Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 83.
-
για RN3PRO ΚΕNZO ξερουμε ποτε θα βγει η nougat? Ειδα κατι cyanogenmod αλλα δεν μου γεμισαν το ματι!
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από matzanas: “Ποτε θα ειναι ετοιμη η 6.11.17 ?? ” Έτοιμη είναι ” Μολις το ειδα! Ευχαριστω!!
-
Ποτε θα ειναι ετοιμη η 6.11.17 ??
-
οχι εννοω το 0.facebook.com μπενεις μεσω του browser χωρις να εχεις καπιο πακετο δεδομενων!
-
Εχω RN3 pro εχω την τελευταια ρομ και δεν μπορω να συνδεθω στο 0.facebook.com Ουτε με πιο παλια ρομ μπορουσα εχει αντιμετωπισει καποιος αυτο το προβλημα?
-
Παράθεση από noknok: “Παράθεση από matzanas: “Καλησπερα.. Δεν μπορω ουτε με αυτη τη ρομ ουτε με πιο παλια να μπω στο 0.facebook.com μηπως θελει καποια ρυθμιση? ” φιλε μου το ειχα κι εγω στην 11.3Πηγα απο εφαρμογες facebook και εκανα καθαρισμο δεδομενων και δουλεψε μια χαρα, το ιδιο και στο instagram κτλ. ” εγω λεω για 0.facebook.Mπενεις μεσω του browser
-
Καλησπερα.. Δεν μπορω ουτε με αυτη τη ρομ ουτε με πιο παλια να μπω στο 0.facebook.com μηπως θελει καποια ρυθμιση?
-
Καλησπερα παιδια Μετα απο κανα 10 λεπτο ανοιχτων δεδομενων το σημα πεφτει απο H+ σε Ε και δεν εχω καθολου ιντερνετ Υπαρχει καμια λυση? Ευχαριστω!
-
Μολις μπηκα στην τελικη ρομ και εχω superSu kai Dolby Χαρης την βοηθεια του MIUI_ART
-
ολα οκ μαγκες ειμαι σε beta!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από matzanas: “εκανα restore το backup και δεν μπορει να παρει το mi account τωρα ” Γύρνα την γλώσσα στα Αγγλικά όταν κάνεις Setup τον λογαριασμό του Mi-Account. ” Παλι τα ιδια!
-
Παράθεση από strathgos: “δηλ? παει?τελος? ” εκανα restore το backup και δεν μπορει να παρει το mi account τωρα και δεν με αφηνει να κανω τιποτα αλλο..
-
Παράθεση από strathgos: “λοιπον παιδια τα καταφερα το κινιτο κολισε στο mi πηγα να περασω την νεα rom και τελος Εχω το redmi note 3 pro υπαρχει καποιος απο περιστερι να βρεθουμε να με βοηθησει? ” δεν μπορεις να κανεις κατι φιλε! εγω κατεληξα να μην μπωρω να χρησιμοποιηω το κινητο μου
-
Μετα απο 35 λεπτα αναμονης εκανα restore και το κινητο δεν μπενει ουτε στο menou κριμα για την ωρα που χαραμησα αδικα!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Να περιμένεις μέχρι και 40 λεπτά . . . ” μεχρι στιγμης ειναι ακομα κολημενο Δεν θα επρεπε να δω καπια μπαρα?νομιζω πως αδικα περιμενω
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από matzanas: “Το εκανα μου εγραψε done Και εκανε restart μονο του! ” Οκ τώρα περιμενεις να δεις μπάρα απο κάτω ή 3 τελείες .. ” Μεχρι στιγμης δεν ειδα τιποτα..θα περιμενω λιγο ακομα!
-
Παράθεση από Bodai: “@matzanas ειναι οκ. Πάτα Power & Vol + Μέχρι να μπεις στο TWRP Μολις μπεις στο TWRP κάνεις Factory Reset = Wipe Cache + Dalvik/ART Cache + Data και χωρίς να βγείς απο το TWRP πάς Install πάλι την ίδια rom ” Το εκανα μου εγραψε done Και εκανε restart μονο του!
-
αν βαλω την dev θα δουλεψει?
-
Παράθεση από Bodai: “@matzanas δυστυχώς δεν φαινεται το screenshot ” Untitled.pngλογικα ειναι ξεκλειδωτο
-
Μηπως υπαρχει θεμα επειδη δεν εκανα wipe το internal storage? δεν εχω sd γιαυτο!