Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-359 από 359.
-
Παράθεση από Tasos12koufales: “Παιδια πηρα το Mi5 και ειχε xiaomi.eu ρομ και περασα τωρα την ελληνικη 6.6.23 και στα σχετικα λεει xiaomi.eu ακομα τι να κάνω? και κατι αλλο και το ποιο σημαντικο στις πιο πολλες εφαρμογες με πεταει εξω ούτε στις κλησεις μπορω να μπω και χάνει την μια σιμ καμια φορα... καμια βοηθεια? ” ΦΙλε μου αυτο με την Sim το εχω και εγώ δεν βλέπει καθόλου την δευτερη sim και πιο συγκεκριμένα, αν ενεργοποιήσω το ιντερνετ στην sim 1 τότε βλέπω μόνο την sim 1 αν ενεργοποιήσω το i…
-
ωραίος φίλε μου άμα κατάλαβα καλά όταν ξεκινάει ο twrp σε ρωτάει κάτι για read only και μάλλον δεν αποδέχτηκα να μπορεί να γράψει στο system. Όταν βγει η επόμενη Dev θα μπω να δω την ερώτηση και θα περάσω την καινούργια. Ευχαριστώ
-
Παράθεση από Bodai: “@omek07 το Error 7 έχει σχέση με το TWRP. Στην ερώτηση σου αν μπορει να τροποποιήσει το /system απάντησες αρνητικά. Αλλα η rom φλασαρίστηκε κανονικα... ” Hmmmmm δεν θυμάμαι κάποια τέτοια ερώτηση αλλά για να το λες κάτι ξέρεισ παραπάνω. @Thracia δε μου ανοίγει το link που μου έδωσες
-
Παράθεση από giasoy: “Παράθεση από omek07: “Για πέστε βρε παιδιά τι είναι το error 7 κατά την εγκατάσταση της ρομ? ” Είσαι σίγουρος οτι έχει κατεβάσει rom για το kenzo ?? ” Φίλε μου ναι είμαι σίγουρος. Είχα αυτό το error αλλά το κινητό παίζει κανονικά. Απλά φοβάμαι μην έχει κάτσει η ρομ λάθος. Και επίσης φοβάμαι να την ξαναπεράσω Την ρομ την πέρασα με twrp, factory reset και install zip
-
Για πέστε βρε παιδιά τι είναι το error 7 κατά την εγκατάσταση της ρομ?
-
Παράθεση από omek07: “Παράθεση από tpapo: “Παράθεση από omek07: “Παιδιά το έγραψα και πριν αλλά κανένας δεν απάντησε μήπως μπορεί κάποιος να τεστάρει με δυο κάρτες ? Εμένα δεν παίζουν και οι δυο . Παίζει μόνο η SIM 1 ” Ναι παιζουν και οι 2 μια χαρα οπως και ολα τα αλλα ,για τη μπαταρια διατηρω καποιες επιφυλάξεις,αχ αυτη η μπαταρια παλι... ” ωραίος φίλε μου θα κάνω factory reset για να δω αν φταίει η εγκατάσταση. Το θέμα είναι ότι όταν γυρίζω το ίντερνετ από την μια κάρτα στην άλλη χάνει το σήμα…
-
Παράθεση από tpapo: “Παράθεση από omek07: “Παιδιά το έγραψα και πριν αλλά κανένας δεν απάντησε μήπως μπορεί κάποιος να τεστάρει με δυο κάρτες ? Εμένα δεν παίζουν και οι δυο . Παίζει μόνο η SIM 1 ” Ναι παιζουν και οι 2 μια χαρα οπως και ολα τα αλλα ,για τη μπαταρια διατηρω καποιες επιφυλάξεις,αχ αυτη η μπαταρια παλι... ” ωραίος φίλε μου θα κάνω factory reset για να δω αν φταίει η εγκατάσταση. Το θέμα είναι ότι όταν γυρίζω το ίντερνετ από την μια κάρτα στην άλλη χάνει το σήμα ή SIM 1 και πιάνει η …
-
Παιδιά το έγραψα και πριν αλλά κανένας δεν απάντησε μήπως μπορεί κάποιος να τεστάρει με δυο κάρτες ? Εμένα δεν παίζουν και οι δυο . Παίζει μόνο η SIM 1
-
Παιδιά έχει κανένας πρόβλημα με την δεύτερη κάρτα? Δεν μπορώ με τίποτα να την κάνω να δουλέψει.
-
παιδια την έβαλα και εγώ στον redmi note 3 μέχρι τώρα όλα καλά κανένα πρόβλημα
-
Παιδιά έχει κανένας πρόβλημα με το LTE - 3g. Ενώ με την 7 είχα τώρα δεν έχω καθόλου.
-
Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Πέρασα χθες το βράδυ την Ρομ σε Redmi note 3 pro και όλα είναι μια χαρά. Ένα θέμα με τα notifications έχω που βέβαια δεν ξέρω αν είναι κάποια ρύθμιση. ΠΧ Όταν σου γράφει κάποιος στο fb ή σου στέλνει μήνυμα ήκαποιος σε πηρε τηλεφωνο παλιά μπορούσες να δεις ποιος σου έγραψε ή ποιος πήρε τηλέφωνο τώρα απλα σου γράφει ότι έχεις κάποιο notification από το fb ή ότι κάποιος σου έστειλε μήνυμα. Λοιπον άλλαξα θέμα για να δω τι θα γίνει και ολα καλα τώρα μου τα δείχνει όλα …
-
Φιλε μου τι εννοεις FIX ? εννοεις των λινκ ή κάποιο fix μέσα στην Ρομ ?
-
Παιδια μπορεί κάποιος να τσεκάρει αμα μπορεί να κατεβάσει την Rom για Note 3 Pro ??? Δεν μπορώ να την κατεβάσω λεει οτι δεν μπορει να βρει το λινκ
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδια δεν με αφήνει να προχωρησω μου βγάζει αυτο couldnt check find device status τι κάνω ??? Παίζει να είναι επειδή το miui.com είναι κάτω ? Δεν ξέρω πώς αλλα τελικά το εκανα να ανοιξει κανονικα. Πολυ κινεζικα βρε παιδια μέσα στην Dev Rom
-
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδια κάνω την απενεργοποιηση των υπογραφών αλλα δεν μου βγάζει ατο test mode κατω δεξια. Πως μπορώ να δω αν ειναι απενεργοποιημένο για να προχωρήσω ? Εχω x64 Άκυρο παιδια εκανα την δεύτερη μέθοδο απο αυτο το site και όλα καλα Top 2 Ways to Disable Driver Signature Enforcement on Windows 10/8.1/8/7/XP/Vista | Driver Talent Κραταω το κομποσκινι έπιασε το κόλπο με το πάτερ ημών cf33PmFze+Jo8sVMybAAAAAElFTkSuQmCC . περιμενω να ανοιξει ουφφφφφφφφφφφ
-
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδια καλησπέρα/καλημερα σας Περιμένω και εγω το κινητο και προσπαθώ να ειμαι έτοιμος για να περάσω official rom γιατι απο ότι υποψιάζομαι θα ερθει με unofficial. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε που μπορύμε να βρούμε την τελευταία development ρομ ? ή είναι καλύτερα να κατεβάσω την China Developer(V6.4.1.4): απο το πρώτο post ? Ευχαριστώ πολυ