παιδια ειμαι και εγω ευτυχισμενος κατοχος του κινητου απλα θα ηθελα να ρωτησω το εξης , Tα notifiactions δεν δουλευουν καθολου οταν το κινητο ειναι κλειστο εχπονμτας τα παντα ανοιχτα βεβαια απο τις ρυθμισεις αυτο συμβαινει απο την 5..11.11 και μετα , με την 5.11.5 ολα ρολοι εχω δοκιμασει τα παντα εκτοπς απο το να την περασω απο την αρχh με wipe , to ιδιο προβλημα το βλεπω σε πολλους sto foroym toy εξωτερικου και απλα σας ενημερωνω

• Παιδια την καμερα πως την βλεπετε ? εχετε καποια ρυθμιση για Manual η παιζετε μονο auto?