Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-59 από 59.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
stronggeo - - Recoveries
Μήνυμαακριβως αυτο το εγραψα απο την αρχη κατεβαζω αυτη την ρομ xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_9.9.26_v11-10.zip
-
stronggeo - - Recoveries
ΜήνυμαΛοιπον εχει androint 9 και miui 10 και ειναι global version.. εκανα πρωτα εγκατασταση αυτη twrp-3.3.1-2-raphael-mauronofrio.img μετα ειδα οτι δεν εμπαινα στην twrp και εβαλα αυτην twrp_davinci_3.3.1_12-08-19_blue_Ss_new αλλα παλι τα ιδια.. κατα την εγκατασταση των twrp δεν βγαζει καποιο σφαλμα.. μετα εγραψα εδω για βοηθεια και εκανα οπως μου ειπατε δηλαδη fastboot format userdata fastboot flash recovery onomatwrp.img και τελος εβαλα την πρωτη twrp για το κινητο μου οπως μου ειπες twrp_davinci_3.…
-
stronggeo - - Recoveries
Μήνυμαοκ δοκιμαζω και επανερχομαι ευχαριστω update μπα τιποτα παλι τα ιδια.. παει το κινητο..
-
stronggeo - - Recoveries
Μήνυματο πρωτο απο τον πινακα λες φιλε μου; android 9 εχει
-
stronggeo - - Recoveries
ΜήνυμαΤην oficial που ειχε το κινητο το εκανα αυτο που ειπες αλλα τιποτα
-
stronggeo - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπερα.. μια βοηθεια αν γινεται... πηγα να περασω TWRP αλλα κατι πηγε στραβα.. δεν μπουταρει σε TWRP μονο μπαινει σε φαστ μπουτ της xiaomi και ουτε καν ανοιγει το τηλεφωνο.. ολα αυτα σε mi 9t pro.. φυσικα εχω ξεκλειδωσει πρωτα τον bootloader
-
Mi 9 Τ
Μήνυμα@nikanta Υπαρχει το διπλο πατημα στην οθονη απλα πρεπει να το ενεργοποιησεις απο τις ρυθμισεις.
-
καλησπερα... πως γινονται μπλε τα γραμματα;
-
Εφτασε στο 16% καμια αποσυνδεση μονο προειδοποιηση για χαμηλη μπαταρια... τελεια ευχαριστουμε!
-
Και παλι ευχαριστουμε πολυ για την δουλεια σας παιδια και για το νεο firmware
-
πιστευω οτι.. οτι φορτιστη και αν βαλουμε να φορτισει το μπαντ αυτο θα τραβα το πρευμα που χρειαζεται δεν σημαινει επειδη ειναι 2 αμπερ θα στελνει 2 αμπερ edit : πρώτη φορά μου κράτησε 6 μέρες συνήθως κρατούσε 10... έφτασε 16%χωρίς να κάνει αποσύνδεση και δόνηση ενώ τις άλλες φορές έκανε.. τι να πω. Επίσης το μπαντ 2 μου κρατούσε τουλάχιστον 2 βδομάδες και το φορτιζα με τον ίδιο φορτιστη που φορτίζω και το 3.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58278/
-
Παράθεση από lsdpower78: “Παράθεση από drivth: “Εμενα εμφανίζεται η αποσύνδεση. ” Και σε μένα ” Χμμ θα το ξανά τσεκάρω ίσως αργεί να το εμφανίσει... ευχαριστώ!
-
Λοιπόν διαπίστωσα ότι όταν είμαι μακριά από το κινητό μου και έχει αποσυνδεθεί το μι μπαντ δεν εμφανίζεται το εικονίδιο του Bluetooth στην οθόνη πάνω από την ώρα για να καταλαβαίνω ότι έχει αποσυνδεθεί... και με την ευκαιρία μπορείτε να κοιτάξετε εάν υπάρχει δυνατότητα να προστεθεί στο firmware όταν αποσυνδέεται το ρολόι να δονείται; έτσι δεν θα ξεχνάμε στο σπίτι το κινητό μας χαχα
-
Παράθεση από kostas_thess: “Το China έχω και εγώ. ναι όντως δεν θα έπρεπε να το κάνει γιαυτό και προβληματίστηκα και εγώ ... περίεργο... ξανά περνάω μία το firmware v2 και resources v2 και ξαναδοκιμάζω και ενημερώνω... edit: Πάλι τα ίδια. Τα περνάει κανονικά από notify & fitness και μόλις συνδεθώ στο mifit κάνει ενημέρωση πηγών. ” Το μι φιτ που δινουν εδω δεν κανει αναβαθμιση resources μονο firmware απο οτι ξερω
-
Σε ευχαριστω για την απαντηση εδω θα ειμαστε ολοι!
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από stronggeo: “Λοιπον το μονο ισως λαθος που βλεπω ειναι οτι στον καιρο αντι να για Σαββατο λεει Σα δηλαδη κομμενη λεξη. Προς ενημερωση. ” Δεν είναι λάθος είναι επίτηδες... Στα ρώσικα είναι αντίστοιχα ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС δηλαδή 2ψήφιο πεδίο και είναι η μόνη λύση τα Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ ” Ναι γιαυτο ειπα ισως... αλλα στο προηγουμενο firmware που ειχα του ρωσσου εδειχνε ολοκληρες τις μερες. Δηλαδη να ξανα περασουμε firmware και resources εμεις που ηδη τα περασαμε…
-
Λοιπον το μονο ισως λαθος που βλεπω ειναι οτι στον καιρο αντι για Σαββατο λεει Σα δηλαδη κομμενη λεξη. Προς ενημερωση.
-
Μπραβο για την δουλεια σας παιδια! και ευχαριστουμε πολυ! δεν μπορει οι ρωσοι να ειναι καλυτεροι απο εμας εεε;; Συμβουλη μετα το firmware update και το περασμα των resourcesκαλο ειναι να κανετε επαννεκινηση το κινητο.
-
γεια σας... Μια βοηθεια παρακαλω γιατι δεν μπορω να συνδεσω το μι μπαντ2 με το gadget bridge edit: οκ αποσυνδεσα το mi fit και συνδεθηκε