Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-75 από 75.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από TheoV: “παιδια μετα απο αλλαγη screen lcd -digitizer ολα καλα αλλα η οθονη αφης ωρες ωρες παταει μονη της , γνωριζουμε κατι περι του θεματος ? ευχαριστω εκ των προτερων ” Η καλωδιοταινία μπήκε σωστά στην θέση της? Μήπως πατιέται πουθενα?? ” φιλε μου μια χαρα ειναι απο οτι βλεπω
-
Signal coax Wifi Mi3
TheoV - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠιαδια να κανω μια ερωτηση υπαρχει προβλημα με το mi3 ενος φιλου στο wifi του (πολυ χαμηλο σημα) απ οτι διαπιστωσα ειναι σπασμενη η συνδεση το καλωδιου wifi πανω στην μητρικη(εχει ξεκολλησει ολο σχεδον) ,Βρισκω ανταλλακτικο ,παιζει να δουλεψει εαν το κολησω ? ειχε καποιος εμπειρια περι αυτου . Ευχαριστω εκ των προτερων το σημειο που λέω το επισυναπτω
-
Παιδια με την σειρα μου επιβεβαιωνω και εγω το Bug , δοκιμασα ολες τις πιθανες λυσεις , εκανα clean install και το θεμα παραμενει οποτεπεριμενουμε καποιο fix. η τελευταια ρομ οπου λειτουργει αcογα οσον αφορα wifi k push notifications ειναι η 5.11.5 οποτε μενουμε σε αυτη προς το παρον , αυτο που με παραξενευει ειναι οτι το προβλημα ειναι μεμονομενο σε καποιες συσκευες ενω αλλες δουλευουν αψογα τελως παντων περιμενουμε και κανουμε ολοι confirm to bug στο λινκ της προηγουμενης σελιδας στο επισημο σ…
-
Καλησπερα παιδια ειμαι και εγω ευτυχισμενος κατοχος του κινητου απλα θα ηθελα να ρωτησω το εξης , Tα notifiactions δεν δουλευουν καθολου οταν το κινητο ειναι κλειστο εχπονμτας τα παντα ανοιχτα βεβαια απο τις ρυθμισεις αυτο συμβαινει απο την 5..11.11 και μετα , με την 5.11.5 ολα ρολοι εχω δοκιμασει τα παντα εκτοπς απο το να την περασω απο την αρχh με wipe , to ιδιο προβλημα το βλεπω σε πολλους sto foroym toy εξωτερικου και απλα σας ενημερωνω