Το ξέρω.τους έχω διαβάσει.το αφήνω να κάνει συγχρονισμό αλλά πάλι μετά από λίγο αποσυνδεεται
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
-
Μετά από μια μέρα χρήσης, ανακάλυψα το εξής παιδιά : μόλις έχεις 5 ειδοποιήσεις, αυτόματα η ένδειξη "ειδοποιήσεις" από ελληνικά γίνεται στα Ρώσικα...
-
-
-
-
-
Παιδιά έχω το band 3 China version. Ισχύει ότι με notify πρέπει να βάζουμε πρώτα το νέο resources και μετά το firmware γιατί από v2 πήγα να βάλω τα v3 και μετά το firmware τα resourses κόλλησαν στο 25%..και έβγαλε το γνωστό εικονίδιο.. Μετά ξανά καπάκι τα resources και με την 2 έρη τα πέρασε.. Αλλά μου το έκανε και πριν από v1 σε v2... Ανάποδα πρέπει να τα κάνουμε πάντα?? Επηρεάζει αν τα βάλουμε πρώτα τα sources αποθηκευονται και μετά το firmware??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Λοιπόν διαπίστωσα ότι όταν είμαι μακριά από το κινητό μου και έχει αποσυνδεθεί το μι μπαντ δεν εμφανίζεται το εικονίδιο του Bluetooth στην οθόνη πάνω από την ώρα για να καταλαβαίνω ότι έχει αποσυνδεθεί... και με την ευκαιρία μπορείτε να κοιτάξετε εάν υπάρχει δυνατότητα να προστεθεί στο firmware όταν αποσυνδέεται το ρολόι να δονείται;
έτσι δεν θα ξεχνάμε στο σπίτι το κινητό μας χαχα -
Εμενα εμφανίζεται η αποσύνδεση.
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Παιδιά έχω το band 3 China version. Ισχύει ότι με notify πρέπει να βάζουμε πρώτα το νέο resources και μετά το firmware γιατί από v2 πήγα να βάλω τα v3 και μετά το firmware τα resourses κόλλησαν στο 25%..και έβγαλε το γνωστό εικονίδιο.. Μετά ξανά καπάκι τα resources και με την 2 έρη τα πέρασε.. Αλλά μου το έκανε και πριν από v1 σε v2... Ανάποδα πρέπει να τα κάνουμε πάντα?? Επηρεάζει αν τα βάλουμε πρώτα τα sources αποθηκευονται και μετά το firmware??
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0