Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 192.
-
Παράθεση από merkman: “Επανέρχομαι με νέα ερώτηση. Συγγνώμη, υπόσχομαι να βελτιωθώ. Όποτε πάω να κάνω έξοδο από το twrp, ακόμα και να μην κάνω καμία ενέργεια, μου βγάζει το μήνυμα της εικόνας. Τι πρέπει να κάνω; Εγώ πατάω do not install. ” Εγώ θα έλεγα να την εγκαταστήσεις την εφαρμογή. Προχθές που έγινε πατάτα με το TWRP με έσωσε. Με την εφαρμογή αυτή μπορείς να εγκαταστήσεις image του TWRP χωρίς να μπεις recovery
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜάλλον όχι @sso
-
Magic WormHole
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=nfk7YZJtmeo Για πείτε ρε παιδιά... Είναι ή δεν είναι τρελό μωρό η Elize;; Γιατί κάποιοι θα με τρελάνουν....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδάκια. youtube.com/watch?v=Fwr1Z7uyXz4 Α και για πείτε εσείς που ξέρετε κάτι παραπάνω. Το παρακάτω δείχνει ότι πέρασε τελωνείο;;;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48559/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Και το πολύ κουνουπίδι.. πειράζει. ” Φαντάσου τότε τι έγινε προχθές με συνδυασμό φακές, κουνουπίδι ΚΑΙ λάχανο τουρσί =============== Ιαν 14th 2018, 9:02am =============== Α... Καλημέρες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕγώ σήμερα βρήκα τι θα κάνω μετά τη δουλειά... Θα πάω σφαίρα για Battlefield 3... Έχω καιρό να
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Αυτός ο @seitman είναι τελικά μεγάλο σκουλήκι. Δείτε τι απάντησε στον Trump Επίσημη έναρξη της VIP υπηρεσίας μας προς όλα τα μέλη μας !!! ” Σκουλίκι;;;;;;;;; 2 μέτρα ΠΑΟΚι είμαι ωρέ... saint.png saint.png saint.png
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Δεν πειράζει κε διαχειριστά. Θα κόψω ένα ποσό από τα επόμενα κοινόχρηστα και θα είμαστε ΟΚ.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπέρα. Θα μπορούσα να έχω στο mail μου την τελευταία stable VIP για Mi Max 2; Σας μερσώ πολύ.
-
Πρόβλημα με TWRP
ΜήνυμαΔεν μπορώ να γυρίσω μέσα από TWRP... Αλλά το πρόβλημα με το decrypt και το password μου τα έβγαλε με την 3.1 Με το password τι κάνουμε. Εγώ δεν όρισα ποτέ password για data decryption. =============== Ιαν 11th 2018, 1:26pm =============== Χμ... Γύρισα σε 3.1 (του forum) μέσα από την εφαρμογή του TWRP και έστρωσε. Δε ζητάει passowrd τώρα =============== Ιαν 11th 2018, 1:34pm =============== Μάλλον είναι προβληματικό το TWRP που έρχεται μαζί με την stable aroma. Τώρα μου ήρθε αναλαμπή. Όταν φλάσαρ…
-
Πρόβλημα με TWRP
ΜήνυμαΕίχα την 3.1 και δοκίμασα και την 3.2 που "κατέβασα" από το TWRP (όχι του forum).
-
Πρόβλημα με TWRP
ΜήνυμαΤην τελευταία φορά που χρησιμοποίησα TWRP ήταν για να περάσω την πρόσφατη aroma stable. Σήμερα που πήγα να περάσω το OTA fix, έφαγα "πόρτα". Format Data δεν έκανα ποτέ.
-
Πρόβλημα με TWRP
ΜήνυμαΑλό κόσμε. Σήμερα χρειάστηκε να κάνω ένα "φλασάρισμα" μέσω TWRP. Μου ζητάει password για αποκρυπτογράφηση δεδομένων. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω βάλει κωδικό. Τι κάνουμε;;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤην Global 4/64
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σκουλίκια. Χρόνια πολλά καλή χρονιά... Με τη δουλειά χάθηκα. Για πείτε ωρέ... Βρήκα το Mi Max 2 στα 190 γιούργια και το χτύπησα. Καλή περίπτωση;;;
-
-
@AGNOSTOS Πηγαίνεις Ρυθμίσεις -> Ήχος & δόνηση -> Silent/DND -> Χρονοδιάγραμμα ενεργοποίησης
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑλό Φκουλικαντέρες. Μας πήρε και μας σήκωσε ο βαρδάρης σήμερα.